Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Feladta magát a karácsonyi kályhatolvaj

A 40 éves rábapatonai férfi a rendőrségen beismerte, hogy gyirmóti házakba tört be karácsonykor. Tévét, laptopot, quadot és kályhát is lopott.
A Győri Rendőrkapitányság betöréses lopás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2014. december 26-ára virradóan Gyirmóton két hétvégi telekre behatolt, műszaki cikkeket és quadot tulajdonított el - írja a police.hu.

A férfi 2015. január 15-én a Győri Rendőrkapitányságon feladta magát és beismerő vallomást tett. A nyomozóknak elmondta, Gyirmóton a lakatlan ház bejárati ajtajának zárszerkezetét összetörte, bement az épületbe és átkutatta a lakást. A kamra kulcsát magához vette, a lakatot kinyitotta és az ott tárolt két permetezőt ellopta.

A mellette lévő bekerített telekre éjszaka bemászott, a ház ajtaját befeszítette és onnan két LCD televíziót és laptopot, a nyitott épületrészből kályhát tulajdonított el. Az udvaron felállított ponyvás sátorból elvitte a quadot.

A Győri Rendőrkapitányság a 40 éves rábapatonai férfi ellen betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást és vizsgálja más bűncselekmények elkövetésében betöltött szerepét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rakparti parkolás Győrben: nyomorgás ingyen, szabad helyek drágán - fotók

Úgy tűnik, a győri autósok inkább terepraliznak a Kossuth híd lábához, mintsem fizessenek a parkolásért a győri rakparton. Szavazás. Tovább olvasom