Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Felszívódott a botrányos szépségverseny győri szervezője

Nyugat-Magyarország legszebb sportolónőjét keresték azon a rendezvényen, amelyre nem szívesen emlékeznek sem a résztvevők, sem a támogatók, sem a műsorvezető.

Titokzatos, szép hölgy szervezte a Nyugat-Magyarország legszebb sportolónője választást, ami azonban botrányba fulladt - írja a vasnepe.hu.

A szépségverseny szervezése és előkészítése az interneten zajlott, az egyik (vagy egyetlen) főszervező, a győri N. A. több száz lánynak írt az egyik közösségi portálon, itt toborozta a csinos sportolókat - sikerrel. A rendezvény hivatalos honlapjára a részletes programon kívül októberben már a 22 induló lány fényképe is felkerült, a neves zsűritagok és a támogatók mellé, vagyis úgy tűnt, újabb rangos "szépségipari eseményt" tartanak Vas megyében.

A beígért jó hangulat és a siker helyett azonban botrányba fulladt a büki rendezvény, annak ellenére, hogy a támogatók teljesítették a vállalásaikat.

A vasnepe.hu cikke szerint a győri szervező 2-3-5 ezer forintos nevezési díjat kért előzőleg a résztvevőktől, holott a verseny honlapján nem esett szó a nevezési díjról.

A versenyen aztán N. A. nem jelent meg, csak répcelaki szervezőtársa, aki pizzát rendelt a résztvevő lányoknak, aztán aznap már nem is látták.

A beígért ismert sportoló zsűritagok - Pars Krisztián, Fazekas Róbert, Marosi Ádám, Gyenesei Leila - sem jelentek meg a versenyen. Ott volt a műsorvezető, a válogatott tornász Gombás Laura, a tizenegy lány, és a Szombathelyi Kötélugró Klub tagjai, valamint pár érdeklődő előtt kezdődött el a szépségverseny.

A legszebb sportolónő választás végül délután fél hatkor elkezdődött, a kötélugrókkal kiegészülve 4-en lettek a zsűriben. A két részből álló, fehérnemű-bemutatóval tarkított versenyt a várpalotai Pajor Noémi nyerte, Stankovics Beáta, és a győri Freimann Renáta előtt.

A Nyugat Magyarország Legszebb Sportolónő választás dobogósai Fotó: Szombathelyi Kötélugró Klub
A Nyugat Magyarország Legszebb Sportolónő választás dobogósai Fotó: Szombathelyi Kötélugró Klub


A dobogósoknak a budapesti döntőre való továbbjutást, exkluzív ajándékokat ígértek, helyette a színpadon egy nejlonzacskóban a reklámtoll mellett összetépett szórólapot találtak a csalódott lányok - írja a vasnepe.hu.

Az ügyben feljelentés érkezett a Répcelaki Rendőrőrsre.

Olvasóink írták

 • 6. Révfalui-szúnyog 2010. december 12. 21:43
  „Mindnek durung a lába. Most még persze elmegy, de mi lesz húsz év múlva? Akire ráfekszenek, azokat biztosan nem az álom nyomja majd el....”
 • 5. zoltee 2010. december 12. 03:17
  „Uppsz, a link, amit az előbb, a 4.-eshez mellékelni szerettem volna (igaz, ha jól látom, ez a fenti cikkből is elérhető)

  http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20101210_rendorsegi_feljelentes_szepsegverseny”
 • 4. zoltee 2010. december 12. 03:16
  „Nah, azért így már árnyaltabb a kép: tehát, a tény ezek szerint az, hogy ezzel a hölggyel (ezekkel a hölgyekkel) senki nem beszélt, helyette mindig egy bizonyos valaki járt el, látni a hölgyet nem látták.

  Érkedes, bizony mondom, érdekes...”
 • 3. zoltee 2010. december 12. 03:08
  „Mindenféle rosszámjúság nélkül: valaki árulja el nekem, pontosan mi az, ami a rendőrségi feljelentést indokolja? A dolog nem szép, de hiányosak az infok: pl, mi volt a lányok és a szervező közti megállapodás biztosítéka, mi volt konkrét, írásos ígéret, mi nem, stb?

  Ezek nélkül az infok nélkül csak elhamarkodottan lehet véleményt mondani...”
 • 2. Stewe 2010. december 11. 20:35
  „Igazán nagy hírverést nem kapott ez a botrány, most hallom először.
  Ez a következmények nélküli ország, még mindíg ...”
 • 1. Liv66 2010. december 11. 19:39
  „Ez jó :(”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ónos eső keserítheti meg a közlekedők dolgát

Havasak a megye útjai, az M1-esen kilométeres a kocsisor. Tovább olvasom