Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Fekete Dávid és Cserpes Laura: Együtt leszünk!

Szerkesztőségünk vendége volt Fekete Dávid, és kedvese, Cserpes Laura. A Megasztár döntőse olvasóink kérdéseire válaszolt. Megtudtuk, hogy szabadidejében szeret ismerősökkel, barátokkal beszélgetni. Moziba, színházba, kirándulni jár.


davidfan: - Mikor kapod meg Friditől a kocsid?

Dávid: - Jövő héten hétfőn kapom meg, egy Hyundai lesz.

magyar1: - Kedves Dávid! Hogy van az, hogy a TV2-ön az összes műsor rólad szó, pedig egy csöppet sem tudsz többet, mint egy átlag ember! Ha tüsszentesz egyet, az országos hírek közt szerepel. Obamáról nem beszélnek annyit, mint rólad.

Dávid: - Én speciel örülök is meg nem is. Örülök azért, mert sok kedves emberrel megismerkedem, és nem örülök mert valakinek, mint neked, ez semmit nem jelent. De ez lehet, így van jól.

Katii: - Milyen volt a Megasztár házban lakni? :D

Dávid: - Nagyon jó volt, bár sokat nem lakhattunk benn, hiszen annyi volt a program, hogy éjjel 2-3 óra körül értünk haza.
Klaudia:) - Én ismerem az unokatesódat és ha őt megkérem h jöjjön ki veled vagyis lehetne róla szó h rajta keresztül találkozzunk??Kijönnél vele?

Dávid: - Persze, megbeszélhetjük.

Goda Katalin: - Laura, esetleg te is tudsz énekelni?

Laura: - Szia. Énekelni tanulok, és szeretném minél inkább tökéletesíteni. Ebben Dávid is sokat segít.

Kata: - Szia Dávid, Szia Laura! Bizonyára nem emlékeztek rám, bár Laura már egyszer olyan aranyos volt, és visszaírt nekem az iwiw-en. Gémesi Kata vagyok Nyúlról, 5 és fél éves, és Nekem Dávid - Te vagy a megasztárom. Anyáék minden újságot megvettek nekem, amiben benne voltál, és minden anyagot összegyűjtöttem Rólad. Azt szeretném kérdezni, hogy mikor láthatunk Téged énekelni, szerepelni itt a környéken (akár Nyúlon), vagy Győr környéki turnén? Nagyon jó lenne Veled személyesen találkozni, és közös fényképeket készíteni az albumomba! A Hal a Tortán-ban is Te leszel a mi nyertesünk. Puszi: Kata

Laura: - Szia. Emlékszem rád. Örülök, hogy írtál, és hogy a Dávid rajongója vagy te is. :)

Fanni: - Szia Dávid és Laura! Először is DÁVID, TE VAGY A LEGJOBB! Minden nap nézem a Hal a toránt, csak miattad :DD örülök , hogy benne vagy! Remélem te nyersz! Csináltál somlói galuskát? :D ez a kedvenc sütid? és van még kedvenced,ami szeretsz enni? Ott voltam az utolsó klubbkoncin a Studióban! Ekkora bulit,mint amit ti csináltatok!! Életem legjobb estéje volt. 2 barátnőmmel mentem, leginkább miattad, mert nekünk te vagy a kedvencünk :) és mindig te is maradsz :) Remélem mihamarabb kijön a lemezed és már rohanok is megvenni! Van kedvenc énekesed/énekesnőd/zenekarod?
Láttam a koncerten, hogy tényleg nagyon szereted a rajongóidat!!
Folyamatosan (mikor autgramot osztogattál) mosolyogtál, és ez nagyon pozitív h nem unott arccal írtad alá :) ezért is csak szeretni lehet :)
Laura,l áttam a vidód youtubon, és nagyon tehetséges vagy!! Remélem rólad is fogunk hallani még!
Remékem sokig együtt lesztek!!
Sok sikert!!

Dávid: - Nincs kedvencem, de szeretem Szinetár Dórát, Bereczky Zolit. A rajongóimat is nagyon szeretm, és nagyon sokat foglalkozom velük.

g.kati: - Sziasztok! Milyen volt az első karácsonyotok egymással?

Dávid: - Sajnos két napot nem töltöttünk együtt a háromból, volt pár probláma, de megoldódott.

vera18: - Szia Dávid. Megváltozott az életed a Megasztár után? Mikor döntöttél az éneklés mellett? (...) Te voltál már akkor a kedvencem mikor bekerültél a 10-be! Tizenhét évesen döntöttem el, hogy énekelni szeretnék.

Dávid: - Mondhatom, hogy igen, de szerintem az egész felfogás kérdése. Nem gondolom magam ettől többnek, de kevesebbnek se.

Nadine05: - Még annyit, hogy amúgy Ti Laurával hogyan ismerkedtetek meg?

