Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Ez volt a hétvége: Mikulás, drogteszt és sportsikerek

Ha a Mikulásvadászat miatt lemaradt a hétvége híreiről, ne búsuljon, a legfontosabbakat és legérdekesebbeket összegyűjtöttük!
Körzeti híradó

Bácsán járt a Mikulás. Pénteken délután négy órai kezdettel a gyermekek szüleikkel együtt, nagy várakozásnak tekintettek elé, ugyanis elérkezett az idő, hogy a Mikulás újra megérkezzen a Bácsai Faluházba.

A limanowai csata emlékére vasárnap délelőtt a Domokos templomnál délceg vitézek álltak őrt a limanowai győztes csata emlékére.

Alaposan elbújt a súlykorlátozó tábla Sopronban. Olvasó-tudósítónk azonban megtalálta az ágak között. Jogos a kérdése: ha decemberben alig látszik a tábla, mi lesz tavasszal?

Kékfény

Kocsis Máté javaslatára a Fidesz hétfőn már tárgyalja is azt, hogy évente kötelező lenne a drogteszt a 12-18 év közötti fiatalok, a politikusok és az újságírók számára.

Szombat délután egy kamion a 82-es főúton, a Veszprémvarsány előtti íves kanyarban kisodródott és lecsúszott az árokba. Órákig tartott a terelés.

Két autóval érkeztek a tolvajok, akik betörtek szombat hajnalban a Forma-1-es Red Bull istálló angliai főhadiszállására, és több mint 60 trófeát elvittek. A trófeáknak inkább eszmei értéke van, ezért is állnak értetlenül az ügy előtt a Red Bullnál.

Olcsóbb áru címkéjét tették a drágára Győrben, két férfit és két nőt állítottak elő a rendőrök.

Német gyerekek kötöttek el egy Peugeot-t Győrságról. A 14-15 éves fiúkat Pázmándfalun csípték el a rendőrök. A három német állampolgárságú fiatalember a rendőröknek a helyszínen elismerte a bűncselekmény elkövetését, ezért őket elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

Ablak

Kevés és drága lesz az olívaolaj. Idén katasztrofális volt az olajbogyószüret Olaszországban és Dél-Európa nagy részén, így az olívaolaj nem csak kevés, hanem drága is lesz.

Pontokba szedtük, hogy mire érdemes figyelni, ha a karácsonyi ajándékokat interneten keresztül vásároljuk meg.

Telesport

Legyőzte az ETO a Honvédot. Koltai kétszer villant, no meg Lipták is, és még az is belefért, hogy Rudolf büntetőt hibázott. Tudósításunk a mérkőzésről.

29-29-es döntetlent játszott Győrben a magyar válogatott az oroszokkal. A mérkőzés legjobbja Trsicsuk Krisztina lett.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idényéről készítettünk statisztikát. A legtöbb gólt a Csorna lőtte, a legkevesebbet a Beled, a legtöbb gólt a DAC kapta, a legkevesebbet a Csorna.

Hosszú Katinka vasárnapi ezüst- és bronzérmének köszönhetően 11 medállal zárta szereplését a magyar válogatott az úszók dohai rövidpályás világbajnokságán, amelyen Brazília mögött második lett Magyarország, 25 méteres medencében minden idők legjobb teljesítményét produkálva.

Időjárásjelentés

Marad az esős idő. A jövő hét elején is legfeljebb a hegyekben várható havazás, másutt sok esőre lehet számítani. Jelentős lehűlésre továbbra sem kell készülni, a hétvégén néhol akár 10 Celsius-fok is lehet.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olcsóbb áru címkéjét tették a drágára

A győri rendőrök két nőt és két férfit állítottak elő lopás gyanújával. Tovább olvasom