Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Fennakadt a síneken Ikrényél egy dél-koreai autós - fotó

A vasúti forgalom másfél órás szünetelése miatt hét szerelvényt kellett leállítni. A rendőrség vádemelést javasol.

A vizsgálat megállapította, hogy a dél-koreai állampolgár 2014. október 26-án 0 óra 27 perckor Chevrolet gépkocsijával az 1. számú főút felől Ikrény irányába közlekedett.

A 31 éves férfi nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett és a vasúti átjáró párától nedves csúszásgátló fedlapjáról a vasúti pályára csapódott.

A vasúti forgalom másfél órás szünetelése miatt hét szerelvényt kellett leállítni. Az elakadt gépkocsit daruval emelték le a sínekről.

 A 31 éves férfi nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett. Fotó: police.hu
A 31 éves férfi nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett. Fotó: police.hu


A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, vezetői engedélyét a rendőrök elvették és mintavételre előállították. A vér- és vizeletminta szakértői vizsgálata a gyanúsított alkoholos befolyásoltságát állapította meg.

A Győri Rendőrkapitányság a 31 éves gépkocsivezető ellen vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálatot lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek - írja a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

40 milliós, exkluzív lakást találtunk Győrben - De mi van az egyik szobában?

Találtunk egy csodás hirdetést. Lapozgatni kezdtük a képeket. Azóta pedig se éjjelünk, se nappalunk, mert nem tudjuk, mi látható az utolsó fotón! Segítsenek! Tovább olvasom