Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Fáklyásmenetet tartott az ellenzék Győrben

"Eljött az idő, hogy mindenki saját magára hallgasson" - mondta Fábián György, Győr 1-es választói körzetének országgyűlési képviselőjelöltje.
„Az 1848-as forradalmat mindenki a saját szája íze szerint magyarázta az elmúlt százhatvan évben. Pedig Petőfi verseinek aktualitása tiszta és sajnos ma is változatlanul érvényes. Szabadság, egyenlőség, demokrácia! Eljött az idő, hogy mindenki saját magára hallgasson. Arra, amit érez! Amit tapasztal. Ez alapján hozzon döntést arról, milyen országban akar élni" – mondta el Fábián György, a Kormányváltás ellenzéki összefogás Győr 1-es választói körzetének országgyűlési képviselőjelöltje a Petőfi-szobornál pénteken este tartott megemlékezésen.

Az ünnepséget hagyományteremtő fáklyásmenet előzte meg. Balogh József volt győri polgármester beszéde után több száz ember vonult át a Szabad sajtó utcán, majd a Baross úton, a városházát is érintve.

A Petőfi-szobornál Tóbiás József, az MSZP frakcióvezető-helyettese kifejtette, egy félelemmentes, igazságos, demokratikus országra kell szavazni április 6-án. „A hazugságokból elég volt! Embert kell választani képviselőnek, nem gombnyomogató gépeket! Olyan embereket, mint a Kormányváltás győri jelöltjei."

Glázer Tímea, a Győr 2-es választókör Kormányváltás-képviselőjelöltje a 12 pont aktualitásait sorolta fel, kiemelve, hogy ma Magyarországon nincs sajtószabadság, holott a demokrácia elsődleges feltétele ez. „Orbánnak mennie kell, mert becsapott minket, mert átverte az országot, mert az emberek felét ott hagyta a jövőbe vezető úton. Orbán menni is fog!" – zárta beszédét a jelölt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A független Dr. Horváth Gyula visszalépett Győrben

Dr. Horváth Gyula közleményében azt írta, a fideszes jelölt, Simon Róbert Balázs javára lépett… Tovább olvasom