Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Fehér por az MSZP-nek

Győr - Ismeretlen fehér port kapott levélben pénteken az MSZP győri szervezete. A küldeményt ma bontották fel, az anyaggal érintkező két munkatársat a katasztrófavédelmi szakemberek fertőtlenítették, a port az ÁNTSZ-hez szállították.
A tisztiorvosi szolgálat vizsgálja azt az ismeretlen anyagot, amely abban a levélben volt, amit az MSZP győri szervezete kapott még pénteken. A párt Hermann Ottó utcai irodájának két nő dolgozója hétfőn bontotta fel a levelet, amiből por hullott ki. Azonnal értesítették a rendőrséget, akikkel együtt az irodához érkezett a katasztrófavédelem, a tűzoltóság és az ÁNTSZ.

GALÉRIA - Gyanús por az MSZP székházában (Fotó: Krizsán Csaba)


Míg a rendőrök biztosították az iroda környékét, a katasztrófavédelmi szakemberek fertőtlenítették a porral érintkező két munkatársat, majd elsődleges sugárzásmérést végeztek és gyorsteszttel ellenőrizték a levélben lévő anyagot. Mindkettő negatív eredményt mutatott, ettől függetlenül a port egy hermetikusan záródó dobozba tették, majd a tisztiorvosi szolgálathoz szállították, ahol alapos vizsgálatnak vetik alá az ismeretlen „púdert". Arról, hogy a küldeményben volt-e egészségre ártalmas anyag, a vizsgálatok végén nyilatkoznak.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. joco 2008. november 27. 09:47
  „Matriné: tudod akikröl irtam azokrol nem mások állitjáki azt a bizonyitékot,hogy "szélsöségessek" hanem saját maguk vagyis tetteik. Tudod lehet másként is tiltakozni valami ill valaki ellen, mint a 22-es leirtam. Csak egy példa: lehet szidni ellenezni egy adott TV csatorna müsorát az ott közölt "gondolatokat", de megrohamozni és" részben felgyujtani "majd a "turorudi" készletüket kirabolni ,az nem normális tevékenység. Tudod én nagyon sok mindenben nem értek Veled egyet, de soha nem akartalak-még csak papiron sem- lámpavasra" felakasztani".
  Érdekes az a d.szerdahelyi "eset" is: elment párszáz "focidrukker" elöször turulszobrot avatni a bécsi döntés emlékére az adott ország "érzékenységét" sértö jelmezezekben és táblákkal, majd "támogatás" gyanát egy olyan csapat mérközésére mennek, ahol tán a nevükön kivül valamint labdaszedökön kivül mindenki külföldi- láttad a tegnapi meccsüket- több "néger volt a csapatban mint nálunk az egész NB-I-ben- hát valahol igykezdödött a magyar verés, melynek megtörténtét mélyen elitélek, és semmivel nem lehet igazolni- na de szerintem mélymagyarjaink a készülö verést már tudták/várták , lásd a kb kéthéttel korábbi lengyel -slovák meccs, ahol szintén megverték a "vendég" csapat szurkoloit is.”
 • 23. matriné 2008. november 27. 08:59
  „Hát megfogom gondolni a tanácsodat! Noha azaz érzésem, hogy a szélsőségeseknek kikiáltottak, megbélyegezettségeknek lehet valami okuk a tetteik efféle megnyilvánulására. Ha rajtam múlna biztosan meggyőződnék arról, hogy ezeknek az embereknek valójában mi a bajuk. Mivel a tények attól nem szűnnek meg, hogy nem veszünk róluk tudomást,csupán felháborodunk rajtuk. De sajnos nem rajtam múlik,hanem azokon akik elbújnak a "színfalak", vagy a felelősségi mentességük mögé! Én, ha néha viccesen is, de a valósághoz közeli témákat adok közzé.”
 • 22. joco 2008. november 27. 05:44
  „Kedvers "matriné" barátom! tudod engem -és nagyon sokunkat -zavar, hogy egy pár szélsöséges miatt az ember már nem mehet a ki a nemzeti ünnepekre, a másként gondolkozokra -legkobb esetben csak tojást dobálnak, a más elveket, nézeteket hirdetöket(papiron) a parlamenti lámpavasakra akasztják, birok ügyészek és más közéleti szereplök söt "magánemberek" cime, telefonszáma jelenik meg egyes szélsöjobbos szennylapokon. Érted? és az utolso mondatro csak egy válaszom van: olvasd a szennyhonlapokat és talán "megérted/elfogadod", hogy azok nem "megrendelésre" szélsöségessek.

