Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Ezzel a jogsival visszamehet a jövőbe

"Rajongóknak, megszállottaknak, vagy csak dísznek a falra tökéletes, időtálló, olcsó ajándék" - hirdeti a Marty McFly jogsit a győrújfalui fiatalember.
"Rajongóknak, megszállottaknak, vagy csak dísznek a falra tökéletes, időtálló, olcsó ajándék. Ezzel garantáltan mosolyt csalsz az illető arcára" - áll az OLX-re feltöltött hirdetésen. A Vissza a jövőbe főhősének, Marty McFly-nak jogosítványa 1500 forintért bárki iratai között ott lapulhat.

"Egy külföldi apróhirdetésben akadtam rá efféle kártyákra. Gondoltam készítek magamnak egy saját változatot. Az ihletet az épp tévében futó Vissza a Jövőbe sorozat adta" - mesélte a készítő, Németh Tamás.

A kártyákat magas minőségen nyomtatja, majd egy helyi nyomdában lamináltatja is őket. Ennek köszönhetően vízálló, és egy bizonyos mértékig tépődés álló lesz.

1500 forintért bárki lehet Marty McFly
1500 forintért bárki lehet Marty McFly

Az ötletes kártyákra nagy a kereslet.

"Szinte napi teendővé vált, hogy megyek a postára feladni az aznapi rendelést" - mondta el Tamás. hozzátette, nagy rajongója a filmnek, így ő maga is vevő lenne rá ha más találta volna ki.

S hogy mire lehet jó egy Marty McFly jogosítvány?

"Sűrűn keresnek fel olyan kéréssel, hogy nem-e változtatnám meg Marty McFly adatait a saját adataikra. Ezekre a válaszom természetesen nem. Én, és szerintem sokan mások a pénztárcámban tartom, és egy-egy baráti összejövetelen jót derülünk rajta, mikor megmutatom. Idénre esedékes a "visszaérkezés" (2015 október 21., ezt a dátumot állítja be Marty a DeLorean-en amikor visszaérkezik a jövőből) és arra szeretnének valamilyen relikviát vinni" - mesélte Tamás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha én nem kerülnék pénzbe, a szüleimnek könnyebb lenne?

Előfordul, hogy ezt kérdezik a tinik a segélyvonalon. De sokan azért telefonálnak, mert egy… Tovább olvasom