Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

˝Fel vagyunk villanyozva˝ - A Fool Moon A Dal döntőjében!

A kapuvári Mészáros Tamással felálló Fool Moon továbbjutott az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti döntőjébe vasárnap.

22.50 - Mészáros Tamást, a vokálegyüttes tagját sikerült elérnünk a középdöntő után. - Fel vagyunk villanyozva, nagyon kemény itt a hangulat. Örülünk, hogy túljutottunk ezen a fordulón is. Bár azt gondoltam, most a közönség szavazataira kell majd támaszkodnunk, nagy öröm, hogy a zsűri ismét voksolt ránk - mondta a stúdiói hangzavar közepette a kapuvári énekes.

(Nem mellékesen jegyeznénk meg, hogy a Fool Moon tett egy érdekes ígéretet: egy szál zokniban adják elő It Can’t Be Over című dalukat, mivel bekerültek a legjobb nyolc produkció közé. Kíváncsian várjuk :) )

22.40 - Itt nézheti vissza a Fool Moon középdöntős produkcióját >>

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán
Fotó: MTVA/Nagy Zoltán


22.15 - Továbbjutott Pál Dénes és a Honeybeast is. Búcsúzott a versenytől a soproni Batta Zsuzsanna, "Marge" , a szintén soproni együttes a Muzikfabrik és a győri Polyák Lilla.

Vasárnap, 21.59 

A második középdöntőt Kállay-Saunders András nyerte, a zsűri pontszámaival döntőbe jutott a Fool Moon is. Két hely még kiadó, a közönség szavaz.

Szombaton írtuk:

A vasárnapi középdöntőben adja elő Karcolás című dalát a győri Polyák Lilla, aki a második elődöntőből a közönség szavazataival jutott tovább.Versenyben lesz a soproni Batta Zsuzsanna, "Marge" is, Morning Light című dalával. Az énekesnő az első elődöntőből a zsűri pontszámaival került a középdöntőbe.
A szintén soproni együttes, a Muzikfabrik a This is My Life című dalt adja elő a középdöntőben,a közönség szavazataival kerültek ide.
A kapuvári Mészáros Tamással felálló Fool Moon It Can't Be Over dalával - a zsűri pontozása alapján - a harmadik helyet szerezte meg a harmadik elődöntőben. Így vasárnap este is énekelhetnek.
A vasárnapi középdöntőben versenyben lesz még:

Kállay-Saunders András (Running)

Pál Dénes (Brave New World)

Oláh Ibolya (1 percig sztár)

Dér Heni (Ég veled)

Honeybeast (A legnagyobb hős)


Bogi már a döntőben

Az első középdöntőben a zsűri pontszámaival második lett a győri Dallos-Nyers Boglárka, így a We All című dallal a fináléba került >>


A második középdöntőből is két produkciót a zsűri, kettőt a közönség juttat a döntőbe.

A február 22-i fináléban elhangzó nyolc dal közül négyet juttat a zsűri a végső fázisba, közülük ismét a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 6. és 10. között a dán fővárosban, Koppenhágában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampánystart repülőrajttal

Két szakértőt kérdeztünk arról, a pártok miként vágnak neki az utolsó 50 napnak. Tovább olvasom