Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Fegyverrel rabolt

Győr - Mindössze 12 ezer forintot tudott elvinni a fegyveres rabló délután fél öt körül a győri Neckermann Utazási irodából.
A húsz év körüli, 190 centiméter magas, fehér balseball sapkát és piros kabátot viselő férfi pisztolyt fogott az iroda ügyfélterében lévő alkalmazottra és a napi bevételt követelte tőle. A nő azt válaszolta, hogy azt már elvitték, nincs pénz a kasszában. A rabló megelégedett 12 ezer forinttal, és gyalogosan távozott.

Rablás a győri utazási irodában. Fotó: Bertleff András

A rendőrség fegyveres rablás gyanúja miatt ismeretlen tettes eleln nyomoz.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Josh 2007. december 24. 16:19
  „Nem álnév, hanem nick. Ez a neten megszokott. De nehogy a bújkálás vádja érjen, én ugyan nem szégyellem a nevem: Horváth Zsolt vagyok, és koromból kifolyólag sem a vörös köd, sem annak mannája nem jutott osztályrészemül... (Azért ez a vörös köd-manna elég erős világnézeti katyvaszt sejtet, nem? :) )
  Na, utoljára: őszintén boldog ünnepeket mindenkinek! :)”
 • 20. Cseter Jánso 2007. december 24. 10:52
  „Kedves Olvasóim! Aki ál neveken írja a véleményét az írhat bár mit, hisz Ö mindig is takarásban van! Ezt nagyon jól tudja. Viszont az értelmes emberek, pedig látják azt, hogy az egy-egy mondatosok szövegelése saját magukra száll vissza! Igaz olvasni tudnak! De arra lusták, hogy amit olvasnak, ha nem mis értik utána járjanak annak, hogy mennyire fedik a valóságot írásaim! Az ilyen emberekbeknek sokkal könnyebb a takarásból az alpári stílus teregetni, s vale fedni a valódi énjüket! Tudom nehéz a megszokott"Vöröd ködön" kersztűl látni, főleg, ha abból húl a manna az ölükbe! A tükör elé állva könnyen megláthatják azt,hogy semmivel sem különbek mint azok a sajtómunkatársak, akik még nem nőtték ki a liberót és csupán megélhtési bértollnokok közé sorolhatók!”
 • 19. gybla 2007. december 24. 07:22
  „Kedves Éva!
  Én is egyet értek,ezért kívánok boldog névnapot,és karácsonyt!”
 • 18. Éva 2007. december 24. 00:14
  „Kedves Gaben!

  Egyetértek!”
 • 17. Gaben 2007. december 23. 21:59
  „Ne bántsátok szegény Jánost, megvan a maga baja. De hogy ez az idióta fehér sapit+piros kabátot vesz fel rabláshoz az csúcs. Remélem elkapják és elvégzi a 8 általánost.”
 • 16. Josh30 2007. december 23. 21:48
  „Lehet, hogy reménytelen beszélgetéssel kísérleteznünk,mert bár egymás szavait ismerjük, két nyelven beszélünk...”
 • 15. Cseter János 2007. december 23. 21:30
  „Régen kedves "Josh30" ninden út "Rómába vezet"!-szolták mondani . Akkoriban még az inkvitició volt az "igazságtevő"! Ezt csupán azért említem, mert akkor is csupán a pitiáner bűnözőkre voltak fókuszálva amikor még a tizedeket hjtották be a fogdmegjeikkel! Ma csupán a neve más. A téma csaknem ugyan az! A rablás pedig bűn akár szervezetten akár egyedi kivitelezésban történik elítélendő bármelyik rendszerben! Ja, hogy egy-egy pitiáner, vagy sikertelen esetről van szó, hát ez csupán az engedélyezésen múlik! A Kisalföld csak, azt írhatja meg, amit engedélyeznek neki! Képzeld mi lenne, ha a fehérgalléros bűnöket tárnák fel egy-egy oknyomozó riportal és önként megírnák! Úgy röpüénének a sajtó irodából, mint a hasmenéses macska, szárnyak nélkül a gazdi portájáról!”
 • 14. Josh30 2007. december 23. 21:16
  „Cseter Úr, mindabban amit Ön leírt, vannak igaz és elgondolkodtató dolgok, de könyörgöm! Itt egy rablásról van szó... Aki ezt megírta, az azt akarta írni, hogy volt egy ember, aki rossz útra tévedt, és hálistennek nem volt túl sikeres. Nem azt, hogy ugyan mér´ ezzel foglalkozunk, mikor a nagyok többet rabolnak... Ezzel a témával tele van a padlás, többet halljuk, mint kellene. Erre írtam egy másik helyen azt, hogy a dolgok erőszakos átpolitizálásának érzem.”
 • 13. Cseter János 2007. december 23. 21:04
  „Kedves "Josh"! Természetesen van, akiknek jó a határtalanság van akiknek nem lett és nem is lesz ettől jobb! Viszont a csempészet így a virágkorát fogja élni! természetesen független az egyszeri, egy eseti fegyveres rablástól! Az okos nyomozók sosem az egyediséget,hanem az okokat és összefüggéseket keresik és tárják fel! Persze ameddig tehetik! A politika nem véletlenűl uralja a bűnüldözést! Köztudott, hogy hány évre titkosították a nagy büncselekményeket!A közelmúltban megtörtént rablások eltörpülnek a politikai takargatások büncselemények mellett! Ezt minden normális ember tudja, hisz közismertek többnyire! A kamerák csak elterelő dolgok, a pitiáner zsebesek figyelésére! A nagy "fehárgalléros bűnözéshez" nem szerelhetnek kamerákat! Példa rá a bírósági "nyilvános tárgyalás" ahova szintén nem vihetnek kamerát és magnetofont! Vajon miért nem? A becsületes jó munka nem szégyen, azt terjesztei illik nem titkolni!Ott nem az folyik?”
 • 12. Josh 2007. december 23. 20:29
  „Az osztrák éa a szlovák határon is volt szerencsém áthaladni a közelmúltban párszor. Inkább azt vették rossz néven,hogy egyáltalán lassítottam. Aki be akarta hozni amit akart, az eddig is megtehette, Cseter úr. Felesleges Schengennel kapcsolatban hisztériát szítani.
  Itt tényleg egy "egyszerű" rablásról van szó... Talán egy gazember, talán egy elkeseredett ember karácsony előtt, ki tudja?
  Engem inkább az foglalkoztat, ami Prédikátort is: a belváros közepén, a rendőrőrstől pár méternyire, a legnagyobb belvárosi forgalom idején, talán térfigyelő kamerák fókuszában (bár ki tudja, azok működnek-e egyáltalán) mindez megtörténhetett. Rendben van ez így?”
 • 11. Cseter János 2007. december 23. 19:17
  „Ha a tüzzel játszó( be)pisil, akkor legalább ne a gépre pisiljen mert egyre rozsdássabban nyikorg.”
 • 10. gép54 2007. december 23. 17:46
  „Tűziműdó! Janika(?) nem grafomániás. Egyszerűen elmebeteg.”
 • 9. Prédikátor 2007. december 23. 17:43
  „És mindez a rendőrségtől talán 100 méterre történt....
  Felmerül a kérdés mit is ér a rendőrség???”
 • 8. Tűzimádó 2007. december 23. 17:04
  „Janika pszichológus látott már?
  Ha igen akkor mit mondott?

