Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Félezer kártya talált gazdára

Győr - A Győri Bevásárló Utcák Napja sikerrel zárult szombaton, elégedetten nyilatkoztak a rendezők. A futás, az egyik fő attrakció ugyan az eső miatt elmaradt, Nagy Béla, az Arrabona Áruház igazgatója azonban lapunknak elmondta: a sok érdeklődőt vonzó kulturális programsorozat alatt több mint félezer, a győri bevásárlóutcák üzleteiben kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyát osztottak ki a nézőknek.
A futóverseny híján az erre az alkalomra készíttetett ajándék pólókat a karaokeverseny résztvevői, illetve a törzsvásárlók kapták.
Nagy Béla a Széchenyi téren zajlott kulturális programok közül kiemelkedően sikeresnek ítélte a Karaoke Team fellépését és a Komár László-koncertet. Nagy közönségsikert arattak felvonulásukkal a Szigetköz szépe vetélkedő jelöltjei is.

A Győri Belvárosi Bevásárló Utcák Alapítvány 2007 márciusában jött létre a belvárosi üzletek többségének részvételével, válaszul a sorozatosan épülő nagy bevásárlóközpontok keltette kihívásra. Tavasszal megújított törzsvásárlói kártya programjukról és az alapítvány működéséről részletes tájékoztató olvasható a www. gyoribevasarloutcak.hu című honlapjukon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csikk és etikett az iskolában

Győr - Lapunk SMS-rovatában arra kérte tanárait egy győri osztály, hogy jelöljenek ki számukra… Tovább olvasom