Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Fekete Attila a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli vámos főigazgatója

Mind a Nyugat-dunántúli, mind a megyei pénzügyőri vezetőit kinevezték az egyesült Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke Dr. Vida Ildikó 2011. január 1-jei hatállyal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság főigazgatójának Dr. Fekete Attila pénzügyőr ezredest nevezte ki.

Az elnök asszony szintén 2011. január 1-jei hatállyal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Győr-Moson-Sopron Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság igazgatójának Mogyorósi Attila pénzügyőr őrnagyot nevezte ki - tudta meg portálunk.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) megyei adóigazgatóságai a megszűnt APEH feladatait, míg a NAV megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságai a Vám- és Pénzügyőrség korábbi feladatait látják el.

A Vám- és Pénzügyőrség Győri Regionális Ellenőrzési Központjának a feladatait 2011. január 1-jétől a megyeszékhelyeken működő NAV vám- és pénzügyőri igazgatóságai vették át.

A gazdálkodók a NAV megyeszékhelyeken működő vám- és pénzügyőri igazgatóságain igényelhetik vissza többek között a mezőgazdaságban felhasznált gázolaj és a motorfejlesztéssel kapcsolatban felhasznált ásványolajok után az adót. Ugyanitt kell benyújtani az energiaadóval és a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos bevallásokat is.

A fémkereskedelmi tevékenység, az adóraktárak, a jövedéki engedélyesek (nagykereskedők), a felhasználói engedélyesek és egyéb, a jövedéki törvényben meghatározott engedélyköteles tevékenység végzéséhez szükséges engedélyek kiadását szintén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyeszékhelyi vám- és pénzügyőri igazgatóságai végzik.

Olvasóink írták

  • 1. vizsla 2011. január 07. 08:50
    „és a KEDVES tamással milett?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belvíz Ménfőcsanakon - Csak nyolcvan méter árkon múlik?

A lakókkal bejártuk a belvízproblémával érintett ménfőcsanaki településrészt. Nyolcvan méter árokra, és néhány csatorna megtisztítására volna szükségük.
Tovább olvasom