Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Felborult egy kamion a győri Árkád körforgalomban - fotók

Textilárut szállító szlovák Iveco kamion borult fel Győrben, az Árkád körforgalomban kedd este.

A jármű 600 literes üzemanyag tartályából szivárgott a gázolaj, a szivárgást a helyszínen lévő győri tűzoltók megszüntették, a járművet áramtalanították.

A felborult kamion. Fotó: tudósító.
A felborult kamion. Fotó: tudósító.A körgeometriás csomópont 81-es főútra vezető kijáratát a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta.  Az elsődleges adatok szerint a jármű vezetője nagy sebességgel hajtott be a körforgalomba, s a jármű az oldalára dőlt.

Felborult egy kamion Győrben. Fotó: Mészáros Mátyás


Szerencsére személyi sérülés nem történt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Olvasóink írták

47 hozzászólás
 • 47. Kálmánol 2012. november 15. 20:07
  „Csak a tisztánlátás végett!!!! Ez a csomópont NEM körforgalom!!!!! Hanem körgeometriás KERESZTEZŐDÉS!!! Ami nagyon nem mind1!!!”
 • 46. humer 2012. november 14. 19:57
  „bocikriszti: az, hogy ebben a kétsévos kihajtóban a győriek fele ilyen deffenzív, mint te is, az azt jelenti, hogy a győri útkezelő a tervezővel együtt elcseszte a terveket, vagy a kivtelezést meg a felfestést.

  Ide lehet írni a reklamáló leveleket http://www.utkezelogyor.hu/intezmeny/elerhetsegek , másolatban a kisalföldnek.
  Ha szerintem a nyilvánosság elé tárnátok néhány fotót, vagy néhány videót, simán meg lehetne ezt a balesetveszélyes csomópontot változtatni.

  A Fehérvári út felé ha megnézitek, akkor csak egy sáv férne el. (hasonlítsátok össze bármelyik normál egysávos körforgalom geometriájával) A szolvákia felől érkező kamionok, ha az 1-esre akarnak menni, már a Széchenyi hídon a belső sávban mennek. Ha ebben az ominózus kanyarban egy kamion mellé kerülsz, nagy az esély a meghúzásnak, leszorításnak, vagy komolyabb balesetnek.”
 • 45. knifemaster 2012. november 14. 19:31
  „39. andyko555 2012.11.14. 13:38

  "36..Atis 2012.11.14. 12:51 pontosan ilyen köcsög vélemények miatt vallom magam előbb szlováknak, mint magyarnak! Az meg, hogy a történelem tanítása milyen odakint, megint csak a kormány bűne. De mindegy is, Te ezzt nem értheted!!!!!!! Magyarként abszolut nem! Nem szabadna ebből nemzetiségi kérdést csinálni, az fix! Mindenestere szerinted az Árkád vásárlóinak 70%-a miylen nemzetiségű, ha már annyira........hm? "

  "35. andyko555 2012.11.14. 12:23

  " Ha a "szlovákok" nem járnának át, akik sok esetben magyarabbak, mint Ti magatok, akkor a gazdasági helyzetetek tudod hol lenne......az Árkádot úgy bezárhatták volna, ahogy van, barátom! De a szlovák pénze jó, igaz? Adja oda, aztán menjen a bús p.....-ba, mi? Kössz szépen!"

  Most akkor,hogy is van ez a " Nem szabadna ebből nemzetiségi kérdést csinálni," ? Hmm?”
 • 44. .Atis 2012. november 14. 18:09
  „39. andyko555 2012.11.14. 13:38 A kérdésemre nem kaptam választ bár titkon elárulom nem is számítottam másra... Ha figyelmesen elolvasod és értelmezed amit írtam akkor észre kell vedd hogy nem írtam olyat hogy "azért borult fel mert sk volt"! Ha annyira magyarok az általad említett szlovákok akkor miért nem beszélnek magyarul? Miért csak azt tudják hajtogatni hogy magyarszki magyarszki, és közben úgy néznek az emberre mint valami anyagyilkosra! Egyenlőre Ők jönnek hozzánk nem pedig fordítva! Egyébiránt a szitkozódásra visszatérve Én nem köcsögöztem ezért ha lehet Te se tedd, sőt még csak az öcséd sem vagyok, ezért ha lehet vegyél vissza a lendületből!Az eurótokat meg magasról...”
 • 43. Túrabakancs 2012. november 14. 17:50
  „Ma ugyanennél a körgeometriás csomópontnál délután 4-kor egy kisteherautó a Szeszgyár
  felől egy az egyben keresztben hasított át a sávokon a belváros irányába. Egy autó alig
  bírt lefékezni előtte, de azért sikerült. Ment is a duda jogosan rendesen.
  Szintén a mai napon a Tihanyi Árpád úton egy jobb kinézetű autó haladt úgy, hogy a sofőrjének
  a bal keze könyöktől a válláig be volt hajlítottan gipszelve, a másik kezében meg telefon...
  A jobb könyökével kormányzott közben, persze beszélt a fószer. Alig akart elindulni a zöld jelzésre,
  dudáltak rá többen is. Mindenki meghülyült?”
 • 42. Mankapunka 2012. november 14. 17:18
  „Korrekt írás!!!!! Ezen kellene a sokaknak elgondolkodni!

