Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Fának csapódott egy autó Ikrénynél

Ismét közúti baleset történt a megyében, ezúttal a hétvégén harmadszor. Most egy VW csapódott fának a 85-ös főúton, Ikrény térségében.
Fának csapódott. Győr felé haladt a 85. számú főúton vasárnap kora délelőtt az a Volkswagen II. típusú személyautó, amely az ikrényi elágazásnál fának csapódott. A hátulsó ülésen utazó idősebb nőutas az ülésről kirepült, súlyos sérüléseket szenvedett, a kocsi férfi vezetőjét a győri tűzoltóknak kellett kivágniuk az autóból, az ő sérülései is súlyosak. A baleset okát a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.
Olvasóink írták

100 hozzászólás
 • 100. brigi89 2009. július 12. 15:34
  „Kedves run!
  Nagyon is igazad van!Akárhány halálos kimenetelű baleset volt ahelyett hogy részvétet nyílvánítottak volna elkezdték a szidalmazást halott emberekről hogyha nem lett volna milliós kocsija..blablabla!
  Erre itt van 1 ahol egy régebbi autóval történt szerencsésebb kimenetelű baleset!
  Most meg az a baj???Mégis mi köze bárkinek is ahoz hogy ki milyen kocsit vesz (TUD venni )magának!
  Mért fáj az ha 1 autó régi?!!DE LEGALÁBB KI VAN FIZETVE????????????!!!!!
  Míg sok ember aki ide írogat hitelre 3-4-5 vagy még több évre vesz autót..ami mondhatom nagyon megéri!
  Inkább legyen pár száz ezres autóm amit csak tankolnom kell és nem kell törleszteni!”
 • 99. brigi89 2009. július 12. 15:23
  „Sokat vezető!
  Hogy tudsz sokat vezetni ha te 36 órát dolgozol?+még 3órát alszol??!!!
  1nap 24 óra!!!!!!!2diplomával rendelkezel és nem tudsz számolni?”
 • 98. Imcsi 2008. november 22. 17:36
  „Tovább fűzném az ez előttem szóló gondolatát: ha pedig nem tetszik, akkor el lehet húzni innen!”
 • 97. Kadét 2008. november 21. 21:29
  „sokat vezető, Touareg
  Ha nem lennének azok az emberek akik szerintetek "roncsot" vesznek, akkor ki venné meg a ti pár éves használt "roncs" autóitokat? Azért nem jön rosszul ha a használt kocsiért kap az ember pár százezret nem?
  Egyébként meg nem kell leszólni másokat...”
 • 96. Mandula 2008. november 09. 00:10
  „Jobbulást kívánok a sérülteknek és kitartást, sok erőt a családtagoknak, hisz nekik is nagyon nehéz!
  Sajnos nekem is át kellett élnem, hogy életem párja az 1 évnél idősebb autónkkal árokba borul, mert egy - az autóját aznap átvett - sofőr az utak királyának érezte magát és leszorította őt az útról. Úgy vélem, hogy esetünkben lényegtelen volt az autók életkora, de mindenképp jó példa arra, hogy egy új autó is tud balesetveszélyes lenni (balesetet okozni), ha a sofőr felelőtlen és új autójának birtokában a többi forgalomban résztvevő felett állónak képzeli magát.
  Szerencsére a balesetéről nem jelent meg semmilyen híradás. Borzasztó érzés lett volna olvasni a sok rosszindulatú megjegyzést, a vitákat, amikben a sofőrt vagy az autót okolják. Természetesen egy kocsi műszaki állapota vagy a rossz sofőr is okozhat baleset, de honnan tudjuk, hogy mi történt? Miért nem tudunk együttérezni? Mi jogosít fel minket arra, hogy ítéletet mondjunk bárki felett úgy, hogy nem ismerjük a körülményeket?
  Ez csak néhány olyan kérdés a sok százból, amin szerintem el kellene gondolkoznunk.”
 • 95. opelos 2008. november 05. 20:33
  „Kedves Rokon (Unoka)
  Látom nem olvastad figyelmesen végig a 84.
  Jobbulást a rokonaidnak.”
 • 94. rokon(unoka) 2008. november 05. 20:04
  „Kedves Lovasbandi!

  köszönjük a kedves soraidat kár h kevés olyan ember van mint Ti akik észreveszik h nem vitatkozni kéne.

