Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Félmilliós nyomravezetői díj a győri utazási iroda kirablásával kapcsolatban

Az irodát tavaly december 30-án rabolták ki ismeretlen férfiak, az alkalmazottakat fegyverrel megfenyegették.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek, 2013. december 30-án 17 óra 25 perckor – fekete kötött sapkában, kesztyűt viselve - bementek a Győr, Aradi Vértanúk útján található egyik üzletbe és az ott dolgozó alkalmazottakra fegyvernek látszó tárgyat szegezve, a pénztárost a készpénz átadására szólították fel.

A pénztáros a fenyegetés hatására a bevételt átadta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője – összesen - nettó 500.000,- forint nyomravezetői díjat ad annak, aki az elkövetők személyazonosságával, tartózkodási helyükkel kapcsolatban olyan konkrét információkkal tud szolgálni, amely a nyomozást eredményre vezeti, illetve az elkövetők elfogását lehetővé teszi.

A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a 06-96-520-012-es telefonszámon, vagy a 107-es illetve 112-es központi segélyhívókon várja a bejelentéseket.

Korábban:

Az ott dolgozók a fenyegetés hatására a kasszában lévő pénzt átadták, mellyel a 25 év körüli, 165 cm magas férfi és a 195 cm magasságú társa helyszínről elmenekült.

Az elkövetők fekete ruházatot, símaszkot, egyikük fekete, vastag keretes szemüveget viselt.

Fotók a gyanúsítottakról itt >>

A megyei rendőrfőkapitány most nettó ötszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az utazási iroda kirablóinak felderítésére.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Ferenczi József, a Kisalföld örökös tagja

"Újságot írni csak olyan odaadással, elkötelezettséggel és elhivatottsággal szabad, ahogyan ő… Tovább olvasom