Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Fellökte a motoros a gyalogost Győrnél

A motoros és szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség.


A szigetközi kerékpárúton történt közlekedési baleset február 28-án este fél nyolckor. Egy Győr irányából Győrújfalu felé haladó motoros - egy üres épület és a tüzép közötti egyenes szakasz térségében - lökte fel járművével a kerékpárút jobb szélén, vele azonos irányban haladó gyalogost. Az ütközéstől földre kerülő férfit a motorkerékpározó felsegítette, majd rokonaihoz, Győrújfalura kísérte.

A rendőrség kéri a motorkerékpár vezetőjét, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon.

Várja azoknak a szemtanúknak a jelentkezését is, akik a baleseteket látták, arra vonatkozóan információval rendelkeznek, tegyenek bejelentés a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, hivatali időben, az 96/520-092; 96/520-094, valamint az ügyelet 107 és 112 számán.

Olvasóink írták

 • 11. állampógár 2013. március 02. 16:08
  „A düddő cikkíróknak mindenki motoros aki berregő valamin ül. Kábé biztosra veszem,hogy valami futkosó sámli volt.(Robogó ha nem egyértelmű)”
 • 10. bringaval 2013. március 02. 13:23
  „Orbison, Bagoly11: Abda felé éppen most épül olyan bicikliút, amilyennek a hibáiról beszéltek: teljesen elvakítanak az autók, ráadásul itt még azzal is fűszerezik, hogy a közelség miatt az autók által felvert szutykos levet is a képünkbe kapjuk.
  Nem igazán gratulálok a tervezőjének, annyi szent.”
 • 9. Bagoly11 2013. március 02. 12:21
  „Ezen a kerékpárúton járok napi minimum 2x,itt járnak motorral ,gyalog,görkorival,rokkantkocsival,futnak,kutyát sétáltatnak,egyes szakaszokon autóval a lusta horgászok.Sajnos sötétben nem látni semmit,mert itt nincs közvilágítás,csak a mellette közlekedő autók erős lámpafénye,ami elvakítja az embert néhány pillanatra,és a Vízműtől Újfaluig sajnos tiszta hepe-hupa a fák gyökerétől,még nappal is vigyázni kell.Azért itt közlekedik mindenki,mert városon kívül esik és a főúton ne sétáljon senki még nappal se,mert itt a kocsik többsége 100-zal veret,mert nem érnek rá.”
 • 8. orbison 2013. március 02. 07:55
  „Hát, mivel hogy "házam tája"... Sajnos a kérdéses szakasz sötétben gyalog életveszélyes, lejjebb van mint a közút, az erre haladó autók még akkor is elvakítják a kerékpárost, ha tompítottal jönnek.
  A töltésen már nincs gond, de a buszmegállótól odáig horror az egész (már csak a fák gyökerei miatt is, tiszta hepehupa).
  Pedig nagyon sokan használják, szélesíthetnének és javíthatnának rajta (pár ezer forinttal még én is beszállnék, használom kerékpárral, gyalog egyaránt)
  Azt kétlem, hogy volt a balesetnek szemtanúja, olyankor már kihalt az egész környék, esetleg a Teke és Sport büfék dohányzó vendégei láthatták a sétálókat.
  A segédmotorosok nagyon rászoktak ott a kerékpárútra, főleg a kisebb sebességre képesek nem mernek kimenni a közútra, ami persze nem baj, mert az is keskeny, de az üdvözítő lenne, ha a kerékpárúton nem 40-50-el haladnának, már többször kaptam frászt tőlük...”
 • 7. Mankapunka 2013. március 02. 02:09
  „ombi

  Szerintem maradjunk annyiban, hogy nem tudunk semmit, mert ez még cikkírásnak is rossz. Gondolom, hogy egy 650-es Yamahával nem azon a kis gyenge úton mociznak.”
 • 6. Madarász 2013. március 01. 22:05
  „Ma délután, negyed 5 környékén Szent István út, piros a lámpa, autók állnak, motoros felugrat a járdára, végigszáguld, majd a kereszteződésnél le és elkanyarodik jobbra. Úgyhogy ezek után nem lepődök meg a motoroson a bicikliúton...”
 • 5. Kftimi 2013. március 01. 20:30
  „És ha elkisérte oda, meg minden, akkor miért van belőle ügy? Miért nem kérdezte meg, hogy hogy hívnak fiam? Nem értem”
 • 4. ombi 2013. március 01. 19:02
  „Ej, Mankapunka, ej, ej! KRESZ 21. paragrafus!
  Miért nem azt kérded, mit keresett motoros a bicikliúton? Mert ha (a cikk ezt sugallja!) nem segédmotoros kerékpár, akkor kakiban van a vezetője! (segédmotor csak lakott területen kívül hajthat bicikliútra, az eset nem tudom, ilyen helyen történt-e?)”
 • 3. Mankapunka 2013. március 01. 17:30
  „Mit keres gyalogos a kerékpárúton?”
 • 2. kenyeresné 2013. március 01. 17:14
  „A tüzéptől Győrújfalu gyalog is max.10 perces laza séta,még ha a falu végére ment is,az újabb 10 perc.kb...”
 • 1. ATX 2013. március 01. 16:30
  „"rokonaihoz, Győrújfalura kísérte" Gyalogolhattak egy ideig...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időben induljon a buszra: több megyei vonalon változik a menetrend

Hétfőtől változások lesznek a Kisalföld Volán Zrt. helyközi közlekedésében. Tovább olvasom