Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Feljelentéssel zárult a születésnapi szórakozás

Fia születésnapját akarta ünnepelni egy nyalkai férfi szombat éjjel a győri Püspökerdőben tartott buliban, de alapos gyanú szerint a végén egy ismerőse orrcsontját törte be az ünnepelt, apja pedig egyenesen egy rendőrnek esett neki.
A szombatra virradó éjszakán buli volt a győri Püspökerdőben. A Mecca Green Code nevezetű szabadtéri rendezvényen egy ittas férfi és nála nem józanabb fia is tiszteletét kívánta tenni. A nyalkai E. Krisztián huszonegyedik születésnapját ünnepelte, s a negyvenkilenc éves E. Sándorral közösen pillanatokon belül szóváltásba keveredett a rendezőkkel, akik a két részeg férfit nem akarták beengedni a táncolók közé.

A vitából lökdösődés lett, s a rendőrség megállapítása szerint az egyik rendezőnek a pólója is elszakadt. A dulakodásra ismerős falubeliek gyűltek össze, s egyikük a magából kikelt Krisztiánt próbálta meg „leszedni" a rendezőről. Ekkor csattant el a pofon, amitől a közbeavatkozónak orrcsontja törött.

Míg a két agresszív férfi folytatta közelharcát, fehér kocsi gördült a helyszínre: az éppen járőröző rendőrpáros rögtön a csetepaté közepén termett és igazoltatni próbálta – először a fiatalabb támadót. Krisztián azonban még szóban sem volt hajlandó adatait a hatóság orrára kötni, ehelyett fenyegetőzött és pocskondiázta őket – áll a jelenlévők vallomásában. Végül a rendőrautóhoz kényszerítették, ahol magából kivetkőzve fejét jó párszor a motorháztetőbe verte, s ha ily módon a kocsin sikerült is bosszút állni, végül mégis megbilincselték és az autóba tuszkolták.

Hasonló ellenállást tanúsított apja is: ő sem hagyta magát igazoltatni, sőt, azonnal dulakodni kezdett és egyenruhás ellenfelének többször a lábára tiport.

Amikor – az egyik rendező segítségével – a földre kényszerítették, három rúgást mért az egyik rendőr combjára. Végül aztán rajta is kattant a bilincs, s a balul sikerült születésnap az őrszobán végződött, ahol meglehetősen szűkszavúan vallottak a támadók.
A fiatalembert súlyos testi sértéssel gyanúsítják, míg apját hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanúja miatt jelentette fel a győri rendőrkapitány. Mindketten szabadlábon védekezhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladják a Vasas Otthont?

Ha eladják a Vasas Otthont, a benne működő kulturális egyesületeknek költözniük kell. Pedig tagjaik… Tovább olvasom