Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Évről évre virágosabb a város

Mikor is lehetne kezdeni az ember szép környezet iránti igényének kialakítását, mint óvodáskorában? A Szeresd, ápold, óvd a környezetedet! elnevezésű győri pályázat bírálói ki is emelték a Bisinger-óvoda következetes igyekezetét, amellyel szoktatják a széphez a gondjaikra bízott csemeték szemét.
A győri városháza dísztermében tartott tegnapi díjkiosztó ünnepségen Eredics Imre alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. A díjazottakat név szerinti ülésrend és a bírálóbizottság nevében az elnökségben helyet foglaló Kokics Tibor várta. A Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny szervezőbizottságának elnöke vállalta a megyeszékhely önálló vetélkedésében is a döntőbíró szerepét. A díjak kiosztása során egyenként értékelte hasznosítható szakmai szempontok kiemelésével a legsikeresebb pályázók erényeit.
A hat kategóriában meghirdetett versenyre 149-en jelentkeztek. A díjazott pályamunkák közül a családi házasok körében a Csáki Józsefné, Jadodics Ferencné, Czibik István sorrend alakult ki. A többszintes lakóépületek lakástulajdonosai közül Tóth Zita, Király Ernőné és Persa Nándorné került a dobogóra. A kereskedelmi és ipari telephelyeket verte a Fonte Hotel és Étterem, második lett Varga Zsuzsanna, harmadik Kelemen Patrik. A lakóközösségek között a Batthyány Lakásfenntartó Szövetkezet vitte el a pálmát, az utcák, terek kategóriában a Mandula utcaiakat képviselő Tímár Zoltán vehette át az első díjat. Az intézmények körében az első helyet a Bisinger-óvoda érdemelte ki, a másodikat az ÁNTSZ megyei intézete.
A díjazottak különböző értékű utalványokat vehettek át, amelyet a Komszol kft.-nél dísznövényre válthatnak. A második körben értékelt, díjat nem kapott 27 pályázót zalakarosi kirándulásra hívják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fontos a kisebbség ügye

Németh Lászlóné személyében a kisebbségi ügyeknek is van képviselője a Győr-Moson-Sopron Megyei… Tovább olvasom