Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Fehér Miklós húga menő tévésztár Portugáliában

Győr-Lisszabon - Egyre nagyobb karriert fut be Portugáliában az egykori győri futballista Fehér Miklós húga, Fehér Orsolya. A gyönyörű magyar lány először modellként lett ismert, napjainkban pedig már egy televíziós show-műsor vezetője. Nemrégiben hazalátogatott a szüleihez.

A Kisalföld hasábjain olvashattak először arról, hogy a tragikus sorsú Fehér Miklós húga, Orsolya modellként építi karrierjét Lisszabonban. A győri lány több portugál lap hasábjain, valamint divatbemutatók kifutóin szerepelt, idén áprilisban ismét egy újság címlapján volt látható.
Korábban elmondta, Miklós halála után egy évvel döntött arról, hogy Portugáliában szeretne dolgozni. Sokan úgy vélik, hogy gyors sikerét testvére hihetetlen népszerűségének köszönheti, ám előfordult, hogy Orsi teljesen ismeretlenül állított be egy-egy ügynökséghez, s úgy is kapott munkát.

Persze, ha Miklós nem futballozott volna Lisszabonban, a győri lánynak esze ágában sem lett volna épp oda költözni. Testvére elvesztése után szükségét érezte a változtatásnak. Azt várta, minél hamarabb sikerül túltennie magát a családját sújtotta tragédián.

Ebben segített neki a munka, amely kapcsán lassan olyan sikeres lesz, amelyről sok helybéli csinos lány csak álmodozik.

 Annak ellenére, hogy arca és neve egyre ismertebb lett, meglepetésként érte az egyik portugál kereskedelmi televíziós csatorna megkeresése:
„Nem voltam benne biztos, hogy alkalmas vagyok erre a munkára – mesélte el érdeklődésünkre Orsolya. – Egy hírességekről szóló show-műsorhoz kerestek riportereket, s eleinte tartottam a feladattól. Aztán úgy döntöttem, belevágok, s március óta műsort vezetek. Nyilván így a modellkedés kissé háttérbe szorult most az életemben, de ezt egyáltalán nem bánom, mert nagyon élvezem az új munkámat."

A portugál SIC kereskedelmi csatornán hetente jelentkező FamaShow ismert hírességeket mutat be a megszokottnál könnyedebben, humorosabban az ismeretlen oldalukról.

Orsi már több hírességgel készített interjút, s külön érdekesség, hogy futballisták is akadtak a riportalanyai között. Munkája kapcsán többször utazott külföldre, nemrég Kelet-Európában is megfordult.
„Legutoljára Simao Sabrosával, Miki volt csapattársával, az Atlético Madrid jelenlegi játékosával beszélgettem. A téma egy olyan film volt, amiben ő labdarúgást oktat gyerekeknek. A show vendége volt egyébként Cristiano Ronaldo és Luis Figo is. Utóbbival Bukarestben készítettük a felvételt, mert ott hozott létre egy alapítványt. Érdekes élmény volt Romániába utazni. Ki tudja, egyszer talán majd épp Magyarországon kell forgatnunk. Lehet, erre nem is kell nagyon sokat várnom, hiszen ősszel játszik Portugáliával világbajnoki selejtezőt a magyar válogatott."

 

Orsi Simao Sabrosával készít interjút.
Orsi Simao Sabrosával készít interjút.

 

Orsit eleinte zavarta, hogy nem beszélte tökéletesen a portugál nyelvet, s volt, aki fenntartással fogadta a magyar lányt.
„Öten vezetjük a műsort, mindannyian modellként lettünk ismertebbek, s természetesen egy stáb is segíti a munkánkat. Nekem külön nehézséget jelentett a nyelv, hiszen más egy televízióban beszélni. Külön kiejtésórákra is járok, hogy minél tökéletesebben elsajátítsam a portugált. Előfordult, hogy más szemmel néztek rám, mivel külföldi vagyok, de nem ez a jellemző. Mára elfogadtak, mert látják, hogy mire vagyok képes. Egy másik országból érkezőnek van úgy, hogy a dupláját kell teljesíteni, hogy befogadják. Nekem megvolt ehhez a kitartásom. Ezelőtt még nem dolgoztam tévében, különös volt számomra ez a közeg. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény munka. Sok mindenre kell figyelni a stúdióban: természetesnek kell maradni, koncentrálni kell a súgógépre, s nem mellékesen értelmes kérdéseket kell feltenni a riportalanyoknak."

Ráadásul, ahogy azt Orsi elárulta, nem csak a műsorvezetéssel kell foglalkozniuk. A felvételről sugárzott adás részeit nekik kell a stúdióban képernyőképessé vágniuk is.
Májusban különös vendége volt Orsinak és kolléganőinek a show-ban.
„Mivel anyák napja volt, mind az öt lány elhívhatta az édesanyját a stúdióba. Hihetetlen élmény volt számomra, hogy anyukámmal egy műsorban szerepelhettem. Felejthetetlen és biztos, hogy örök emlék marad!"

 

 S hogy mit hoz a jövő, Orsi karrierje meddig emelkedik? Még a győri lány sem tudja. Ami biztos, most remekül érzi magát.
„Rövid ideje dolgozom ebben a szakmában, úgyhogy felelőtlenség lenne kijelentenem, hogy ennél a műfajnál maradok. Nem tudom például, meddig lesz képernyőn ez a műsor. A visszajelzések egyébként nagyon pozitívak. Barátok, ismerősök állandóan gratulálnak az adások után. Úgy tudom, a csatorna vezetői is elégedettek, mert nézett a show. Nagyon élvezem ezt a munkát, ami azért iszonyúan fárasztó. Ezért is jön jókor egy kis pihenő, akkor ha tehetem, hazalátogatok a szüleimhez. Most ugyan vissza kell utaznom, de természetesen a karácsonyi ünnepeket újra Győrben, velük szeretném tölteni."

Olvasóink írták

 • 9. Kiki80 2008. november 12. 21:05
  „Gratulálok Orsinak a sikereihez!
  Már gyerekkorában is szép lány volt, ahogy Miki meg a legjobb srác volt a suliba.
  Csak így tovább Orsi!”
 • 8. latakacs 2008. november 10. 21:53
  „Volt szerencsém tavaly Portugáliában töltenem egy hetet. A pincér a bárban, miután megtudta, hogy honnét jöttünk, egyből az ő nevét említette, és persze elismerően bólintott külsejét illetően. :)”
 • 7. 77 2008. november 10. 20:53
  „legalább a szüleinek ő vigaszt nyújt!
  Gratulálok neki, és további sok sikert!

  Miki, nem felejtünk:)”
 • 6. vauvau 2008. november 10. 20:23
  „jó kis csaj, volt szerencsém ismerni...”
 • 5. tschoki 2008. november 10. 17:37
  „Alfonzykám, nem tudsz örülni mások sikerének?! Akkor menjél Szlovákiába!”
 • 4. alfonzy 2008. november 10. 17:25
  „KIT ÉRDEKEL EZ A SZAR? MI EZ? BLIKK?”
 • 3. xd2 2008. november 10. 16:34
  „technikai hozzászólás: elírás a címben (Mikós)”
 • 2. Icsi 2008. november 10. 16:18
  „Nagyon szép ez a lány és jó alakja is van!”
 • 1. hmmm.. 2008. november 10. 16:16
  „Óriási a különbség a megcsinált,meg az igazi között! Az igazi megközelítőleg sincs olyan szép mint amit a technika csinált.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Audi tartja magát

Győr - Miközben a világ autógyárai szenvednek a pénzügyi válság okozta bizonytalanságban, az… Tovább olvasom