  Neked minden téma mindegy, csak lököd a süketet.

  Grafomán vagy?”
 • 7. aaa 2007. december 23. 15:42
  „Hát János legalább értelme lenne annak amit írtál de sajna semmi köze nincs ennek a rablásnak az általad felsoroltakhoz. apropó soxor raboltak már játékfegyverrel sal akkor a játékboltosok milyen kapcsolatban állnak az alvilággal?”
 • 6. Cseter János 2007. december 23. 15:19
  „Kedves "pipi" lehet, hogy neked egyszerű a rablás! Nekem megy úgy tünik, hogy az sok összetevőből áll!Ugyan is mindenesetben kell hozzá:
  fegyver, amit csak az tud beszereznia rabló, akinek protekciója van a politikai hatalomnál. Megvehet, ha tudja hol a feketepiac, vagy immár határtalanúl megveheti a nyugati szomszédoknál és nyugodttan be is hozhatja! Nincs félni valója semmitől! Majd elítélnek mást helyette! Nem ismerős e téma? Persze , hogy is volna ismerős e téma, amikor halovány fogalmad nincs arról, hogy a Politikai elit helyezi a bünüldözés és igazságszolgáltatási posztra és tartaja parancsuralom allatt a hűbéreseit! A szaktudás e tréren csak odáig terjed, hogy a sajtó munkatársait állítják elő, ha a valóságot merik a köz elé tárni!Sőt holmi perecárusi munkával teszik egyenlővé a közfeladatot ellátó újságírást! Így valóban igazad van, hogy egyszerü ma már egy-egy rablás!”
 • 5. pipi 2007. december 23. 12:57
  „Azt nem értem, hogy hogy jön egy egyszerű rabláshoz ennyi zagyvaság amit leírsz...”
 • 4. Cseter jános 2007. december 23. 12:36
  „Ha nem mértessz a mai politika hatásai alakulásáról, akkor minek olvasod?”
 • 3. pipi 2007. december 23. 12:30
  „Te János.... Összefügéstelenülbeszélszdeeztmármegszoktuktőled :)”
 • 2. Cseter János 2007. december 23. 10:15
  „Amellet, hogy a sajtó beszámol a fagyhalálok és az éh halálokról Magyarországon az már nem is meglepő, hogy bankot, pénzkiadó autómatákat,vagy fegyveres rabólkról lehet olvasni! Viszon arról már ritkábban fogunk olvasni, hogy mennyi mérgezett szinte moslék árú, vagy bálázott szemét fog érkezni hazánkban. Mennyi drog csempészt fogtak meg a határokon! Persze a fegyver szállitmány amivel majd rabolni fognak akár ömlesztve is bejöhet a nyugati szomszédainktól, hisz üzlet, az üzlet! Itt senki sem törödik a következményekkel! Az egész világon adják veszik a futballistákat.
  Miért nem lehet így a politikusainkal is kereskedni? Vajon hány ország kapkodna a most hatalmon lévő magyar politikusok után?”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tampontartók égtek

Győr - A tűzoltóság vizsgálja, hogy mitől keletkezhetett a tűz szombaton délelőtt Győrben, a Külső… Tovább olvasom