Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Fegyveres bankrablás Győrben - több mint 1 milliót zsákmányolt a férfi

Ismeretlen férfi fegyverrel a kezében ment be a pilisvörösvári takarékszövetkezet győri Bástya utcai fiókjába kedden délelőtt.

Az ismeretlen tettes az alkalmazottakat a pénz átadására kényszerítette, miután azt megkapta a Teleki utca felé távozott.

A férfi arcát maszkkal takarta el, felül világos színű kapucnis pulóvert illetve világoskék nadrágot viselt. Az elkövető 175 cm magas, őszes-szőkés hajú, enyhén kopaszodó.

A rablás idején a bankban két alkalmazott és egy ügyfél volt.

Úgy tudjuk, hogy a férfi több mint egy millió forintot zsákmányolt.

Fegyveres bankrablás a győri Bástya utcában - fotók: Krizsán Csaba.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás gyanúja miatt folytatja az eljárást. Kéri, hogy aki az esetről, az elkövető kilétéről érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést hivatali időben a 96/520-012; vagy az ügyelet 107, 112 telefonszámán.

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. pappe 2011. szeptember 21. 08:11
  „32-höz: "Nem irigylem a takarék alkalmazottját" Én sem irigylem. Két női alkalmazott az egész pénzintézetben! Még szép, hogy potenciális célpontok! Érdekes, hogy ezek a megélhetési bűnözők sosem nagy bankokba törneki be, ahol minimum 1, de sokszor 2 biztonsági őr is van. A kis takarékszövetkezetek igen kis költségvetésből gazdálkodnak. A fegyverről meg írtam, hogy a megélhetési bűnözőknél 99 %-ban gázriasztó pisztoly van, amihez engedély nélkül hozzá lehet jutni és megszólalásig hasonlít az éles fegyverre. CSaka éppen nem halálos. (Hál´ istennek!)”
 • 38. surdilovics69 2011. szeptember 20. 23:48
  „....nagyok a problémák sajnos.Bevallom már én is többször gondoltam arra,hogy mi lesz akkor,amikor odajutok,hogy már nincs vesztenivalóm és döntenem kell: vagy hajléktalan leszek vagy a sittre kerülök.
  Sajnos ez az idő már nincs messze elnézve életem történéseit. Nagy a valószínúsége annak,hogy az utóbbit fogom választani,mint ahogy ez az ember tette.Bent legalább tudok valamit dolgozni,tanulni,még az is jobb,mint koszosan,büdösen vacogni egy híd a latt....”
 • 37. didi7 2011. szeptember 20. 22:36
  „Elek Atyának még valami! Ha már a bankok ekkora "sápot" vonnak tőlünk, minden kis tranzakciónkért, szerinted, nem kellene a bankoknak is valamit tenni azért, hogy a Te kis ... pénzedet, amin, persze ő jól meggazdagszik,.....valahogy védenie? Mi? Vagy, ez olyan, mint a biztosító! Ugye? Fizess makk! De, neked van gondod, ráérsz, ha egyáltalán kapsz valamit...... <moderálva..>... Neked ez jó?”
 • 36. didi7 2011. szeptember 20. 22:26
  „Elek atyának +!! Kíváncsi lennék Atya, ha ténylegesen a Te hozzátartozód lenne a szenvedő alany, mondjuk a fias, vagy a lányod.........
  Akkor is ekkora <moderálva> lenne? GONDOLKOZZZZ! Vannak olyan emberek, akiknek ez a DOLGUK!!!!!!!! Mert ezt vállalták!”
 • 35. didi7 2011. szeptember 20. 22:22
  „Elek bátyó! Vajon miről beszélsz???? Ez szerinted normális??? Vagy Neked ez kell? De, akkor kérdem én, vajon miért vannak a REND őrei ? SZerinted? Atya!!! Nem ez és még sok más lenne a dolguk? Vagy, ez már, olyan "trendi" dolog és el kellene fogadni? Mi van? ÉÉÉÉÉbresztő!”
 • 34. kibic-elek 2011. szeptember 20. 22:09
  „didikém netán minden bankfiók mellé kihelyezett körzeti megbízott irodát nem parancsolsz?
  Az irodában meg feltételezem minden alkalmazott fel van készítve az ilyen őrült stresszhelyzetre hogy valaki bemegy egy fegyvernek látszó tárggyal és pénzt követel. Oda kell neki adni aztán kész, beszámítható alaknak eszébe nem jutna lövöldözni, amíg bármi más lehetősége van, legtöbbször ha nem kap semmit inkább elmenekül.

