Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Fásy a szüreti napokon - Új fotókkal

Fásy Ádám mellet színpadra lépett Zsülike, Postás Józsi és Komonyi Zsuzsa. Galéria!

XXIV. Szentiváni Szüreti Napok szombati napján Fásy Ádám Mulatója szórakoztatta a közönséget. Képgaléria.
Szentiváni Szüreti Napok III. - Fotó: Stróbli NorbertSzentiváni Szüreti Napok - Fotó: Madarász OttóXXIV. Szentiváni Szüreti Napok - Fotó: H. Baranyai Edina

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. Hombre 2009. szeptember 08. 15:31
  „sünike. Én minden nap ellátogatok a környékre mert itt lakom (ha esetleg nem derült volna ki eddig számodra a hozzászólásaimból) !! Szerintem te nem nagyon értetted meg amiről itt beszéltünk. Amúgy 40 km-ről engem sem zavart volna. Az meg hogy nyoma sincs a szombati bulinak,kicsit erős kifejezés! Azt meg megint nem értem hogy miért én vegyek füldugót? Örülök neki hogy anyukád 55 évesen élvezi L.L. Juniort,vagy a többi előadót.

  suellen. Ez tényleg kicsit durva.”
 • 42. lapka 2009. szeptember 08. 13:35
  „kedves sünike!
  40 km messziről én is könnyen mernék ilyeneket kijelenteni.de ahogy nézem te sem tudtad értelmezni,hogy mi volt a felháborodás lényege.
  a lényeg,hogy jól éreztétek magatokat:-))és ennek én roppantmód örülök”
 • 41. sünike 2009. szeptember 08. 11:25
  „Nem értem ezeket a hozzászólásokat.mi magyar család vagyunk és az 55 éves édesanyámat 40 km re győrtől de elvittem a Fásy mulatóra ő ugyanúgy megnézi L.L.Juniort is mint a többi együttest.Ennyit igazán ki lehet bírni ha mégse lehet kapni a boltba jó kis kényelmes füldugót!!!Biztos vagyok benne,hogy ma ha ellátogatsz oda nyoma sincs a szombati bulinak.Korai volt ez a szemétösszeszedősdi!”
 • 40. H.Gabi 2009. szeptember 08. 11:11
  „Wolfi, szted kinek hívják ide, szinte hetente LL Juniort?:-) Hát nem nekünk, magyaroknak!”
 • 39. Wolfi 2009. szeptember 08. 09:52
  „Még, hogy a kisebbséget nem érdekli a "kultúra"!? Nézzétek csak meg, hogy milyen szép számmal képviseltették magukat! A rendezvény látogatói között az átlag fogszám kb: 4-5! Akár Mónika show-t is lehetett volna egyszerre tartani!”
 • 38. H.Gabi 2009. szeptember 08. 09:05
  „Hombre, igazad van...tudom és látom, hogy mit csinálnak a fiatalok, volt amikor a buszmegálló tetejét égették ki, amikor még műanyag volt.
  Abban is teljesen igazad van, hogy nincs rendőr.A mi házunk előtt nem 50-el, de nem is 80-al száguldoznak autók, kismotorok, nagymotorok és buszok, úgy, hogy beleremeg a ház.
  Viszont egyik hajnalban ott álltak a sötétben, várva, hogy lecsaphassanak egy ittas egyénre, csak megszívták, mert nem ittam egy kortyot sem, egész éjszaka:-)
  A körzetinek, csak a szépen elkészített őrs kellett, ami be van sötétítve, vajon miért, de járőrözni már nem tud.”
 • 37. marianna1211 2009. szeptember 08. 08:38
  „Pénteken a Győri Filharmónikus Zenekar koncertje is ingyenes volt, kb 300 néző volt, pedig akár a duplája is elfért volna a MVBMK-ban. Azt mondanom sem kell, hogy gyönyörűséges volt az előadásuk. De úgy látszik, mégis a Fásy kell a népnek, mert ilyen irdatlan embertömeget én még nem láttam.”
 • 36. hokiel 2009. szeptember 08. 07:06
  „Egy fajta közizlést szolgál ki a Fásy féle műfaj, ami gagyi, de lehetne sokkal jobb is, csak akkor már nem közizlést szolgálna ki és fizetni kellene érte. Sajnos, ezek az "ingyenes" fesztiválokat a fogyasztás tartja el, mert valakinek ki kell termelnie a fellépti díjat. Valahol mondta egy fellépő (nem itt és most) hogy ég és föld a különbség a fizető és a nem fizető koncertek között. Szegény Fásy Zsülikét meg sajnálom, mert ez a fajta ipar Apukán keresztül helyből felszívta, és soha nem fog kiderülni, hogy lett volna-e máshoz tehetsége. Kár érte”
 • 35. suellen 2009. szeptember 07. 21:14
  „33. ! Az, hogy a mellett, mint helyhatározó 2 db t betűvel írandó. A mell tárgyesetben mellet. Csak egy a gond, hogy a billgéc -féle hejesiráselennözrő nem ismeri fel, ezért igénytelenebb szövegekben úgy is marad. Persze a fásimulatóba maga a tökéjjj.”
 • 34. marianna1211 2009. szeptember 07. 16:04
  „Egész estét betöltő tömény gagyi volt a szombati Fási-mulató Szentivánon. Négy órán át nyomta az a Törpicur csapnivaló hangosítással az igénytelen műsorát. Ha a bringám nem lett volna összeláncolva a szomszédasszonyoméval, akit elvesztettem, amikor menekülésre fogtam a dolgot, mert nem bírta a fülem, akkor már 7 órakor otthon lettem volna. Kedves szervezők, eddig nagyon meg voltam elégedve a műsorokkal, ha többet ilyen nem fordul elő, akkor ezt a malőrt elnézem önöknek.”
 • 33. Hombre 2009. szeptember 07. 15:15
  „suellen:MELLETT ! KÉT TÉVEL! Ez most mi???”
 • 32. Hombre 2009. szeptember 07. 14:45
  „És az önkormányzatnak van belőle bevétele? Vagy teljesen önzetlenül nonprofit alapon megy? A szentiváni fesztiválból sincs senkinek bevétele,csak az önkormányzatnak?

