Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Felújítás torlódással, útlezárással

Győr - A megyeszékhely útkezelő szervezetének tájékoztatása szerint beszakadt az útburkolat a Vasutas utcában, a Kálvária utca felől haladók félpályás útlezárásra számítsanak.
Útfelújítás miatt lezárták a Béke, a Kismegyeri, a Páskom és Esztergető utcákat, a munkaterületeket szakaszosan elkerítették a forgalom elől. A Tákó, Szegfű, Rábca utcákban befejezték az útépítést, megszűnt a forgalomkorlátozás. Felújítás és átépítés miatt egyirányúsították a Fehérvári útnak a Mészáros Lőrinc és Szigethy Attila utak közötti szakaszát a Belváros irányába. A Belváros felől Nádorváros irányába haladókat a Fehérvári útról a Vágóhíd út–Puskás Tivadar u.–Ipar út útvonalra terelik. A Puskás Tivadar utca–Ipar út csomópontjában torlódások lesznek, hosszabb menetidővel kell számolni. A 23, 23/A és 7-es autóbuszok szintén a Puskás Tivadar utca irányába közlekednek, a tömegközlekedésben késések várhatók.

Átépítés miatt lezárták a forgalom elől az Újvilág utca–Liszt Ferenc utca csomópontot. A lezsákolt útszakaszok a Kiss János és Rákóczi Ferenc utcák felől közelíthetők meg. A Liszt Ferenc utca Teleki utca felé haladó ága továbbra is az egyirányú Lukács Sándor utcán keresztül érhető el a Pálffy utca felől.

A beszakadt csatornavezeték teljes körű cseréjét végzik a Czuczor Gergely utcában a Bajcsy-Zs. út és Arany János utca közötti szakaszon, melyet lezártak a forgalom elől.

A Schweidel utcát a Czuczor Gergely utcában létesített ideiglenes úton keresztül közelíthetik meg. Az Arany János és Kisfaludy utcákat egyenlőre a Baross út, vagy a Bécsi kapu tér, illetve az ideiglenesen kétirányúsított Kisfaludy utcán keresztül lehet megközelíteni a Teleki út felől.
Csatornavezeték-javítás miatt félpályás lezárás mellett jelzőlámpa irányítja a forgalmat a Szövetség úton a Hédervári úti csomópontnál, a Bácsai út felé haladók torlódásra számítsanak!
Lezárták a Buda utcát a Bartók Béla út és Corvin utca között, mert közmű-és útrekonstrukció kezdődött. A 19, 23, 23A, 37, 39, 40, ISK7 jelű buszjáratok terelő útvonalon közlekednek, a Bartók Béla úti megállóhelyen és az Álmos úton létesített ideiglenes megállóhelyen az autóbuszok megállnak. A megálló biztosítása miatt az Álmos utca Malom ligeti szakaszán megtiltották a megállást.

Áruházépítés miatt átalakítják a Körkemence utcában a Fehérvári útnál lévő csomópontot, a fél útpályát elkorlátolták a forgalom elől, a Fehérvári út irányából nehézkessé vált a közlekedés.
Gázvezeték-rekonstrukció miatt részleges útlezárásra, valamint a parkolás megtiltására kell számítaniuk a közlekedőknek a Szigethy Attila út szervizútján a Szabolcska utcától, a Török István utcában és a Lajta út mindkét oldali szervizútjánál.

Átépítés miatt lezárták az Újvilág utca–Liszt Ferenc utca csomópontot.

Olvasóink írták

  • 2. pemo 2008. május 03. 21:20
    „ELÉGEDETLEN: szerinted a ballagást a pedagógusok szervezik? a minisztériumnak elég nagy fejtörést okozott, hogy oldja meg az ide-oda munkanap áthelyezés, meg a pünkösd hétfő miatt a teljes hétre szóló érettségi vizsgákat. Nem volt egyszerű feladat.
    Te mikor érettségiztél?
    szép hétvégét!”
  • 1. elégedetlen 2008. május 03. 01:26
    „f*sza hogy mindent egyszerre túrnak fel...megint jól meg lett szervezve...ja és gratula a pedagógusoknak hogy szerdára szervezték a ballagásokat, beállt tőle egész Győr :((”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tele vannak a győri bölcsődék

Győr - Soha ennyire kihasználtak nem voltak a győri bölcsődék, mint idén. Az ok, hogy a kismamák… Tovább olvasom