Dávid: - Egy színitanodában ismerkedtünk meg. Mozgásórán figyeltünk fel egymásra.

Laura: - Szerelem volt első látásra :)

Szasza: - Esetleg láthatunk a Győri Nemzeti Színházban is?

Dávid: - Igen, akár az is elképzelhető.

Szasza: - Kivel a legjobb a viszonyod a Megasztár 4 versenyzői közül?

Dávid: - Imivel, Viktorral.

Katy: - Hogy képzelitek el közösen a jövőtöket?

Laura, Dávid: - Együtt.

Katy: - Laura, a Megasztár alatt hogy viselted Dávid távollétét, és a sok lány-rajngót körülötte? Volt olyan példa rá, nagyon féltékeny lettél egy rajongo miatt, vagy akár előtte egy lány miatt?

Laura: - Szia. Nagyon nehezen viseltem Dávid távollétét, hiszen előtte együtt éltünk. Féltékeny típus vagyok. Nem volt még rá példa, hogy féltékenységi rohamot kaptam volna egy rajongó miatt. :)

Fruzsy: - Sziasztok! Nagyon örülök, hogy végre beszélhetek veled Dávid! Elejétől fogva te voltál és vagy a kedvencem! Egy kérdésem lenne. hogy hol lehet olyan pólót szerezni ami megasztáros a neveddel és az autogrammoddal... vagy hogy lehetne tőled autogrammot kapni.. és azt iy halottam, hogy majd először a Győri Árkádban "koncertezel"! Ebbből mennyi igaz! Am én is győri vagyok, és majd reméllem h vmikor talizunk! Sok puszi Laurának is. Fruzsy

Dávid: - Szia, én is örülök, hogy beszélünk. De jó :) Nem szeretnék olyat ígérni, amit lehet hogy nem tudok betartani, de ha tényleg lesz az Árkádban fellépés, akkor viszek oda több pólót, és ott rakok félre neked.Katii: - sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy amikor a Hal a tortánba főzöl akkor hol főzöl pesten vagy Győrben?

Dávid: - Szia, természetesen Győrben.

Kedves Dávid! A Pannonhalmi Radnóti Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény szülői munkaközösség tagja vagyok, Homonnai Mária. Kéréssel fordulok hozzád.A szülői munkaközösség által szervezett és 2009. Jan.24.-én este 19:00 kor megrendezésre kerülő SZMSZ bálhoz szeretnénk téged mint vendégként meghívni. A bál bevétele(belépő díjak,tombolajegyek) az iskolai pénzalapba kerül,amelyet az iskola, nyílászárók cseréjére vagy az iskola korszerűsíte pályázathoz önerőként használna fel. Az épület nyílászárói nagyon rossz állapotba vannak,hiába fűtik a tantermeket, a folyósokat és egyéb helységeket, ha az ablakok, ajtók nem zárnak jól. Nagyon örülnénk, ha felajánlanál egy rövid fellépést, mely emelné a bálunk színvonalát és lehetőséget adna arra, hogy minél több tombolajegyet és báli belépőt tudjunk értékesíteni.
Köszönöm, hogy meghallgatál. Tisztelettel: Homonnai Mária
-egy 4 gyermekes anyuka

Dávid: - Szia, ígérem, hogy utána nézek, és megkérdezem a TV2-t, mert sajnos csak rajtuk keresztül megy minden felkérés. Nagyon szívesen és szívvel segítenék az iskolátoknak. Remélem, hogy a TV2 is belemegy ebbe.

fazek: - Szevasssz Työtyő! Rég beszéltem veled, de örülök hogy annak ellenére sem változtál hogy úgy mondd befutottál! Sok sikert kívánok és remélem hamar összefutunk! Egy régi jó barát Fazék!

Dávid: - Szia Työtyő Zoli :) Nagyon köszi és ígérem, amint időm engedi, meglátogatlak téged is.

frida1994: - Szia Dávid. Néztem minden este a Megasztárt és nagyon szoritottam neked. Megszeretném kérdezni hogy tanultál-e énekelni? Ha igen akkor kinél. Remélem a Hal a tortánt te nyered meg. Ja és az eddigi szereplésedért szeretnék gratulálni.

Dávid: - Köszi szépen a szorítást. A helyzet az, hogy én saját magamat tanítgattam énekelni a hifim és a mikrofonom segítségével, de volt olyan, amikor kerestem énektanárt, és eljártam pár alkalommal.

pruu: - Szia Dávid! Először is gratulálok nagyon ügyes voltál a verseny alatt! Az első kérdésem Laurához szólna! Szerinted Dávid változott amióta vége a Megasztárnak? Milyen vele együtt élni?

Laura: - Határozottan állíthatom, hogy nem, és a Megasztár alatt sem változott. Nagyon jó Dáviddal együtt lenni, nagyon kedves, megértő, romantikus fiú.

