Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Februártól Nyugdíjasegyetem

Mint azt már a múlt évben beharangoztuk, 2010 a Széchenyi István Egyetem, a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kara, a Pannon Nyugdíjas Szövetség és a Kisalföld által szervezett Nyugdíjasegyetem jegyében telik majd.

Olvasóink közül nagyon sokan jelentkeztek és sok-sok témajavaslattal szolgáltak.

A Széchenyi- és a Nyugat-magyarországi Egyetem szakemberei a témajavaslatok alapján elkezdték összeállítani a Nyugdíjasegyetem tematikáját. Különlegesség, hogy a Széchenyi István Egyetemen tartott előadások után, ha van hozzá kedvük, a programsorozat résztvevői meghallgathatják a Széchenyi-est előadásait is. Ezek – hasonlóan a Nyugdíjasegyetem tematikájához – népszerűen tudományosak.

Itt olvashatják nevüket azon kedves Olvasóink, akik felvételt nyertek a Nyugdíjas Egyetemre!


A Nyugdíjasegyetem tervezett időpontjai minden esetben szerdára esnek. Mivel olvasóink, a jelentkezők közül sokan kérdezték, milyen időpontokban számíthatnak egyetemi előadásokra, már most közlünk egy menetrendet. Mivel sokan érdeklődnek és közel százféle tematikát, konkrét előadáscímet jelöltek meg olvasóink, előreláthatóan az Apáczai Csere János Karon pluszelőadásokat is tartunk majd. Ezek időpontjait is természetesen megtalálják a Kisalföldben.

A győrújbaráti Szőke Balázsné–Szőke Balázs házaspár is jelentkezett a Nyugdíjasegyetemre. Előadástémáknak a csillagászatot, az immunrendszer kérdéskört és az egészséges táplálkozást javasolták. Fotó:
A győrújbaráti Szőke Balázsné–Szőke Balázs házaspár is jelentkezett a Nyugdíjasegyetemre. Előadástémáknak a csillagászatot, az immunrendszer kérdéskört és az egészséges táplálkozást javasolták. Fotó: Bertleff András

Az előadások tematikáját és pontos időpontját a Kisalföld újság közli majd az adott hét hétfői  és keddi napján. Ezért februártól fokozottan kísérjék figyelemmel a Kisalföldet!

A Nyugdíjasegyetemre regisztráltak névsora a kisalfold.hu internetes oldalon a Nyugdíjasegyetem keresőszó beütése után megtekinthető. Ha valaki úgy érzi, időben regisztrált, de nem került fel, kérjük, jelezze felénk a nyugdijasegyetem@kisalfold.hu e-mail címen vagy információs telefonszámainkon. Az egyetem indulásáig türelmet kérünk a regisztrált jelentkezőktől. Információ: 96/504-445, illetve a Pannon Nyugdíjas Szövetség 96/527-045-ös telefonszámán.Előadási menetrend

Február 10., Széchenyi-egyetem, F terem, 16.30; Nyugdíjasegyetem, 18 óra, Széchenyi-est ugyanott. Február 24., Apáczai Csere János Kar, 17 óra. Március 10.,  Széchenyi-egyetem, F terem, 16.30; Nyugdíjasegyetem, 18 óra, Széchenyi-est ugyanott. Március 24.,  Apáczai Csere János Kar, 17 óra.  Április 7.,  Széchenyi-egyetem, F terem, 16.30; Nyugdíjasegyetem, 18 óra, Széchenyi-est ugyanott. Április 21., Apáczai Csere János Kar, 17 óra. Május 5.,  Széchenyi-egyetem, F terem, 16.30; Nyugdíjasegyetem,  18 óra, Széchenyi-est ugyanott. Május 19., Apáczai Csere János Kar, 17 óra. Június 2.,   Széchenyi-egyetem, F terem, 16.30; Nyugdíjasegyetem, 18 óra, Széchenyi-est ugyanott.

Olvasóink írták

 • 5. maradando 2010. január 15. 01:45
  „Tudományos Szabadegyetemek mintájára lesz szervezve, akkor bíztosan sikeres lesz.
  Kulturára művelödésre költeni sohasem lehett kidobott pénz. Bármely korosztály is a kedvezményezett.”
 • 4. magdi1955-75 2010. január 13. 17:24
  „hol a nésor”
 • 3. walterpista 2010. január 12. 07:41
  „Mindenben a rosszat kell látni ?
  Ha ráérnek hadd menjenek.
  Szerintem ez a legkevesebb, ami nekünk "sokba kerül"!”
 • 2. Spitfire 2010. január 11. 17:35
  „osztom az előttem szóló véleményét... ez egy vicc!”
 • 1. t-a-ibi 2010. január 11. 16:14
  „Egy vicc ami sokba kerül nekünk!
  Februártól Nyugdíjasegyetem ! ---folytatódnak a komcsi-libsi szemináriumok, ugyan úgy az adónkból !
  Mindenre van pénz?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ceni rímet fon a Rómer Házért

Ceni, azaz Szeitner Krisztián január 30-án "fon rímet" az underground kulturális intézményért. Tovább olvasom