  Papp Tibor: Mi a bajom a taxisokkal?

  Semmi. Túl sokan vannak? Ez az ő dolguk. Drága? Minden viszonylagos, néha biztos jobban megéri, mint hajnal négykor elindulni éjszakai járatokkal a reptérre; részegen elveszíteni a jogsit, satöbbi. Tény, hogy egy csomó ember olcsóbban jönne ki, ha nem havonta venné elő a kocsiját, hogy aztán vasárnap délelőttönként negyvennel felfejlődjön sorstársaival a Hungárián, miközben pár év alatt milliókat bukik a kocsi amortizációján. Ha minden negyedik hétvégén csinálna egy húszezres taxiszámlát, négy év alatt az csak egymillió. Bizony, kemény dolog a matek.”
 • 41. halas001 2012. november 14. 17:03
  „35!

  Jó lenne, ha kis pátriádban írnál véleményt magatokról, mert ez így lenne helyes.
  Amúgy az Árkád üzleteinek kb. fele már szlovák maffiós kezekben van, csak az alakalmazottaik hazaiak.
  Úgy, hogy ki profitál a te sz>....-s euródból azt kiszámíthatod.
  Amúgy meg jobban tetted volna ha a véleményed megtartod, vagy szlovákul írod, hogy mi ne is értsük.
  azok pedig a Duna hidon közlekednek tudnának egy-két anyázós helyzetet leírni rólatok és a közlekedési morálotokról.
  A D.S.-ben sem az átlag emberek rontják a közlekedést, hanem a hasonszörű ifjú magyar bizniszelők, akik ellen itthon sem lehet semmit tenni.(:-”
 • 40. Mankapunka 2012. november 14. 15:59
  „Szerinted engem hol érdekel,hogy mennyi lóvét hagynak itt a szlovákok? Pécsi Árkádot akkor ki tartja el,mert hogy nincs tele szomszédos ország autóival,az is tuti.

  Közlekedésben megint hol érdekel,mennyire érzi magát magyarnak. Olyan szuper gyerek költözzön ide,ne az Euros Hawaiiból magyarázzon.
  Másik kedvenc kamionos sofőrjei a Deichmann-os tandempótos kamionokon vannak. Vígan mennek a belső sávban 70-nel a Mosoni-Duna hídon. Akkora magyar,akkor miért nem tartja tiszteletben az itteni lakókat? Hmmmm?

