Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Farkasházy és Hajdú B. egy csapatban: `Sporttal a kórházért´ jótékony célú foci kupa Győrben

Szombaton reggel 10 órától hat csapat méri össze erejét és tudását a Barátság Parkban, ahol jótékonysági tornát rendeznek a Petz-kórház javára.

Úgy tűnik, ha jótékony célról van szó, a felajánlók rendkívül leleményesek a megvalósítást illetően. Számos különleges rendezvényt bonyolítottak már a Petz kórház javára, de arra még nem volt példa, hogy a foci hazai népszerűségét kihasználva teremtsenek apropót az adakozásra.


Szombaton reggel 10 órától hat csapat méri össze erejét és tudását a Barátság Parkban: a Magyar Médiaválogatott - a tervek szerint pályára lép többek közt Farkasházy Tivadar és Hajdú B. István is a csapatban -, a Hír TV, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr Város Önkormányzata, a Raiffeisen Bank, valamint az STS Group Zrt. hatfős csapatai mérkőznek meg egymással kétszer tizenkét perces félidős meccsek keretében. A döntőt várhatóan 15 órakor játszák, az eredményhirdetésre fél négykor kerül sor.

A rendezvényre egy jelképes összeg, 200 Ft a belépő, amely egyben tombolaként is szolgál. A focikupa elkötelezett szervezője, az STS Group Zrt. a befolyt összeget a kórház javára ajánlotta fel.

A rendezvény alapötletét a Magyar Médiaválogatott által kezdeményezett "Sportos Munkahely" kampány adta, amelyhez az STS Group Zrt. is csatlakozott márciusban. A kampány célja a sport, illetve ehhez kapcsolódóan az egészséges életmód népszerűsítése.

A sztárok és médiaszemélyiségek az ismertségüket felhasználva igyekeznek minél több ember figyelmét felhívni a mozgás fontosságára. A munkahelyi sportért folyó kampány nagykövete Monspart Sarolta tájfutó világbajnok.

"A célunk természetesen nem elsősorban a versengés, hanem egy jó hangulatú, sportos nap megrendezése, amelyre reményeink szerint minél többen ellátogatnak, így minél több emberhez eljut az üzenet" – invitálja a szervező a leendő szurkolókat.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset: két autó ütközött a Szent István úton - fotókkal

A Jedlik iskola közelében két kocsi ütközött a Szent István úton. A helyszínelés véget ért.… Tovább olvasom