  A fesztivált is ti biztosítottátok? Akkor titeket nem zavart,hogy térdig jártok a papír szemétben,amit a belépő karszalagokról letépkedtetek és még 2 hét után is ott henteregtek szarrá ázva (ennyit arról hogy jött a komszol)?
  Ja hogy csak az előtte lévő tér tartozik a közösségi házhoz? Aha,már értem. Akkor az hogy utána a "kapun" kívül mi történik,az nem érdekes. Mindenki mossa kezeit.

  H.Gabi. Azt kifelejtetted,hogy tavaly több milliós kárt csináltak a közösségi házban,és idén ugyanúgy randalíroztak minden este. Egy ismerősöm szólt az általunk megválasztott képviselő úrnak,akinek annyi volt a válasza,hogy picsázza meg őket. Na ehhez nincs mit hozzáfűzni!! Itt a faluba is volt aki részegen törte össze magát motorral. Olyat is láttam már,amikor a játszótéren vízipipáztak,a sok elszórt öngyújtó gázos flakonról már nem is beszélek.Biztos mindegyik szerencsétlennek hetente 10szer fogy ki az öngyújtója. Rendőrt láttál már este a faluba? Na ugye. Szerintem itt nincs is körzeti rendőr.”
 • 31. Rambo83 2009. szeptember 07. 12:26
  „Már az előbb is kérdeztem,hogy miért kellene nekiállni bárkinek is takarítani? Van a közösségi háznak bevétele ezekből a rendezvényekből,fizesse ki a szemétszedőket. Egyébként van aki össze szedi a suhancok után a szemetet minden nap a térről.