  Elég nagy falu az a DS helység,olyan mint Eger.”
 • 39. andyko555 2012. november 14. 13:38
  „36..Atis 2012.11.14. 12:51 pontosan ilyen köcsög vélemények miatt vallom magam előbb szlováknak, mint magyarnak! Az meg, hogy a történelem tanítása milyen odakint, megint csak a kormány bűne. De mindegy is, Te ezzt nem értheted!!!!!!! Magyarként abszolut nem! Nem szabadna ebből nemzetiségi kérdést csinálni, az fix! Mindenestere szerinted az Árkád vásárlóinak 70%-a miylen nemzetiségű, ha már annyira........hm? Ne verd ennyire a melled, mert vicc vagy! Nem azért borult fel a kamion, mert szlovák volt a sofőr, hanem mert meggondolatlan volt! De valószínűleg, ha magyar lett volna, biztos megússza....szerinted öcsém!”
 • 38. bocikriszti 2012. november 14. 13:33
  „egy olyannak aki nem vezetett még ilyen "körforgalomba" neki furi lehet. Én naponta háromszor megyek arra. Szerintem nagyon jó és élhető. ha látom hogy kamion van mellettem, a kihajtónál, lelassítok, egy , mert neki nehezebb a fékezés, kettő mert tudom hogy nem fér el anélkül hogy ne menjen át a sávomba. de sok állat, itt még gázt is ad, hogy letolja a kamionosokat. csak odafigyelés. az a pár másodperc,már nem számít, egyenesbe úgyis lelehet előzni, gyorshajtás nélkül is:)”
 • 37. owon 2012. november 14. 13:03
  „Csak én érzem úgy, hogy mióta nem mennek a jelzőlámpák a körforgalomban, teljesen korrekt, dinamikus a forgalom? :D”
 • 36. .Atis 2012. november 14. 12:51
  „35. andyko555 2012.11.14. 12:23 Te miről beszélsz ember? Az abban a körforgalomban összetört autók 80 %-a SK felségjelzésű, ez szinte biztos! A magyarságuk meg annyira előjön hogy semmi pénzért nem szólal meg magyarul vagy ha mégis akkor szitkozódik! Ja még a gazdasági mutatóink általuk való feljavítása érdekelne egy kicsit részletesebben. Ha megtennéd hogy leírod... semmivel nem lehet hosszabb mint a történelem lecke odakint ...”
 • 35. andyko555 2012. november 14. 12:23
  „Napé és Mankapunka nem akarok csúnyát írni, de nagyon gáz, hogy ilyen előítéletekkel vagytok tele! Elmondom Neked, hogy Dunaszerdahelyen sokkal kevesebb az ütközési lehetőség, mint itt Győrben, mert a sok barom össze-vissza hajkurászik......ennyi erővel mondhatnám, hogy jellemzően magyar, de nem mondom, mert qvára nem a nemzetiségtől függ!!! Abba meg, hogy pontosan mitől, inkább ne menjünk bele. Mindenesetre ezzel a diszkriminációval, előítéletekkel magatokat járatjátok le! Ha a "szlovákok" nem járnának át, akik sok esetben magyarabbak, mint Ti magatok, akkor a gazdasági helyzetetek tudod hol lenne......az Árkádot úgy bezárhatták volna, ahogy van, barátom! De a szlovák pénze jó, igaz? Adja oda, aztán menjen a bús p.....-ba, mi? Kössz szépen!”
 • 34. napé 2012. november 14. 12:07
  „jellemző szlovák.olyan megélhetési magyar féle”
 • 33. gonzo 2012. november 14. 11:38
  „Ez a kereszteződés úgy sz@r ahogy van.Oké,lehet benne közlekedni,mindenhol elférnek egymás mellett az autók és a kamionok is.De:borzasztó nagy a hibázás lehetősége,és ez a nagy baj.Oszthatjuk mi itt az észt,hogy aki mazsola az ne üljön autóba meg hasonlók,ez a körgeós izé annak,aki először megy bele rémálom.Aki sokat jár arra láthatja a sok akaratlan sávváltást,hirtelen fékezést stb.Ha meg ki vannak kapcsolva a lámpák,akkor jön a haddelhad,az autósok felének nem esik le,hogy ebben az esetben körforgalomként működik a kereszteződés,annak minden szabályával.Na,akkor kell ám nagyon résen lenni!Csapadékos időben meg,főleg este nem láthatóak az útburkolati jelek,legalább olyan veszélyes ez itt,mint a Szent Itvánon a sáveltolásoknál a Kamaránál.
  Hangsúlyozom:szerintem akkor jó egy megoldás,ha arra sem jelent veszélyt aki először jár arra.Ez a körgeó nem ilyen.Tehát rossz.Szerintem.”
 • 32. orbison 2012. november 14. 11:19
  „Hellboy, syncreon.
  Simán elhúzta jobbra a rakomány (valószínűleg plafonig volt rakva). Mikor a jobbos kanyarba ért, addigra már túlbillent a holtponton a félpót és elrántotta a vontatót.
  Sajnos - és ezzel nem akarok általánosítani - a szlovák kamionsofőrök nagyon bírják itt nyomni a kamionoknak, már "vártam", hogy ilyen történjen.
  Még jó, hogy nem sérült senki!”
 • 31. Mankapunka 2012. november 14. 11:10
  „Amúgy majdnem ugyanezen a ponton is volt egy baleset délben tegnap,csak az a felüljáró alatt volt. 13-a volt tegnap.”
 • 30. Oreg35 2012. november 14. 11:05
  „25.hellboy....Egy betű kihagyás még azt hiszem megbocsájtható! De a Te "hibás eszmefuttatásod" az nem! Olvasd el 24 .bn okfejtését, én is azzal értek egyet! Aztán meg másokat kár sértegetni, ha nem értesz vele egyet!”
 • 29. Mankapunka 2012. november 14. 11:05
  „Mit nem értetek rajta?

  Nem a fehérvári kijárónál kezdett el a rakomány dőlni,hanem mikor már elhagyta a Szent-István úti kihajtót,mivel a csávó a 2 sávból rongyolt bele a kijáratba.

  Nézzétek meg,a korlátok már sokkal hamarabb elhajlottak,és a rakomány tovább csúszott a járdán. El sem érte akkor a jobb kanyart. Ilyenkor látszik,hogy B-s jogsitok van.”
 • 28. bn 2012. november 14. 10:53
  „#27: én rendszeresen járok arra kerékpárral, illetve gyalog is. Ha piros a lámpa, akkor mindig a kerítés mellett állok, nem a járda szélén, mert rendszeres, hogy a nyerges pótkocsi kerekei felmennek a padkára, vagy hogy az autók egymást szorítják le. Ez az a zebra a városban, ahol a zöldnél is körül kell nézni, mert az autók átmennek a piroson, mert vagy nem látják, vagy mert még pont átérnek a gyalogos előtt...”
47 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bálint gazda volt a vendégünk: Olvasóink kérdéseire válaszolt az ország kertésze

Az ország legnépszerűbb kertészét, dr. Bálint Györgyöt, Bálint gazdát szelídgesztenye-fa ültetésről, nagy fűtőértékű energiafűzről és természetesen is faggatták Olvasóink. Tovább olvasom