Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

Fegyvernek látszó tárggyal fenyegette exbarátnője párját

A féltékeny férfi trágár szavakkal szidta exbarátnője jelenlegi párját. Pisztolynak látszó tárgyat fogott rá, tarkón ütötte majd parfümmel akarta arcon fújni és megdobni.
A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a győri férfinek, aki féltékenységből volt barátnőjének jelenlegi párját megfenyegette és megütötte.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2014. október 3-án 16 óra körüli időben Győr belvárosában megfenyegette és szidalmazta volt barátnőjét illetve annak jelenlegi párját, akit találkozásukkor előzetes szóváltás után egy alkalommal ököllel tarkón ütött.

A férfi az indulatos tettestől távolodni próbált, aki azonban mellé lépett és egy pisztolynak látszó tárgyat ráfogva trágár szavakkal illette. A sértett ezt követően a nővel együtt egy közeli bank előterébe menekült, ahová a zaklató ismételten követte.

A bántalmazott kezeivel a rá zúduló ütések elől arcát védeni próbálta, azonban ekkor zsebéből parfümje a földre esett, mellyel az erőszakos férfi megkísérelte arcon fújni, majd megdobni.

A megbotránkoztató magatartást tanúsító férfit a pénzintézet biztonsági személyzete fékezte meg.
A Győri Rendőrkapitányság a 65 éves győri lakos ellen garázdaság bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete, rágalmazás vétség valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészség részére megküldte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmaradt az élőlánc az ifiháznál - fotók, videó

Az Arrabona Városvédő Egyesület élőláncot alkotva akarta jelezni, ha kell, testükkel védik meg az… Tovább olvasom