Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Felismeri? Táskatolvajokat keres a győri rendőrség

A gyanú szerint az egyik győri bevásárlóközpont éttermének tálcamosójából vitt el táskát egy nő. Majd egy férfival és két gyermekkel távoztak.
A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. A rendelkezésre álló adatok alapján a tolvaj 2014. március 30-án egy győri bevásárlóközpont éttermének tálcamosó helyiségéből őrizetlenül hagyott női táskát tulajdonított el.

A biztonsági kamerarendszer felvételei alapján egy nő követte el a besurranásos lopást, aki az eltulajdonított értékekkel egy férfi és két kisgyermek társaságában távozott el a helyszínről.

A rendőrség kéri, aki képen látható férfit és nőt felismeri, kilétükről, tartózkodási helyükről tud vagy az esettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024. Győr. Zrínyi utca 54.), telefonon az 520-000/12-56-os melléken illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli - közölte a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Google kiiktatta a térképről a győri Baross hidat

Újabb bizonyíték arra, hogy a Google mindenre figyel: már szaggatott vonallal jelzik a Baross hidat,… Tovább olvasom