Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Fegyveres rablás a bankban

A Kisalföld információja szerint több mint félmillió forintot vitt magával az a férfi, aki csütörtök délután fegyverrel a kezében bankot rabolt Győrben. Az alkalmazottakat egy helyiségbe zárta a rabló, így csak későn értesíthették a rendőrséget.
illusztráció
A bankfiók előtti járdán síró alkalmazottak, a bejáratnál nyomokat rögzítő helyszínelők s bámészkodó járókelők. Ez a kép fogadta az újságírókat Győrben a Téti Takarékszövetkezet Buda utcai fiókja előtt, ahol nem sokkal korábban fegyveres rablás történt.
Fél négy előtt tíz perccel egy piros baseballsapkás, 160 centiméter magas, borostás arcú, 35 év körüli férfi lépett be a takarékszövetkezetbe.
A szürke pólót, kék farmert viselő férfi elővette fegyverét, majd a három női alkalmazottat megfenyegette, s arra kényszerítette őket, hogy adják át neki a bevételt. Miután a nők átadtak neki egy bizonyos összeget – lapunk információja szerint több mint félmillió forintot –, azt belerakta a „Tesco" feliratú nejlontáskába.

Ezt követően az alkalmazottakat bezárta egy helyiségbe, majd eltűnt. Nem tudni, merre indult el, amikor elhagyta a bankfiókot. A három hölgy csak fél óra elteltével tudott kiszabadulni szorult helyzetéből, s a rendőrséget is csak akkor értesítették.

A rendőrség kéri, hogy aki 15 óra 20 perc körül a Buda utca környékén egy, a leíráshoz hasonlító férfit látott vagy az elkövetőről, illetve a bűncselekményről bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségen, az 520-012-es telefonon, a 107-es, illetve a 112-es segélyhívón, vagy szóljon bármelyik rendőrnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pangás fellendülés előtt vagy útkeresés

– Nem politikai célok vezéreltek bennünket, közülünk senki sem akar polgármester lenni, a… Tovább olvasom