Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Falunap több lovas-versennyel

Győrság - Már javában készülődnek a Győr környéki lovasok a szombati győrsági lovas falunapra, amely igazi családi programot ígér.
Már javában készülődnek a Győr környéki lovasok a szombati győrsági lovas falunapra, amely igazi családi programot ígér. Az önkormányzat és a Győrsági Hagyományőrző és Lovas Egyesület reggel kilenctől már várja a hagyományos főzőversenyre nevezőket – bármilyen, helyben készített étellel lehet indulni –, ezután lépnek színre a nap főszereplői, a lovak. 9.30-tól egyes-, majd kettesfogat-hajtó versenyt, gyermekversenyt (akadályhajtást) és pónifogathajtó versenyt láthat a közönség.

A kicsiket egész délelőtt rajzverseny, játékok, arcfestés várja. 13 órakor lovas-íjász bemutató kezdődik, majd 14 órakor állnak rajthoz a felnőtt lovasok, hogy gyorsasági versenyben bizonyítsák robbanékonyságukat. 15 órától a felnőtt, majd a gyermek lovasok ügyességi akadályversenyét láthatjuk, 16 órától pedig színpadi fellépések – néptánc, társastánc, akrobatikus diszkótánc-bemutató – színesítik a műsort. 17 órakor kutyás bemutató, majd erősember-verseny és eredményhirdetés következik, a program pedig 18.30-tól hastáncbemutatóval és élő zenével zárul.

A lovas versenyszámokra nevezni – bármilyen lóval, illetve kocsival – a polgármesteri hivatalban vagy a helyszínen (ingyenesen) lehet, a verseny előtt egy órával.

Esőben is

A lovas falunapot eső esetén is megrendezik, a belépés díjtalan, a tombola fődíja pedig egy csikó lesz!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Választások időszaka

Az üzemi tanácsok többségének megbízatása idén lejár, a munkavállalók megint megválaszthatják, hogy… Tovább olvasom