Dávid! Azóta mióta vége a műsornak ugyanúgy találkozol a régi barátaiddal? Annak idején milyen volt a Pálffyba járni? Csak mert én is oda járok! Remélem hamarosan kiadod a CD-d és remélem hogy Laurával továbbra is boldog leszel! További szép napot!Dávid: - Természetesen, sőt egyre több ismeretlen ismerősöm lesz, akikkel tök jó barátság indulhat el. A Pálffyba nagyon szerettem járni, sok élmény fűz oda.

adine05: - Szerettél a Bercsényibe járni? Tényleg? Mikor is jártál oda? Én is Beris vagyok és én imádom!:) Nagyon szép pár vagytok! Remélem sokáig azok is maradtok! puszi: Martina

Dávid: - A Bercsényiben estin érettségiztem, 2005-2007 között jártam oda.

D & B: -Szia Dávid! Mi a véleményed arról hogy a verseny vége előre lejátszott volt? Mert szerintünk, ha nem lett volna bunda senki (illetékes) nem mentegetőzött volna ennyit hanem mindenki nyugodt szívvel hárította volna a kérdést!Mi végig neked szurkoltunk és szerintünk meg legalább egy fél ország szerint TE vagy a Megasztár igazi győztese!
Sok sikert a továbbiakban! Sok puszi! D & B

Dávid: - Szia. Én nem szerettem volna firtatni ezt az egészet, nem szeretném, ha úgy éreznék, hogy nem tudok veszíteni, és dobálózok mindennel. Úgy gondoltam, ha már így alakult a vége, akkor elfogadom, és tiszteletben tartom. Köszönöm neked és mindenkinek a sok szurkolást, próbálok előre nézni, és csinálom a dolgomat. :)

Patty:
- Egyébként milyen érzés volt, amikor ott álltál a színpadon, és bemondták, hogy Viktor nyert?

Dávid: - Mondhatom, persze, hogy örültem volna, de nem volt bennem akkora csalódottság, már csak azért sem mivel Friderikusz Sándor felajánlott egy nagyon szép ajándékot, amivel kicsit feledtette bennem ezt az érzést.

Ginikeee:
- NAGYON NAGY RAJONGÓD VAGYOK MINDENEMEN TE VAGY TELEFON KÉP STB! LÉGYSZI ÍRJ NEKEM VISSZA ÉS JELÖLJ VISSZA AZ IWIWEN IS!

Dávid: - Szia, nagyon kedves vagy, csak még mindig túl sok az elfoglaltságom ahhoz, hogy teljes mértékben tudjam az iwiw-et kezelni, de amint kicsivel több időm lesz, természetesen ott is válaszolok.

Melissa:
- Most Győrben laksz?

Dávid: - Igen, és szívem szerint maradnék is a városban. Nagy a valószínűsége, hogy itt is maradok.

Katy:
- Megasztárban születtek tartos barátságok? Kit kedveltél meg a legjobban?

Dávid: - Mondhatom, hogy annyira tartós barátságok nem születtek, de jó haverságban maradtunk.

- Szabadidődben mit szeretsz csinálni?

Dávid: - Szabadidőmben szeretek ismerősökkel, barátokkal és még ismeretlenekkel is beszélgetni, mint például most. Mozi, színház meg ilyesmi. Kirándulni.

- Láttunk téged és Viktort a Társulat c. műsorban is. Akkor ti már onnan is ismertétek egymást. Már akkoris joban voltatok, vagy még nem annyira? Csalódott voltál, mikor Társulatbol kiestél? Mennyiben változott volna meg életed, ha megkapod a szerepet az István,a királyban? Kit szerettél volna  játszani?

Dávid: - Nevettünk sokat a Megasztárban, azon, hogy egymás mellett álltunk, és ugyanakkor estünk ki. Nem voltam csalódott, mert nem készültem rá sokat, így akkori lustaságomnek köszönhetem, hogy kiestem. Bár visszagondolva, jobb is, hiszen akkor nem lehettem volna a Megasztárban.

Szerelmesek a szerkesztőségben
Szerelmesek a szerkesztőségben

- A Hal a tortán forgatásait élvezted? Önként jelenkeztél oda, vagy téged kértek fel, hogy menj?

Dávid: - Szia. Úgy kértek fel a forgatásra. Élveztem, csak nagyon fáradt voltam, mert azon a héten minden összejött: felénekeltem a 12 döntős dalt a Megasztáros CD-re, amely nemsokára megjelenik a TV2 kiadásában. A forgatást megelőző pillanatok pedig más programokkal telítve voltak, így épp hogy odaértem az egyik helyről a másikra.

szabbie
- Ugye már elmúlt a féltékenység, és Dávid kiállta a próbát, hogy nem csalt meg?

Laura: - A féltékenység még nem múlt el, de igyekszem változtatni a dolgon. 

