Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Felismeri a Győrben lopott biciklit? Várják a gazdáját - fotó

A kerékpár és a váz a rendőrségen várja gazdáját
A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi férfi ellen.

A rendőrök május 9-én egy folyamatban lévő nyomozás során házkutatást tartottak a győri gyanúsított otthonában. Az intézkedés során egy ismeretlen eredetű biciklit és egy kerékpárvázat foglaltak le. A tárgyak - a rendelkezésre álló adatok szerint – bűncselekményből származnak, azok tulajdonjogát a gyanúsított nem tudta igazolni.

A kerékpár Mx Concept Balance típusú, a másik pedig egy McKenzie típusú váz.


A rendőrség kéri, hogy a képeken látható kerékpár, illetve kerékpárváz tulajdonosai jelentkezzenek személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal vagy számlával. A sértettek telefonon is tehetnek bejelentést a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-96-417-329-es hívószámán vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott a BIKESAFE elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs programhoz. A nyilvántartásba vett biciklik tulajdonosait a rendőrség azonosítani tudja és így visszaadni azokat a sértetteknek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nád égett Koroncón - Munkagépeket is veszélyztetett a tűz

Több, mint két hektáron kapott lángra a száraz aljnövényzet és a levágott nád. Tovább olvasom