  Köszönjük.

  Szia!”
 • 93. soproni 2008. november 05. 16:56
  „85. Ez nem hirdetési rovat!”
 • 92. knifemaster 2008. november 04. 10:57
  „#87
  Egy nap max 25 óra lehet, 36+3az nálam 39.
  37 éves létedre ,2 diplomával nem tanultál meg számolni,vagy idejársz hazudni mert otthon már nem hisznek neked?”
 • 91. Szabó Zoltán 2008. november 04. 08:31
  „Kedves sokat vezető! 2 diploma, állami cégnél. ez nem semmi! Hüüüü, aztaaa, de jóóó neked! Tisztára mint az oviban! Hüü deee klafa! Nevetséges vagy! Vagy inkább siralmas! Ha 3-órákat alszol, ami hoszabb távon kizárt dolog, valszeg a következő cikk rólad szól , amint húznak kifelé a csilli-villi új autódból.

  Zoli( technikum, 40óra, 3 műszak, hitelból vett családi ház, 14 éves Opel Astra. 3 gyerek) Tudom nem nagy eresztés, de ezt többen elhiszik mint a te naaagy királyságodat.
  És jobbulást az érintetteknek!”
 • 90. Lovasbandi 2008. november 04. 02:48
  „Sokat vezető!

  Valószínűleg az APEH-nál dolgozol, hogy sikerül napi 36 órát dolgoznod, mert ők ezt feltételezik mindenkiről. De valószínüleg állatorvos vagy, mert azokat nem idegesíti az érzéketlenséged.

  Rokon(unoka)!

  Jobbulást a családnak! Mindenki addig kötekedik, amíg nem vele történik meg. Írhatsz majd még az ő hírükre te is, de neked több eszed van és nem írsz

  Na megyek felkeltem a sokat vezetőt, mert letelt neki a 3 óra alvása!”
 • 89. rokon(unoka) 2008. november 03. 21:01
  „Kedves Dooby!

  köszönöm h Te legalább kiálsz másokért és együttérzel másokkal.

  Köszöni az egész család.

  Szia.”
 • 88. Doody 2008. november 03. 20:45
  „Az eszébe jutott bárkinek is esetleg hogy veszekedés és a másik fikázása helyett megkérdezze hogy hogy lehetnek azok akik az autóban ültek? Mindenki annyira elvan foglalva magával és azzal hogy a másikat hogy tiporja a földbe. Hol marad az emberség? Ki törődik azzal hogy mivan a másikkal? Senki. Ezért ilyen rossz a mai világ. Lehet hogy nem lenne kevesebb baleset, de biztosan jobb lenne az élet hogy ha a kocsik helyett inkább egymással törödnénk...”
 • 87. sokat vezető 2008. november 03. 20:44
  „hmmm: nagyon elbaltáztad kicsirigó. 37 éves 2 diplomás vagyok PHd fokozattal, állami cégnél magas beosztású vezető és 3 állásom van, napi 36 órát dolgozok.....3 órát ha alszok......minden egyes fillérért én dolgoztam/dolgozom meg........”
 • 86. rokon(unoka) 2008. november 03. 20:42
  „Kedves hozzászólók!

  Nemtudom miért és nemis érdekel h mit írtok de jobb lenne ha megtartanátok magatoknak a mondanivalótokat.szörnyű olvasni amiket írtok ,lehet kihalt belőletek az együttérzés.én tudom mi történt és nemértem miért kell bántani másokat.ilyenkor az a szokás h azt mondjuk a másiknak : jobbulást Nekik vagy h kitartás de nem azt amit Ti olyan emberek akik semmit sem tudnak arról h mi történt írnak.én nagyon szégyelném magam a helyetekben.és nem az autót vagy a nagybátyámat kell hibáztatni mert bárkivel előfodulhatott volna azzal is aki számomra és családtagjaim számára is rosszakat írt.Ha kérhetem inkább neis írjatok,így mindenkinek jobb lesz.

  Köszönjük az együttérző kommenteket.

  Kívánom h senkivel sem történjen ilyen szörnyűség.

