Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

Fejbe lőtte magát egy férfi Győrzámoly határában

˝Ezer szirénázó rendőr, rohamkocsi vonult el Győrújfalu környékén csütörtök délután ˝ - jelezte olvasónk. Úgy tudjuk, Győrzámoly határában öngyilkos lett egy férfi.

15.19 - Úgy tudjuk, a férfi egy őrző-védő cég munkatársa volt, engedéllyel tartotta magánál szolgálati fegyverét. Győrnél csónakba szállt, és felfelé elindult a Mosoni-Dunán, miközben a környezetének azt kiabálta, öngyilkos lesz. Végül a rendőrök Győrzámoly magasságában tárgyaltak vele, de sajnos nem tudták lebeszélni a tettéről.

Öngyilkos lett egy férfi Győrzámoly határában. Fotó: Bertleff


14.31 - ˝Mi történt Győrújfalu környékén? Ezer szirénázó rendőr, rohamkocsi. Félelmetes!˝ - kaptuk a jelzést olvasónktól a Facebookon.

Információink szerint a településhez közeli Győrzámoly határában fejbe lőtte magát egy férfi. A tényt a rendőrség is megerősítette.

A körülményekről azonban egyelőre nincs információnk, de úgy tudjuk, hogy a TEK-eseket is riasztották a helyszínre.

Segítség krízis helyzetben

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a lelki elsősegély vonalat: 116-123. A szám ingyenesen hívható a nap 24 órájában, az ország egész területén, vezetékes és mobil készülékről egyaránt. Csak a hat számot kell tárcsázni.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött Öttevényen egy zebrán

Baleset történt Öttevény belterületén csütörtök délután, a Napsugár étteremnél terelik a rendőrök a… Tovább olvasom