Kisalföld logö

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 5°C | 19°C Még több cikk.

Felújították az adyvárosi tó melletti sportpályát - fotók

"Elkészült a nemrég megszépült adyvárosi-tó melletti betonos sportpálya felújítása" - közölte Radnóti Ákos, Adyváros önkormányzati képviselője.
"Két éve a Szauter utca melletti focipálya vált újra használható, most pedig ezt újítottuk fel, közel másfél millió forintból.

Sok szülő kérte, hogy az anyagiak tükrében történjen meg a fejlesztés, s most elégedetten nyugtázták, hogy újraa használható, mivel eddig fű nőtte be a betont, a kerítés rozsdás és hiányos volt, kapuk sem voltak, felfestések sem.

Most a rossz burkolatot, ahol szükséges volt kijavították, a kapukat hálóval szerelték fel és felfestették a pálya, körülötte pedig kicserélték a teljes kerítést és le is festették az oszlopokat, két új szemeteskukát is kiraktak.

Így a környéken már két régi-új focipálya használható, s mindez úgy, hogy a korszerű Barátság Park műfüves pályái sincsenek innen messze" - mondta Radnóti Ákos.


Felújították az adyvárosi tó melletti sportpályát

Olvasóink írták

 • 5. ATX 2013. július 26. 09:18
  „Kíváncsi vagyok, hogy a hálók meddig maradnak meg a kapukon. Gondolom térfigyelő kamerára már nem futotta a másfél milcsiből...”
 • 4. Mankapunka 2013. július 25. 17:20
  „De bénák vagytok, hogy nem mertétek kitenni.”
 • 3. arrabonem 2013. július 25. 16:58
  „1. soppet
  Ne csak az aszfaltot nézd. Igaz, hogy a fű a felújítás előtt sokkal zöldebb volt, de például a fákra egy csomó levelet ragasztottak! (4. kép)”
 • 2. Batistuta 2013. július 25. 14:22
  „Nem szeretem a fanyalgást, de ez nagyon gyenge PR akció a képviselő úrtól. Ezek azok a dolgok, amikért ott ül a közgyűlésben, így aztán utána még villogni is vele, azért az elég szánalmas.
  Az látszik, hogy szerencsétlen forós vért izzadt, hogy eladható képeket csináljon.
  Ami talán hasznos lenne: valamilyen elérhető felületen a "beruházással" kapcsolatos összes dokumentumot nyilvánossá tenni: árajánlatok, számlák, teljesítésigazolás, etc.”
 • 1. soppet 2013. július 25. 12:18
  „Radnóti képviselő ezzel a felújítással nem dicsekedhet. A fotók alapján egy toldozott-foltozott aszfaltcsíkokkal felújított játéktérről beszélhetünk. Ez nem "Európai" minőség. A bevallott 1,5 milliós költség erre a munkára túl van árazva!
  Igaz közeledik a választás, de ez ebben a formában egy felesleges pénzkidobás volt. Vagy?.....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karbantartás a győri vizes játszótéren csütörtökön

A munkák elvégzését követően a létesítmény július 26-án 9 órától rendes nyitva tartás szerint… Tovább olvasom