- Laura! Láttam a klipped a youtube-n és egyszerűen csodálatos. :) lehet már nemcsak Dávid rajongó leszek, hanem Laura-fan is? ;) Kérdésem: - Más videóklippben fogsz még szerepelni?

Laura: - Köszönöm szépen. Szeretnék, és szeretném, ha a párom klipjében szerepelhetnék.

Brigi:
- Mikorra várható a CD megjelenése?

Dávid:
- Sajnos pontos időpontot nem tudok, de gőzerővel dolgozunk, hogy minél szebb dolgokat írhassunk nektek.

- Együtt fogtok énekelni az új lemezen?

Dávid: - Az első lemezem szóló lesz, de szeretnék egy vagy két duett dalt rácsempészni :)

- Sikerült lemezkiadót találnotok?

Dávid: - Köszönöm kérdésed, úgy néz ki, hogy két nagyobb lemezkiadóval is tárgyalhatunk a lemezemmel kapcsolatban.

Ferencz Lilla Izabel:
- Mit csinálsz azokkal az ajándékokkal, amiket a rajongóktól kapsz?

Dávid:
- Ezeket az ajándékokat mindig a szombámba gyűjtöm, őrzöm és büszkélkedem velük.

- Van, amitól félsz? Valamilyen fóbiád?

Dávid: - Nincsenek félelmeim.

- Melyik volt az első dal, amit megtanultál énekelni?
Dávid: - Ha jól emlékszem az Aladdinból az Új élmény című dal. :)

Cleo
- Azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz fellépésed?

Dávid: - Ma kaptuk meg a fellépéseinkről a listát, még pontos időpontokat nem tudok írni, de lesz egy Megasztáros honlapom, ahol minden információ olvasható lesz.

Laura és Dávid a szerkesztőségben
Laura és Dávid a szerkesztőségbenKérdezze Dávidot és Laurát!

Csütörtökön délután 3 órakor a szerkesztőségünkbe látogat a Megasztár 4 musical énekese, Fekete Dávid és kedvese, Cserpes Laura. Az interjút azonban most nem mi, hanem Ön készítheti. Küldje el kérdését e-mailben a online@kisalfold címre, vagy a hozzászólások közé is írhat.

Most mindent megtudhat Fekete Dávid magánéletéről, terveiről, családjáról és szerelméről. A Megasztárról, a döntőről, a szavazásról, és Friderikusz autójáról.

Kérdezzen, és minden titok kiderül!
Kérdezzen, és minden titok kiderül!

Az online@kisalfold.hu e-mail-ra érkezett kérdések

Kedves Dávid és Laura!
Annyira örülök, hogy még valahova meghívtak Titeket, mert most már alig ad valamit a TV rólatok, mióta vége a megának.. :) Dávid remélem boldog vagy és hogy kapsz nemsokára CD ajánlatot (én biztosan megvenném :D) Azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz fellépésed? Egyszer már láttalak a karácsonyi klubkoncerten (és kaptam autogrammot is <3), de szeretnélek még máshol is látni.. Nagyon sajnálom, hogy nem Te nyertél, de így is Megasztár vagy. Sok sikert! puszi, Cleo

Ferencz Lilla Izabel:
Pár egyszerű kérdés:
Mit csinálsz azokkal az ajándékokkal, amiket a rajongóktól kapsz? Vannak kedvenceid?
Van, amitól félsz? Valamilyen fóbiád?
Melyik volt az első dal, amit megtanultál énekelni?
Viszlát, Ferencz Lilla Izabel

Tóth Ági küldte.
Hali: egy roppant egyszerű kérdésem lenne? Mikor lesz legközelebb alkalmam arra, hogy odaadhassuk a megkésett névnapi ajándékod? Puszi, hello!

Kedves Dávid és Laura!!
Sikerült lemezkiadót találnotok?
Együtt fogtok énekelni az új lemezen?
Mikorra várható a CD megjelenése?
Budapesten laktok már?
Hol lehet megtudni, hogy mikor, merre fogtok fellépni?
Gratulálok az eddig elért sikereitekhez,csak így tovább! Hidd el Dávid te fantasztikusan énekelsz, ilyen érzelmesen nem énekel senki rajtad kívül! Biztos vagyok benne, hogy sok év múlva is hallunk rólatok! Ne foglalkozzatok a negatív kritikával mert csak irigységből mondják! Dávid szerintem ne bízz Krisztiánba folyamatosan támad,mert annyira irigy ő is a sikeredre. Laura vigyázz nagyon Dávidra, hogy a média ne törje össze a lelkét! Sok sikert! Brigi

Szia Dávid!
Elöszőr is szeretnék gratulálni neked, nagyon jó vagy! Szerintem neked csak most következik az igazi siker! Ehhez szeretnék neked sok sikert, erőt, egészséget és kitartást kívánni! Szeretném megköszönni neked, hogy megismerhettünk téged, és hogy a siker után is megmaradtál egy aranyos, kedves srácnak! Aki nem hanyagolja el a rajongóit!:)
Szeretném megkérdezni hol láthatunk téged legközelebb? Nekem sajnos még nem volt lehetőségem személyes találkozni veled pedig egy városban  lakunk, de nagyon szeretnék! Kívánom,hogy minden alakuljon úgy ahogy te szeretnéd, mert megérdemled a boldogságot, sikert, fényt és csillogást! Bárcsak minden ember olyan lenne mint Te!:) Előre is köszönöm válaszod! Vigyázz magadra! Sok puszi.