  De azért gondoljunk bele, egy átlag pistának aki le van gatyásodva és erre vetemedik mennyi esélye lenne tényleg éles lőfegyvert szerezni egyrészt honnan, mikor sehol az euban nem tartható regisztráció nélkül, és jó források kellenek hogy illegálisan beszerezz, pláne nincs is miből vennie elvégre azért rabol mert fillérje sincs. Ha mégis venne eladni se tudná, mert csak magát buktatná le.”
 • 33. didi7 2011. szeptember 20. 21:36
  „Kedves Mindenki!
  Személyes véleményem szerint, hiányzik a "szerv" hiányzik az utcákról!! Hónapok óta nem láttam egy épkézláb járőrt az utcán.... Vajon mi az oka? Oké, hogy nem mernek kimenni egyedül... Oké, hogy megszorítások vannak, mert drága az üzemanyag... De, gyalogosan, legfeljebb kettő szendvicxcsel többet kell rakni a "tatyiba" és bírja (talán) az emberke.... Vagy felmentették őket testnevelés alól???? Nem nagyon értem... És Ti?”
 • 32. pemozsu 2011. szeptember 20. 21:10
  „Pappe majd zavarna, ha valamelyik Családtagod ott dolgozna és az Ő életét veszélyeztetné az az állat, aki bemegy fegyverrel és ráfogja, hogy adja át a pénzt.Teljesen sose lehet kiheverni ezeket a helyzeteket annak, aki egyszer átélte. Nem irigylem a takarék alkalmazottját, aki ma szembekerült a rablóval.”
 • 31. pappe 2011. szeptember 20. 20:11
  „30-hoz: "ergó sose zavart amit tesznek" Hidd el engem sem zavar. Még drukkolok is nekik. Persze csak a karosszékemből. :))”
 • 30. kibic-elek 2011. szeptember 20. 18:45
  „27. pappe 2011.09.20. 17:56
  papi, nekem konkrétan sose okozott veszteséget egy bankrabló se, ergó sose zavart amit tesznek, hajrá, megpróbálja valaki és van akinek be is jön. A Whiskis se zavart különösképpen, a bank pont olyan uzsorás marad ha kirámolják ha nem, annak örülnék ha mind csődbe menne itt, mert azok se egyéb mint egy rakat külföldi tőkét és érdeket kiszolgáló birka-magyar nép nyúzó.
  Akkor még javában volt itt minek tapsolni mikor ő volt a sláger azt mégse köpködtek rá. Most se, minden ilyen kisember szépen bemutat a hatalomnak, és hülyére veszi a kőgazdag kapitalista érdekszférát minden olyan húzásával ahol elég ügyes hogy megússza. persze h nem kívánja egyből karóba húzni a nagytöbbség”
 • 29. kibic-elek 2011. szeptember 20. 18:38
  „24. Karlos 2011.09.20. 17:24
  öreg, mondj valami újat is. a magyar valuta mögött akárminek is hívtás SOHA SE volt valós érték, lévén hogy sose volt semmilyen fedezete azoknak a színes számlálófecniknek amit itteni valutának neveznek. Pl aranyfedezet vagy bármi ami mögötte áll.
  Aztán más országban sincs feltétlen a fél ország állami kézen, habár itt lenne rá mód hogy egy rakat profitorientált cég állami legyen, pl biztosítók, közszolgáltatók, bankok, sőt üzemek is, pl németeknél minden állam erősen részvényes a saját területére eső autógyárakban.
  Na de öregem senkit nem izgat az államadósság, ki mondta h azt feltétlen kényszer visszafizetni, basod? Mert ha nem fizetjük akkor mégis mit gondolsz mit tudnak művelni velünk? Megszállják az országot?
  Dehogy fizetésképtelenséget hirdetünk, kivonul a sok idegen tőke a piacról visszaállamosítunk mindent, aztán magunk erejéből elindulunk mint Izland.
  fene se mondta hogy kényszer egy országnak a hitelét visszafizetni, inne nem fog lefoglalni az álla feje fölül lakást senki mint a maszek személy feje fölül. Vagy elkobozzák a parlamentet, mi?”
 • 28. kisokoska 2011. szeptember 20. 18:15
  „Még jó, hogy nincs megszorítás! A szegénység akkor miért nő? Egyre többet hallani fegyveres rablásokról, igaz a fülembe cseng Pintér Úrnak szavai: két hét alatt rend lesz! Rendőrt sem látni az utcán továbbra sem. Nincsenek gyalogos járőröző rendőrök , a kocsiból meg nem, lehet semmit látni. Nagy rend van, annyi biztos”
 • 27. pappe 2011. szeptember 20. 17:56