  Viszlát!”
 • 85. segítség nyújtás 2008. november 03. 20:41
  „A baleset vétlen sérültjeinek, áldozatainak tudunk teljes körű jogi képviseletet nyújtani , többek között a károkozó felelősségbiztosítójával szemben. Amennyiben hozzátartozó okozta a balesetet, akkor is tudunk segíteni úgy, hogy az okozó hozzátartozó személyét ne érje se anyagi, se jogi hátrány...
  Tevékenységünk megbízóinknak nem jelent költségkockázatot.
  További információ: 06-20/669-4763”
 • 84. opelos 2008. november 03. 20:29
  „Sokat vezető
  Én 25 éves vagyok heti 5-6 valamikor 7ből 7 napot dolgozok, 10-11 órát naponta. A 20 éves roncsot a kétkezi munkából teremtettem elő úgyhogy közben a szüleimet is támogatom. Sajnálom hogy nekem csak ilyen "négykeréken guruló potenciális halálosbalesetveszélyt jelentő" szart sikerült elérni. Sajnos nem lehet mindenki olyan ügyes mint Te. De hidd el Nekem én is szívesebben menőznék a haverok előtt egy toureggel vagy Subaruval, vagy mitsu lancer evoval. Sajnálom hogy ilyen balfasz vagyok hogy ezt nem tudtam elérni. de amit még jobban sajnálok az az hogy történt egy súlyos baleset és akkor ilyen cikkeket lehet véleményezni nem azt olvasom hogy de kár hogy összetört az a golf, és a vezetője megsérült súlyosan pedig lehet hogy kiváló sofőr de mi ezt nem tudjuk mivel nem ismerjük. Csak pálcát törünk a másik felett mert nagyon okosak vagyunk.És persze jogunk is van hozzá. és megy a nyálverés, melldöngölés, menősködés hogy milyen a verdánk. Na ezen kéne elgondolkozni emberek!
  Szégyen gyalázat!
  már megbánta hogy én is beálltam a sorba!”
 • 83. b.b. 2008. november 03. 18:45
  „belefinganak :) már a trailer-ről lejáró 0km-es csodákba is a dolgozók...
  tudom :)

  nem én voltam,még mielőtt vki gúnyolódna...
  hallottam ...

  nekem is volt 0km-es autóm,egyszer,mert egyszer érezni kell azt,amikor átveszi az ember,lefotózzák és desszertet adnak a gratulációk mellé....

  aztán igenis veszít az értékéből.

  azóta már a harmadik autóm van,használtan vettem 2-3-4 évesen,mert megérte.

  ....és én is csodaautóval járok :)
  mert mindenkinek a maga kocsija a csoda!”
 • 82. Lovasbandi 2008. november 03. 17:21
  „Sokat vezető!

  Jó lenne ha lassítanál mert téged a napi 36 óra munka már meghülyített!”
 • 81. HáTé 2008. november 03. 16:55
  „Kedves "ekkora hülyeséget" (71.)!
  Valóban: azért van ilyen kocsim, mert erre volt pénzem. Volt már új autóm is, de amint lejárt a részlet, megváltam tőle. És soha többé nem vennék szalonautót. Mire kifizetem, sz@rt sem ér.
  Addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Mégsem okoztam SOHA balesetet 14 év alatt. Erre büszke vagyok. Sőt, nem gázoltam őzet, nyulat sem. Mert figyelek. Nem cammogok, normál tempóban vezetek, és én sem tartom be általában az 50-et, 90-et... Ha elromlik az autóm, megcsináltatom. És nem a kaján spórolom össze.
  Az értékvesztés nem blabla, hanem tény. Megtehettem volna, hogy a kocsim árát önrészként befizetem, a többi részlet és új kocsim van. Az első szervíz minimum 50-60 ezer forint, ami kötelező, hogy ne vesszen el a garancia. Aztán mire arcoskodjak? Alufelni, meg mélyláda, krómkipufogó, sötétített üveg... Nem ez a lényeg.
  Senkit sem néztem hülyének. Tényeket közöltem. De tőled sem venném meg a használt vasadat, mert nyilván telefingod. :-) Mindenki magából indul ki.
  A közlekedés alapja is az egymás iránti tisztelet, ami úgy látom, belőled hiányzik. De hát minden topic-ba kellenek Jockey Ewingok meg Barta Zsoltok. UFF”
100 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családon belüli erőszak: még mindig tabu

A családon belüli erőszak még napjainkban is tabunak számít, hiszen mind az erőszak alkalmazója,… Tovább olvasom