Szia kedves Dávid, Laura és a Kisalföld szerkesztőségének is ÜDV! :)
Annyira örülök, hogy végre van egy interjú, egy ilyen. Nem hiába, a kisalfold tud még meglepetéseket okozni. :)  Pár kérdés: Szerintem ezt már jópáran elsütötték előttem, én mégis megkérdem:
- Mikor tervezel koncertet? (nagyobbszabásút, mint pl. a Megasztár klubkoncert volt.) Tudom, ehhez még kiadót kell találni, de hajrá. :)
- Laura!:) Láttam a klipped a youtube-n és egyszerűen csodálatos. :) lehet már nemcsak Dávid rajongó leszek, hanem Laura-fan is? ;) Nagyon jó vagy te is. :) Kérdésem: - Más videóklippben fogsz még szerepelni? :) Ugye már elmúlt a féltékenység, és Dávid kiállta a próbát, hogy nem csalt meg? ;)
Hát azt hiszem, ennyi lennék. Szerintem ezt előttem már vagy 5-10-en kérdezhetik, de más most nem jött belőlem. :)
ui.: Dávid pénteken finomat főzz ám a Hal a Tortán c. műsorba. ;) üdv: szabbie.

Szia Dávid! :)
Először is szeretnék Neked gratulálni, nagyon ügyes voltál a Megasztárban :) Nekem igy is te lettél az igazi Megasztár! :)
Azt szeretném kérdezni, hogy mikortol és merrefelé fogsz turnézni? És konkrétabban Komárom (vagy: Szlovákiai Révkomárom) és környékére nem fogsz-e jönni vmikor fellépni?  Itt is nagyon sokan szivesen látnának! :)
Már gondolkoztál (vagy tervezed) azt, hogy lemezeden milyen számokat fogsz énekelni, és mikorra szeretnéd elkésziteni? Saját dalokat nem irsz? Mindig is a musicaleket kedvelted leginkább? Nem volt vmi más korszakod? :) Láttam interneten videokat, amelyeket esküvők álkalmábol készitettek. Nagyon jol sikerultek! J Gratulálok! :)
A Hal a tortán forgatásait élvezted? Önként jelenkeztél oda, vagy téged kértek fel, hogy menj?
Láttunk téged és Viktort a Társulat c. műsorban is. Akkor ti már onnan is ismertétek egymást. Már akkoris joban voltatok, vagy még nem annyira?  Csalódott voltál, mikor Társulatbol kiestél? Mennyiben változott volna meg életed, ha megkapod a szerepet az István,a királyban? Kit szerettél volna  játszani?
Laurával nagyon szép párt alkottok! Maradjatok sokáig egyutt! Igaz, az a hir hogy eljegyezted? Ha igen, akkor aztán esküvőt mennyi idő mulva szeretnétek? Ugy érzitek, hogy ti vagytok egymásnak az nagy  Ők? :) Hogy képzelitek el közösen a jövőtöket? Volt már olyan pillanat a kapcsolatotok alatt amikor szóba jött a szakitás? Egymás nélkül hogy képzelnétek el az életeteket? :)
Mióta is vagytok egyutt? És hogyan jöttetek össze, hol ismertétek meg egymást? Ki kezdményezett meg hasonló? :D Kettőtök közül a féltékenyebb tipus?
Laura, a Megasztár alatt hogy viselted Dávid távollétét, és a sok lány-rajngót körülötte? Volt olyan példa rá, nagyon féltékeny lettél egy rajongo miatt, vagy akár előtte egy lány miatt?
Dávid, mit szolsz  a sok levélhez amit kapsz az interneten keresztul? Mindenkinek válaszolsz? Vagy inkább hagyod őket, mert tul sokat kapsz? :) Milyen ajánlatokat kapssz csajoktol igy mailben? Volt már vmi emlékezetes levél, ami nagyon megnevetetett vagy nagyon meglepett? :D
Szabadidődben mit szeretsz csinálni? Szoksz discokba járni? :D Vmilyen hangszeren játszol?
Megasztárban születtek tartos barátságok? Kit kedveltél meg a legjobban? Találkoztok még igy tv-mósoron kívül is? Mennyire kisér titeket a média szemmel a hétköznapi életben? És igy utoljára további sok sikert és boldogságot kivánok Neked!! Teljesüljön minden vágyad! :D
És bocsi h tul sok mindent irtam, csak gondoltam megkérdezem, azokat a dolgokat melyekre sokan kiváncsiak :))
Puszii <3
Sok szerettel Katy :)

