Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Ezüstöt nyertek a győri értelmi sérült gyerekek Grúziában női fociban - fotók

A győri Staféta DSE csapata a győzelem kapujában szerencsétlenül kapott góllal szenvedett vereséget a döntőben a lettektől.

Május közepén a grúziai Tbilisziben szerepelt a győri Staféta DSE csapata (Szabó Emerencia, Lábas Anita, Zsédely Zsuzsanna, Bogdán Alexandra, Papp Barbara, Taufer Barbara, Stummer Barbara, Döme Szabina).

A lányok egy csoportban küzdöttek Lettország, a házigazda Grúzia, Oroszország és Kazahsztán legjobbjaival. Végül, a győzelem kapujában szerencsétlenül kapott góllal szenvedtek vereséget a döntőben a lettektől.

Így a hét fős meghívásos tornát az előkelő második helyen fejezték be a győri Szünstein Mónika tanítványai.

"Remekül küzdöttek a kisalföldi fiatalok, akik életre szóló élményeket szereztek Grúziában.

A szeptemberi a belgiumi Európa-bajnokságon öt győri játékos biztosan tagja lesz a magyar női labdarúgó-csapatnak, míg hárman tartalékként készülnek a nagy seregszemlére.

Nagy célunk, hogy a 2015-ös Los Angeles-i Speciális Olimpiára szintén eljussanak a győri játékosok" - mondta a kisalfold.hu-nak a Győri Speciális Szakiskola tanára.

A magyar delegációt Dr. Jády György országos sportigazgató vezette, míg a csapatot elkísérte Őze Tibor, az MLSZ Grassroots programjának menedzsere is Grúziába.

Az utolsó nap pedig a grúziai magyar nagykövet, Szabó Sándor látta vendégül a győri csapatot, s városnézésre hívta az ezüstös lányokat.


Ha Ön támogatni tudja a győri Staféta DSE csapatát, a következő bankszámlaszámra küldheti el felajánlását: 11737007-20744692.Ezüstérmet szereztek a győri értelmi sérült gyerekek Grúziában női labdarúgásban

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Verés a győri kocsma előtt: megbocsátott támadójának a tinédzser

˝Nem haragszom rád˝- mondta a bíróságon hajdani támadójának az a fiatalember, aki életveszélyes sérüléseket szerzett egy verés során Győrben. Tovább olvasom