Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Felismerik a naptárlányt

A Kisalföld 2003-as naptárára az olvasók szavazatainak eredményeként Meleg Szabina került fel. A győri diáklány eddig sem szűkölködött bókokban, az utóbbi napokban azonban megszaporodott az ismeretlen gratulálók száma.
A megválasztott naptárlány
A 18 éves Szabina rendszeresen jár hoszteszkedni, és több divatbemutatón és fotózáson is részt vett már. A nyári „Csopak szépe" verseny második udvarhölgye méltán nyerte el olvasóink tetszését is. A 170 centiméter magas és 50 kilogramm súlyú ifjú hölgy azonban a modellkedést csupán hobbinak tekinti. Jövőre a Széchenyi István Egyetem Informatikai Szakán folytatja tanulmányait.
Az elkészült fotó, mint mondta, nagyon kedvére való volt, s ezzel a családja is egyetértett. Barátai közül pedig többen előkelő helyre ki is akasztották szobájukban a naptárt.


Szabinát persze ismeretlenek is elhalmozták a napokban bókokkal. P maga is megdöbbent azon, hogy többen nagykabátban és sapkában is felismerték, és megdicsérték a fényképét. A győri lány a kedves szavak mellett komoly jutalomban is részesült. A Skiny 50 ezer forintos vásárlási utalványt ajánlott fel számára. Az ajándékhoz ugyanekkora értékben a Griff Gentlemen’s is társult. Csákvári Zoltán PR- és klubmenedzsertől megtudtuk: így szerettek volna hozzájárulni ahhoz, hogy a csinos hölgy mellé egy elegáns partner is kerüljön. Szabina követi a divatot, és örömmel vásárol, így hamar ellátogat az üzletekbe. A Skiny-felajánlást magára költi, míg a Griff Gentlemen’s ajándékai édesapja ruhatárát gazdagítják.
A naptárlány az elkövetkezendő hónapokban kicsit távol marad a modellkedéstől, ugyanis a vizsgáira, aztán pedig az érettségijére készül. A megmérettetések után azonban nem áll ellent a felkéréseknek, s könnyen lehet, hogy más újságokból is visszaköszön még ránk a győri szépség.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autistákért gyűjtöttek

Mind a két győri Lions-szervezet gyűjtésbe kezdett az ünnep előtt. Az Első Győri Lions Club a… Tovább olvasom