Szia Dávid!
Szeretnék neked gratulálni,az eddigi elért sikereidhez és persze ahhoz is ami ez után fog jönni!
Elöszőr is szeretném megkérdezni hogy vagy?/Remélem már jól/
Van olyan rajongód akivel levelezel?Vagy olyan aki kitartóan ír neked?
Hol láthatunk legközelebb?
Egész héten nézem a Hal a tortánt!És a tegnapi esti adás felháborított,Krisztián nagyon megjátsza magát!Milyen beszólás volt az,hogy győri vagy vagy pesti?És mikor azt mondtad,hogy győri rávágta,hogy akkor maradj ott!Nekem ebből az jött le,hogy lenézi  a győriket,és ez nem esett jól!Rólam tudni kell,hogy nagyon érzékeny lelkű vagyok,mindent a  szívemre veszek!És ebből kifolyólag sokat sírok!Sajnos,ez a rossztulajdonságom!
Láttam rajtad is,hogy nagyon rosszulesett neked,amiket Krisztián mondott!Le a kalappal,hogy utána jókedvűen végig csináltad az estét!
Én azért is örülök ennek a müsornak,mert jobban megismerhetünk téged!És kiderül a műsorból,hogy egy kedves,aranyos és érzékenylelkű srác vagy!De ez nam baj,sőt!Legalább te nem játszod meg magad!És ezt köszönöm,nekem ez sokat számít!
Most Győrben laksz?
További sok sikert és egészséget neked!
Vigyázz magadra!
Puszi. Melissa

Szia Dávid!!
Nagyon sajnálom, hogy nem te nyerted meg a Megát! Azon az estén szószerint sírtam és imádkoztam! Én is voltam a Megába, de én az első két fordulóig jutottam el! A zsűri azt mondta, hogy nagyon szép a hangom meg, hogy még kicsi vagyok és, hogy még nincs semmi sem elveszve!
Na de mindegy majd megpróbálom máskor is! Minden este várom, hogy legyen a Hal a tortán című műsor és nagyon drukkolok, hogy te nyerd meg úgyhogy HÚZZ BELE!!!TE FOGOD MEGNYERNI!!!NAGYON NAGY RAJONGÓD VAGYOK MINDENEMEN TE VAGY TELEFON KÉP STB!
LÉGYSZI ÍRJ NEKEM VISSZA ÉS JELÖLJ VISSZA AZ IWIWEN IS!
PUSZIKA! :) Ginikeee

Szia Dávid!
Örülök,hogy itt írhatok neked!Sok kérdésem lenne és rengeteg mindent szeretnék mondani,de ilyenkor semmi nem jut eszembe!
Annyit mondhatok,hogy hol voltál eddig?Egy ilyen tehetség nem bujkálhat,mutasd meg mindenkinek,hogy tényleg jó vagy és a színpadra születtél!A Megasztár döntő alatt az izgalomtól majdnem elájultam,rengeteget szavaztam rád!És amikor kimondták Viktor nevét,sírtam,sőt,a következő napokban nem tértem észhez!Fájt,hogy nem te nyertél és az is ahogy bántak veled!Nekem nincs bajom Viktorral,mert szerintem  egy jó fej srác,csak Te jobban megérdemelted volna! Bárcsak lehetne egy lemezkiadó cégem, bár rég a cd-en  olgoznánk!Milyen jó is lenne!
Most Győrben élsz? Vagy ingázol Budapest és Győr között?
Mik a terveid a jövöre nézve? Felköltözől Pestre?
És ne feledd,mindig maradj önmagad, ne változz senki kedvéért meg, és bízz önmagadban,mert az igazi sikert csak így érheted el!
Na nem untatlak tovább! Sok sikert és minden jót kívánok teljes szívemből! Vigyázz magadra!
Puszi. Katlhyn

Szia, Dávid!
Patty vagyok Dunaszentpálról. Szerintem nagyon jó a hangod, és én nagy rajongód vagyok! Sajnos én nem láthattalak még élőben, de nagyon szeretnélek. Szóval nem tudni, hogy lesz-e valamikor Győrben, vagy itt, a megyében fellépésed? Mert ha igen, akkor én mindenképpen ott leszek! Egyébként milyen érzés volt, amikor ott álltál a színpadon, és bemondták, hogy Viktor nyert?
A húgom üzeni, hogy ő is nagyon szeret téged!
Ja, és ne feledd, hogy nekünk Te vagy a Megasztár, és énekelj még nagggggyon sokat! :D
Laurának: Nemrég megtudtam, hogy PSZT-s vagy, és nagyon  megörültem, mert én is :) És tök jó, hogy egy szinibe járhatunk (én még csak 0.-as vagyok), és, hogy ugyanazzal foglalkozunk. Sok szerencsét továbbra is a színészethez!
Remélem, hogy válaszoltok a levelemre, nagyon örülnék neki! Patty