  „"idáig jutottunk, már a nagytöbbség egyetért a bankrablóval." Bizonyos fokú népnyúzás kell csak és a nép drukkol nekik! Ez az igazi "Robin Hood-effektus"! Mert akárhogyan is nézzük, törvényileg a dicső Robin is csak egy rabló volt. Viszont a zemberek szerették. Csak az urak (az akkori politikusok) nem! Érzékelitek a különbséget?”
 • 26. Had-assa 2011. szeptember 20. 17:32
  „Elképesztőnek tartom, hogy idáig jutottunk, már a nagytöbbség egyetért a bankrablóval...igaz, magam is sajnálom, mert kevés az az 1 millió!”
 • 25. okda 2011. szeptember 20. 17:25
  „Hihi a szocik és a fidesz ha összeakaszkodnak a Parlamentben,ilyeneket olvasunk a pergamenten . Jó kis buli ismét a nagyokat pislogó Pintér belügyi úrnak, majd Pesten eldöntik, Győrben mit döntsenek. Röhej az egész Államaparátus, azon töprenegenek éppen miért nincs őszibarack fagyi a Parlament büféjében, az helyett, hogy elgondolkodnának rajta miért kapják a havi 1 millát fizetés gyanánt. Gratula a 30-113 éves pasinak mert szerintem e körüli lehetett az ipse. VEREBEK TUDJÁK ! A RENDŐRÖK NEM !”
 • 24. Karlos 2011. szeptember 20. 17:24
  „" Aki gondolkodik és számol egy kicsit, az világosan átlátja: lehetetlen az államadósság visszafizetése, a kamatoké se. Egyáltalán semmi lehetőség nincs. És nem elsősorban a visszafizetendő összeg intergalaktikus méretei miatt. Mert miből is lehet visszafizetni - kamatos kamatostul - bármilyen tartozást? Többletjövedelemből, profitból.
  Hát épp ez az, amire Magyarországnak már semmilyen lehetősége nincs, hiszen éppen az a működő tőkénk veszett oda az állami vagyon privatizálásakor, amely a profittermelésre alkalmas lenne. Most végre be kell látnunk - közgazdasági egyszeregy -, hogy sem a kamatokat, sem a tőketartozást nem tudjuk soha visszafizetni, egyszerűen azért, mert nincs semmilyen profittermelő portfóliónk. Emiatt egyetlen "lehetőségünk", hogy mindig új hiteleket veszünk fel, egyre romló feltételekkel, csak azért, hogy a már meglévő hiteleink adósságszolgálatát fizetni tudjuk. "
  Tehát egyetlen forint mögött sincs valós érték. Adósságpénz minden forint ami az országban kering. Látszat. Szépeket meg lehet mondani a miniszternek vagy a miniszterelnöknek, bárkinek.
  Itt végeláthatatlan ideig kemény megszorítások jönnek, földönfutó emberekkel, tulajdonképpen a semmiért.
  Szép új idők jönnek ....”
 • 23. Karlos 2011. szeptember 20. 17:12
  „Az országban forgó pénz voltaképp csak fikció. Ez komoly. Tulajdonképpen nem történt semmi. Legalábbis gazdaságilag.”
 • 22. pappe 2011. szeptember 20. 17:09
  „Persze Bonnie & Clyde óta mindig is voltak - vannak - és lesznek is bankrablók. De az ún. megélhetési bűnözés egyre jobban terjed manapság. A kormány megszorító intézkedéseivel fordított arányban. Jah, hogy nincsenek megszorítások? Ezt a maszlagot csak a narancsszínű szemellenzővel ellátottak veszik be. Én mindenesetre nem!”
 • 21. Túrabakancs 2011. szeptember 20. 16:43
  „Gratulálok a burkoltan Fideszező, meg Pintérező hozzászólóknak!
  Mint ha a szoci érában egy kicsit gyakrabban lehetett volna ilyen
  és hasonló híreket olvasni nemde?! Egyébként meg a rabló kimért
  és nyugodt stílusa azt mutatja számomra, hogy ez az ember nem most
  rabolt először, és köze sincs a lakáshitelt felvevők károsultjainak táborához.
  Ennyi...”
 • 20. kibic-elek 2011. szeptember 20. 14:55
  „Gratula, nem sajnálom tőle az utolsó fillért se. Takarék be volt biztosítva, ezzel nem károsított senkit se meg aki nem érdemelte volna, legfeljebb pár már rég betegre gazdagodott tőkés multit meg uzsorás biztosítót. Azokra meg már rég ráférne a szénné adóztatás.
  Ott vannak a milliárdok parlagon, Kossuth téri nagyokosok, nem a csóró kispolgár <moderálva> kéne szorongatni, mert ebből forradalom lesz.”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A brutálisan megvert fiú hetekig csak szívószállal ehet

Három helyen tört el az állkapcsa a darnózseli Kovács Péternek, akit szombaton egy mosonmagyaróvári szórakozóhelyen támadott meg két fiatal. Tovább olvasom