Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Fejleszt és bővít is a Vidanet

A cég történetének eddigi legjelentősebb hálózatrekonstrukciós projektjét hirdette meg a Vidanet Zrt.

A nagyszabású fejlesztés célja a legkorszerűbb technológiák alkalmazása. Sátor Csaba vezérigazgató erről így nyilatkozott: "Az új távközlési rendszerek és technológiák lehetőséget biztosítanak, hogy szaktudásunk és folyamataink fejlesztésével még jobb és korszerűbb szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek.

Mindezek eredményeként teljes hálózatunk XXI. századi struktúrájú, üzembiztosan működő, távfelügyelt és dokumentált rendszerré alakul."

Szó volt arról is, hogy a műszaki fejlesztésekkel párhuzamosan a sikeres terjeszkedés újabb állomásához érkezett a cég: már Kapuváron és Csorna környékén, valamint Fertődön és a környező településeken is elérhetők távközlési szolgáltatásaik.

Elhangzott, hogy a Vidanet a szolgáltatás színvonalának javítása mellett az ügyfélszolgálati lehetőségek fejlesztésével igyekszik növelni ügyfelei elégedettségét.

Ennek keretében IngyenHívó funkciót helyeztek el a cég weboldalán, illetve június 14-től igénybe vehető a Vidanet Facebook-ügyfélszolgálat alkalmazása is. Gondoltak az olimpia rajongóira is, ezért Győrben kivetítőn közvetítik a világverseny eseményeit.

Azok számára pedig, akik otthon drukkolnának a magyar versenyzőknek, mostantól nemcsak az adást, hanem kedvezményes konstrukcióban elérhető készülékeket is tudnak biztosítani.

Olvasóink írták

  • 2. egy_hidász 2012. június 24. 10:39
    „Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az internet szolgáltatás kiesésekkel terhelt: pl. az elmúlt héten nem volt feltöltési sávszélességem (mellékletes e-mail nem ment el), gyakori a DNS szerver hibája (amit semmi nem jelez, csak éppen semmi elérés nincs), vagy órás, félnapos, egésznapos kiesések vannak csak úgy. A telefonos ügyfélszolgálatos hölgyeknek fogalmuk nincs a helyzetről, igyekeznek meggyőzni, hogy nálam a hiba. Mondják aztán, hogy hálózatfelújítás zajlik a területen - ennek azonban a honlapon semmi nyoma. Ez amúgy pedig ÁSZF-sértés! (Régen e-mailben is jött figyelmeztetés, ha munkálatok miatt lehetnek kiesések - erről teljesen leszoktak...)
    Ami a tévét illeti, az még hagyján. Nem esett szó azonban a cikkben arról, hogy a ViDaNet csatlakozik-e a kísérleti m3d-hez az olimpia idején, pedig ez is sokakat érdekelne! (Úgy jelezték, hogy a nagyobb kábeltévé társaságok benne lesznek - a ViDaNet talán nem elég nagy hozzá ???)”
  • 1. szasa007 2012. június 22. 18:55
    „Kíváncsi leszek, hogy a 21. századi technikai színvonalon mennyire lesz üzembiztos a szolgáltatás, mert most kritikán aluli. És nem egyedi esetről van szó csupán, hanem nagyon is sokan tapasztaljuk ezt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Különféle forrásokból fejlesztenek a megyei falvak

Jelentős beruházásaik nagy részét elsősorban hazai vagy uniós forrásból tudják megvalósítani a községi önkormányzatok. Tovább olvasom