Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Fegyverrel rabolta ki a lottózót

Fegyveres férfi rabolta ki Győrben az egyik marcalvárosi totó-lottó fogadóirodát hétfőn este hat órakor. A rablónak 50 ezer forintot adott át a megfenyegetett üzletvezető.
A győri Marcalváros II. lakótelepen található totó-lottó kirendeltség vezetőjének riasztására, miszerint fegyveres férfi rabolta ki az üzletet, hat rendőrautó érkezett a helyszínre. Rövid tájékozódás után a nyomozók négy kocsival indultak a gyanús személy(ek) keresésére, míg a többiek, így a helyszínelők nyomrögzítésbe kezdtek és nekiláttak tanúkat keresni.

– Már senki nem volt az üzletben, csak egy fiatal, huszonéves, vékony fiatalember – mesélte a Kisalföldnek röviddel a történtek után az üzlet idegességtől remegő vezetője, Polgárné Öcsödi Enikő. – Szóltam is neki, hogy elmúlt hat óra, zárnék. Erre ő odaállt az ablakhoz és a nadrágja övébe dugott pisztolyra mutatott.

– Én annyit mondtam neki, hogy na ne csinálja már, mire ő kivette a pisztolyt és rám fogta – mesélte Polgárné Öcsödi Enikő üzletvezető.
A rabló határozottan utasította a helyiségben egyedül tartózkodó üzletvezetőt, hogy zárja be az üzletet, és adja át neki a pénzt.
A megfélemlített hölgy egy köteggel át is nyújtott, nehogy nagyobb baj legyen, mire a támadó elhagyta az üzletet, s eltűnt a lakótelepen.

– Megnyomtam a pánikriasztót, majd hívtam a rendőrséget is. A pénz, amit a férfi elvitt, úgy ötvenezer forint körül lehetett. Talán egy ötezres volt közte, a többi kisebb címletű volt – mondta Polgárné Öcsödi Enikő.
Az üzletvezető az elkövetőről elmondta, hogy 25 év körüli, 175 centiméter magas, vékony testalkatú.

Arca hosszúkás, nyúzott, fáradt ember benyomását keltette. Haja sötét, orra horgas. Barna, rövid haja rendezetlen volt. Sötét színű, combközépig érő dzsekit – melynek mellrészén minta vagy felirat volt –, alatta sötét pulóvert viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban vagy az elkövetőről érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Győri Rendőrkapitányságon az 520-072-es telefonon, vagy a 107-es, illetve a 112-es segélyhívón.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szobor a fejedelemnek

A nagyságos fejedelem, II. Rákóczi Ferenc ember nagyságú szobrát – Pató Róza szobrászművész… Tovább olvasom