Kisalföld logö

2017. 04. 28. péntek - Valéria 6°C | 10°C Még több cikk.

Felújították a községi rendelőt Kajárpécen

Felújították, korszerűsítették és akadálymentesítették a 65 éve épült községi orvosi rendelőt. A beruházáshoz 17 és fél millió forint uniós támogatást nyert az önkormányzat.
Háborús időkben épült, 1945 márciusában adták át a kajárpéci orvosi rendelőt. Mivel az épületen az elmúlt évtizedekben csak kisebb átalakításokat, javításokat végeztek, így mostanára szükségessé vált a teljes felújítás és korszerűsítés, az alapellátás fejlesztése. A beruházás megvalósításához sikerrel pályázott az önkormányzat: 17 és fél millió forint uniós forrást nyertek, a teljes rekonstrukció 24 millió forintba került.

A munkálatok részeként elvégezték a 65 éves épület külső szigetelését, a födém szigetelését, kicserélték a nyílászárókat, valamint a teljes elektromos és vízvezetékrendszert. A régi rendelőhöz egy új részt építettek, amelyben a vizesblokk és a váróhelyiség kapott helyet.

Kicserélték a bútorzatot, illetve 2 és fél millió forintért műszereket vásároltak. Emellett a teljes épületet akadálymentesítették, saját forrásból pedig megoldották az orvosi szolgálati lakás külső szigetelését és nyílászárócseréjét.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bónusz kedvezmény az E.ON ügyfeleinek

Az E.ON egy éven keresztül 10 százalékos kedvezményt nyújt az energiadíjból azon ügyfeleinek, akik… Tovább olvasom