Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Férfiak, akik élelmet loptak győri és mosonmagyaróvári üzletből

Egy 41 és egy 23 éves férfi a ruhája alatt lopta el az élelmiszereket.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 26-án 18 óra 36 perckor lopásról érkezett bejelentés egy győri élelmiszerboltból.

A kiérkező rendőrök a helyszínen megállapították, hogy K. Zoltán 41 éves helyi lakos ruházata alatt élelmiszereket próbált eltulajdonítani az üzletből, de a biztonsági őr tetten érte. Az egyenruhások a férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy győri fiatalkorú ellen, aki augusztus 25-én 10 óra 50 perckor az egyik győri bevásárlóközpontból az elektronikus áruvédelmi rendszer eltávolításával akart eltulajdonítani egy pár cipőt, de a biztonsági szolgálat a lopást észlelve a helyszínen visszatartotta.

A kiérkező egyenruhások a 15 éves fiút a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Egy mosonmagyaróvári boltból augusztus 26-án 10 óra 50 perckor tett bejelentést a biztonsági őr, hogy az egyik vásárló élelmiszereket rejtett a ruházata alá és fizetés nélkül távozott.

A helyszínre percek alatt kiérkező egyenruhások a parkolóban elfogták Ny. Rezső 23 éves helyi lakost, akinek ruházatából előkerültek az eltulajdonított élelmiszerek. A férfit igazoltatták, majd előállították. A fiatal férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben dőlhet meg a dekázásrekord

A közös sikerhez legalább 1063 embernek kell egyszerre, egy helyszínen tizenkét másodpercig a lábával levegőben tartania a labdát. Tovább olvasom