  raffy2: miért mi lesz ott?
  megj: Matriné:hát olvasva /nézve a témákat tényleg csak egyedül maradtunk.”
 • 21. raffy2 2008. november 26. 22:19
  „kedveskéim:ne csak értsétek az idők szavát,hanem halljátok is.szombat este 9-kor .grabo sátor.én ott leszek.”
 • 20. matriné 2008. november 26. 18:07
  „Kedves Jocó barátom! Minek a falra hányi a borsót? Kutyából meg úgysem lesz szalonna! Értelmes ember pedig megérti az idők szavát! Persze,ha meg van kaparintva a hatalom, akkor meg mi a jó fenének félni a szélsőségesek akcióijaiktól. Persze, ha azok egyáltalán "szélsőségesek" és nem megrendelésre gyártottak a hatalom fitogtatására , no meg a fogdmegek uszítására!”
 • 19. joco 2008. november 26. 14:54
  „matriné 2008.11.26. 10:14 : tudod haver(?) itt nem a légo és elv-társad "bin-lavor " a téma. hanem az, hogy vannak még hü(j)lyék kik az elvi ellentétett köztörvényes cselekedetekkel probálják megoldani. Tudom nálatok az érv= a FENYEGETÉS- szennyhonlapjaitokon megjelenö név,cim, - molotovkoktél, stb-Hát kedves szélsöjobbos hivő tán egyszer -tudod csak egyszer -probáljatok már (Te is) érvelni a másik ellen.Érted?”
 • 18. matriné 2008. november 26. 10:14
  „Persze majd jön az Oszama az Afgán hegyi kecske hátán és szórja az antraxot! No erre jó a lógós-légós gyülekezet.”
 • 17. joco 2008. november 26. 09:18
  „Matriné: Sem Te sem én a "lövöldözökröl" irtunk, hanem a"légoról" és a Polg.védelemröl.”
 • 16. matriné 2008. november 26. 09:06
  „Tudod Jocó, amíg nem kötelező bohóckodni addig azt érdekből , protekció hajhászásból és egyéb haszonlesésből meg is teszik egyes emberek. Ma is mennek katonásdit játszani (jó pénzért) noha semmi szükség rájuk nincsen! Békeidőben építeni kell az országot és nem lövöldözni, főleg nem idegen országok belügyeibe avatkozni a nagyhatalmak gyarmatosító érdekeibe. Egyébként lehet,hogy már nem elvtársazzák egymást a haszon és potya lesők,de,hogy nem termelnek értéket, s árut ez idő alatt az biztos. Egyébként a "kötelezés" az a rabszolgatartás és a kizsákmányolás egyik jellemzője. Ma is milyen a környezetvédelem és a polgárvédelem égisze alatti tevékenység.De beszélhetnénk a "haza védelméről" is amit lassanként a végkiárusítás fenyeget!”
 • 15. joco 2008. november 26. 06:05
  „Matiné: én pedig arra is emlékszem, mikor nagy gyáraknál kötelezö volt a "légo" oktatás és légo-gyakorlatok, ja és ott nem csak "elvtársak" bujtak" légmentes ruhába és gázálarcba " És tudod a mostani"rendszerben" is láttam emberkéket" légmentes ruhába és gázálarcba " bujva katrasztofa(Polg.védelmi) gyakorlaton.Söt volt olyan Polg.védelmi gyakorlat is ahol több -szomszédos-ország hasonlo "egységei" vettek részt ilyenen részt.”
 • 14. raffy2 2008. november 25. 21:21
  „mikorra lesz meg a vizsgálat eredménye?vagy azt már nem fogják megmondani,hogy mi lett a vizsgálat eredménye?de ha liszt volt,akkor tegyenek hozzá sót,meg vizet,és lehet sógyurmázni.he-he.”
 • 13. matriné 2008. november 25. 16:52
  „Kedves "Jocó"! Mint írtam elég régen volt, hogy a "légós-lógósokat" felmentették a munkavégzések alól arra az időre amíg abba a légmentes ruhába és gázálarcba bújtak bohóckodni.Egyik alkalomra tisztán emlékszem. Egy rendőrnek a fiát hosszú éveken keresztül ismertem! Már akkor s több mint harminc fokon bújt e "mundérba" és Ő volt a közröhej egyik ,példánya! Később, mint gépkocsivezető is volt egy alkalommal a gépkocsival beszorult két fa közé és egyik fát ki kellett vágni,hogy szabaduljon.Nos ilyen élményeket az elvtársakról miért kellene feledni és nem közzé tenni?”
 • 12. joco 2008. november 25. 14:58
  „matriné 2008.11.25. 10:02 Nem is tudtam, hogy olyan közel voltál a "tüzhöz", hogy láttad az "elvtársak" légo riadoját", És tudod szokjmár le az "ezek" -röl”
 • 11. kackac 2008. november 25. 10:36
  „Magyar vámos fehér port talál egy afgán autóban.
  Szakértő módon a középső ujjára vesz egy csipetet, megnyalja, majd megkérdi:
  - Kokain?
  Mire az arab:
  - Nem, antrax.”
 • 10. matriné 2008. november 25. 10:02
  „Szerintem az anthrax elég drága lehet és nem érné meg ezekre áldozni. Negyven évvel ezelőtt is láttajm az elvtársakat gázálarcba bohóckodni,mert valaki elrendelte nekik a "légó riadót" a főnökeik közül.”
 • 9. Poltergeist 2008. november 25. 09:30
  „Ja aztán ha kiderülne,hogy mégis anthrax az sem tudnák merre fussanak valószínű olyan gyorsan rohanna mindenki a szélrózsa irányába,hogy puskagolyóval sem lehetne őket utolérni.De mindenesetre híreseménynek tökéleletes amennyi liszetet meg beküldtek már egy pofás cipót lehetne sütni belőle.Azok akiknek meg szánták lehet el kellene gondolkodni miért kapták,mielőtt még valaki tényleg lessz olyan őrült,hogy elküld egy tényleg fehér port tartalmazó levelet.”
 • 8. upho 2008. november 25. 09:01
  „Nekem eleg viccesnek tunik hogy a katasztrofavedelem permetezo-papirruhaban es gumikesztyuben vonul ki,
  ami maximum a galambszar ellen ved.”
 • 7. joco 2008. november 25. 05:48
  „enzof: remélem a "kivánságoc" visszafelé fog elsülni, és tán Téged ér utol.Tudod vannak ocsmányságok, hát a Te kivánságod az !”
 • 6. enzof 2008. november 24. 22:43
  „Egyszer lenne már végzetes!!!!”
 • 5. jockey 2008. november 24. 20:03
  „Aranyosak ezek a fehér rucik.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orgazda: közel 1900 karton adózatlan cigaretta

A Vám és Pénzügyőrség nyomozói a napokban adójegy nélküli cigaretta adás-vétele közben tetten értek… Tovább olvasom