Szia Dávid!
Örülök,hogy írhatok neked!Remélem válaszolsz nekem!
Megmondom őszintén nincs valami jó életem,nap mint nap veszekédésbe élek!
Amióta tv-n keresztül megismerhettelek,érted élek!Ez ne vedd szerelmi vallomásnak!Csak nagyon jó ember vagy és tehetséges!Mindennap téged hallgatlak és ez az ami éltet!Minden este megnézem a képed és ez add erőt nekem!Köszönöm,hogy megismerhettelek!Értékes ember vagy!
A családod büszke lehet rád!Bárcsak a barátod lehetnék.de sajnos ez nem lehetséges!
További sok sikert!
Vigyázz magadra!
Egy nagyon szomorú lány.

Kedves Dávid és Laura!!!
Előszőr is gratulálok neked.Nagyon ügyi voltál!!!Végig neked szurkoltam mivel én is Győri vagyok:)
Szeretném megkérdezni, hogy most mit fogsz csinálni, hogy vége lett a megasztárnak??? CD-t fogsz készíteni???Vagy szeretnél??? És a pároddal (Laurával) gondolkodtatok már a gyerekeken???Szeretnél gyereket? Vagy később???
Csak ennyi lenne kérdésem!! Vigyázz magadra és sok sikert kívánok neked a jövőre nézve!!Előre is köszönöm a válaszodat!
Puszi Kata

Kedves Dávid és Laura!
Nagyon jó, hogy meghívtatak Titeket ide!:) Jó ötlet volt!:) Dávid! Neked csak gartulálni tudok, hogy olyan szépen szerepeltél a Megasztárba! Nagyon szurkoltam Érted!:) Sajnálom, hogy nem Te nyertél, de szerintem mindenki büszke rád.:) Nagyon szép pár vagytok és remélem még sokáig így maradtok!:) Dávid! Tőled csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szerettél e a Bercsényibe járni!? Én is Bercsényis vagyok és én imádom!:) És mikor is jártál oda?
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan ismertétek meg egymást és mikor?
Köszi, ha válaszoltok a kérdéseimre!:)
Sok szerencsét a továbbiakban és sok boldogságot Nektek!
Puszi:Martina:)

Kedves Dávid! Én nagyon szurkoltam neked a Megasztárban,kár hogy nem te nyerted meg.Pár kérdés: mikor készíted az első lemezed?Nem zavart hogy az újságok arról írnak hogy volt egy kis nézeteltérés közted és Lakatos Krisztián között?És tartassz majd koncertet a megyében(Győr-Moson-Sopron)?Nagyon sok sikert kívánok neked és már az hogy a döntőbe kerültél már akkor megasztár lettél.Puszi:nagy rajongód: Viki

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. lhb 2009. január 16. 20:29
  „Azt hittem, hogy Dávid válaszol az én kérdésemre is :S Ez van. erről lecsúsztam :(”
 • 55. viperetta335 2009. január 16. 19:07
  „Köszönjük,szerkesztő úr,igyekezni fogunk.Főleg,ha maguk ilyen semmitmondó témákat kínálnak olvasnivalónak nekünk!Nyálas Laura és Dávid,amint nyalják egymást a szerkesztőségben,és a sok értelmes kérdésre válaszolnak.
  Laurát azért hívták meg,mert meg kellett hívni.Ez nyilvánvaló.Vitt sajtot.”
 • 54. Révfalusi-szúnyog 2009. január 16. 19:03
  „Borzasztó ez a két semmitmondó gyerek. A sajtoslány ,,celeb" jelölt (de mitől?) és ez a suttyó így együtt, hát valami pökedelem.
  Hülye világban élünk.”
 • 53. ivankovicsj 2009. január 16. 16:02
  „latakacs és viperatta
  Laurát a szerkesztőségünk hívta meg

  Tama
  egy fillért nem fizettek, hogy itt legyenek

  üdv a szerk.

