Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Felújítják a Baross hidat, ezért lezárják

Májustól novemberig lezárják a Baross hidat, a gyalogosok sem használhatják.
A Kisalföld Volán Zrt. munkatársai jelenleg is dolgoznak a híd felújítása miatti menetrendi változásokon. Amint elkészül, természetesen a kisalfold.hu-n is elérhető lesz.
Borkai Zsolt győri polgármester csütörtökön bejelentette, hogy májusban – egészen novemberig – felújítási munkák miatt lezárják a Baross hidat, melyet ez idő alatt a gyalogosok sem használhatnak. „Biztos sok kellemetlenséggel jár majd, de elkerülhetetlen ez a munka, mely ráadásul régóta várat magára" – mondta a városvezető azon a sajtótájékoztatón, amelyen a Győri Nyár nyitórendezvényéről is szó esett.

Június 14-én a városháza előtti téren a Neoton Família koncertjével nyit a Győri Nyár elnevezésű rendezvénysorozat. Mint azt Borkai Zsolt polgármester sajtótájékoztatón elmondta: számára azért is különleges a Csepregi Évával és Végvári Ádámmal érkező zenekar fellépése, mert az 1988-as szöuli olimpián, ahol Borkai aranyérmet szerzett, Mándoki Lászlóval közösen a Neoton is fellépett egy arra az eseményre írt dallal.
A Neoton Família mellett A dal című eurovíziós dalfesztiválra a selejtező verseny döntőjébe jutott győri Bogi is színpadra lép.

Borkai Zsolt egyben azt is bejelentette, hogy májusban – egészen novemberig – felújítási munkák miatt lezárják a Baross hidat, melyet ez idő alatt a gyalogosok sem használhatnak.

„Biztos sok kellemetlenséggel jár majd, de elkerülhetetlen ez a munka, mely ráadásul régóta várat magára. Most európai uniós forrásokból meg tud újulni a híd, ami a hosszú távú használhatóság szempontjából nagyon fontos. Azon dolgozunk, hogy megoldást találjunk minden problémára, így a közösségi közlekedésben is jelentkezőkre" – fogalmazott a város első embere.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világsztárok a színpadon Győrben a Richter Teremben

Tovább olvasom