  A közösségiháznak semmi bevéte nincs ebből mivel ezt az önkormányzat szervezte elhiheted mivel mi biztosítottuk és több mindent tudunk róla mint ti. Amugy a közösségiházhoz csak az előtte lévő tér tartozik.”
 • 30. okostojas007 2009. szeptember 07. 11:33
  „nekem sookal rosszabb jutott - a médiwave - t kellett végigszenvednem...”
 • 29. H.Gabi 2009. szeptember 07. 08:58
  „lapka: Teljesen igazat adok neked (remélem nem veszed rossz néven, hogy tegezlek).
  Győrszentivánon minősíthetetlen a fiatalság.Hajnalban arra ébred az ember, hogy az ittas "gyerekek", mert ezek még nem felnőttek, az ablaka előtt ordibálnak, veszekednek, vagy csak egyszerűen ürítenek..és ezt most mindenki értse úgy, ahogy akarja.
  A kismotorpsokról ne is beszéljünk.Nekem gyerekkoromban, nem volt kismotorom, örültem, ha kaptam egy biciklit, de ezeknek a gyerekeknek már 13-14 éves korukban, a se..ük alatt van a motor, csak a kedves szülő azt felejti el, hogy ezek a gyerekek, ebben a korban már úgy isznak, mint a gödény, mert az menő.
  Sajnálatos példa erre a 2 fiatal, aki a 7végén ittasan motorozott és balesetet szenvedtek Mosonszentmiklóson.
  A fesztiválok sztem senkit sem zavarnának, ha utána nem maradna szemét és az emberek figyelnének egymásra egy kicsit, de az a világ már régen elmúlt, mindenkinek csak saját maga a fontos!”
 • 28. suellen 2009. szeptember 07. 08:19
  „MELLETT ! KÉT TÉVEL!”
 • 27. Jandex 2009. szeptember 07. 07:27
  „Inkább azt véssétek ide Ki az a szőke szépség,piros-fehérben.Neve,telefonszáma? :)))”
 • 26. MTT 2009. szeptember 07. 07:20
  „Nem értem, hogy akárhol is van rendezvény, valakit, vagy valakiket tutira zavar. Hangos, zajos, szemetes, mindent lehet rá mondani, csak ne legyen. Ezek igazi közösségi emberek. Véleményem szerint: a fű újra ki fog nőni, a szemetet össze fogja szedni biztosan valaki, - javaslom a Részönkormányzatnak, hogy a közhasznú munkásokkal szedesse össze. Ennyi. Aztán mindenki jól járt. Aki Fásy mulatózni akart, megkapta, rend is lesz utána. Az meg, hogy szólt a zene ?! Uram bocsá" csak nem halt bele senki...”
 • 25. Hombre 2009. szeptember 06. 20:44
  „Hát szegény alkalmazottak nem mindenhova értek oda ezek szerint,mert a tér ahol a búcsú szokott lenni,meg az óvoda út is tele volt poharakkal,üdítős flakonokkal meg sörös dobozokkal.

  Már az előbb is kérdeztem,hogy miért kellene nekiállni bárkinek is takarítani? Van a közösségi háznak bevétele ezekből a rendezvényekből,fizesse ki a szemétszedőket. Egyébként van aki össze szedi a suhancok után a szemetet minden nap a térről.”
 • 24. Rambo83 2009. szeptember 06. 20:27
  „Ezek a fesztiválok nem túlhangossak , időbe vége van kivétel a Szentiváni napok de az meg miattuk van rendezve. A szentiváni napok után tényleg nem volt azonnal felszedve a szemét a komszol kocsi lassan ért oda. de most a művelődési ház alkalmazottjai áltak neki 23 óra után takarítani. Hajnali 3ra végeztek . De akit egyébként zavar a szemét saját maga is nekiálhat takarítani.”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tilla és Fekete Dávid is bicajon

Családi napot rendeztek a Városház téren, amelyen több sztár is megjelent. Bringára pattant Till… Tovább olvasom