  UI: további jó mocskolódást”
 • 52. viperetta335 2009. január 16. 11:37
  „Senki.De a sajtoscsaj nem véletlenül ül ott.Így készülnek a celebek.Scobidoo-fejű kisgyerek,aki válaszol a rajongók kérdéseire.Mit csinálsz szabadidődben?Moziba megyek,kirándulok.Ez olyan izgalmas,hogy a körmömet rágtam le tőle..Műkörmös,füligföstött sajtoslány pedig vigyáz,nehogy kinyúljon valaki az internetről és elvigye a kisfiút...
  Valaki fizetett.Szerintem is.”
 • 51. Tama 2009. január 16. 10:32
  „Nem sértés de valaki árulja már el ki is ez a gyerek? Kisalfőld egész héten ennek a gyereknek az arcát mutogatja. Valaki sokat fizetett hogy bent legyen a lapba?”
 • 50. viperetta335 2009. január 16. 10:10
  „Hamarosan Dávid is olyan agymosott arckifejezéssel fog danolgatni a Hit gyülekezetben,mint Bayer Friderika,akire leszállt a Szentlélek meg Németh Sándor.
  A sajtoslány miért volt jelen ezen a kisalföldes beszélgetésen.Röhej.”
 • 49. O.Cs. 2009. január 15. 21:26
  „A Krisztiánt már megkértem nagyon szépen az előbb valamire.
  Ha esetleg külföldre visz énekelni a sors ne akarj a nagyokra hasonlítani te sem!
  Ott van pl: Horváth Charlie.Ő hazajött Amerikából, te ne tedd könyörgöm...
  Nem venném a lelkemre ha a gyerekeink a te zenédre nőnének fel...”
 • 48. pancser 2009. január 15. 21:07
  „Sok kis ostobácska tini számára a valaki ez a Dávid. Csak azt nem tudom mi érték van ebben a gyerekben, amiért fel kéne rá nézni. Az elkényesztetett sajtkisasszony meg ő, látjátok ez a modern élet, összeteszitetek amitek van és kész. Így épül egy szebb világ, aztán ha megunjátok egymást összeverődtök valaki mással, egy szalámislánnyal, vagy egy másik bohóckodásra rávett sráccal. Amúgy a Kisalföld ügyes, felmérte és kiszolgálja a butácskákat. Végül is igaza van, mert cél az olvasottság és a példányszám növelése és nem a munkára és a tanulásra nevelés!”
 • 47. latakacs 2009. január 15. 20:52
  „Ez a Laura másképp nem tud érvényesülni, csak úggy, ha rácsüng a Dávidra. Senki sem hívta, ő mégis megjelent.
  Csak olyan szülő ne legyek, hogy a gyerekem nevében írok be a chat-re. (A kérdezők között volt ilyen.)

  Emlékezzünk a Józan Ész halálára!”
 • 46. Klaudia:) 2009. január 15. 18:20
  „Amúgy téged hol lehet elérni vagyis hol lehet veled beszélni?”
 • 45. dzsenii 2009. január 15. 17:45
  „szia Dávid,szia Laura (:
  Dávid nekem is te vagy a megasztár / L /és az ellenörzömön te vagy (:
  hát..öööhm.valamikor nem jössz Kapuvárra a Váti tóra.?Nagyon örülnék ha láthatnálak élöben.;)
  mindíg nézem a hal a tortánt..jó volt a nöi ruháád.:Pés sok sikert kívánok a pénteki fözéshez..
  Laura!nagyon nagy szerencséd van..ilyen pasi mellett.de tényleg.
  sziiasztoook.[ :”
 • 44. g.kati 2009. január 15. 17:44
  „Nem készülsz valamilyen koncerttel a hónapba vagy talána a következőbe?”
 • 43. Klaudia:) 2009. január 15. 17:41
  „Most mindennap Győrbe vagy és itt is leszel??Emlékszel azokra akikkel a Megasztárban beszéltél vagy fotózkodtál?”
 • 42. Anna94 2009. január 15. 17:38
  „A kritikákat hogy viseled? Csak mert látom hogy mit irt pl magyar 1 , de ez szerintem abszolút nem igaz, már csak azért sem mert ha a házban tüsszentesz nem látja senki :P
  Gondolom elég nehéz lehetett a Megasztár közben a próbákra figyelni , és nem foglalkozni a kritikákkal.
  Mióta vagytok együtt Laurával?”
 • 41. g.kati 2009. január 15. 17:32
  „Elképzelhető hogy egyszer találkozzunk?”
 • 40. Nanu 2009. január 15. 17:32
  „Hogy kezdte volna??? Mikor birkapásztor volt akkor kezdett énekelni a birkáknak, frizuráját meg a pulirtól vette át! Jah mert elkezdett énekelni?? Ennyire mindenki tudna ha annyit futtatnák mint őt..!”
 • 39. g.kati 2009. január 15. 17:29
  „Mikor jöttök mosonmagyaróvárra?:-)”
 • 38. pancser 2009. január 15. 17:28
  „Ki ez a kölök?”
 • 37. g.kati 2009. január 15. 17:15
  „Milyen felkérések kaptál az elmúlt időben?”
56 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó termés várható 2009-re

Jégkárok és a peronoszpórafertőzés után bizakodva tekintenek a jövőbe a szőlős gazdák, és már… Tovább olvasom