Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

ETO Park – Posta, okmányiroda, információs pont

Az Inszol, a Komszol és a Pannon-Víz közös információs pontjával, a kibővített gyárvárosi postafiókkal és a hét minden napján nyitva tartó okmányirodával bővült a győri ETO Park bevásárló- és élményközpont.

A Győri ETO FC új stadionja mellett épült ETO Park bevásárló- és élményközpont eddig is eltért a többi hasonló létesítménytől, és tegnaptól még többet nyújt. Az első emeleten a győri és környékbeli lakosok számára az Inszol Zrt., a Komszol kft. és a Pannon-Víz nyitott közös ügyfél-tájékoztató irodát, mellette a három ügyfélpultos postafiók, és személyazonosító-, lakcímbejelentés-, vezetőiengedély-, útlevél- és ügyfélkapu-szolgáltatásokat nyújtó, a hét minden napján 10-től 19 óráig nyitva tartó okmányiroda kapott helyet.

– Az iroda bejelentkezés nélkül, érkezési sorrend alapján szolgálja ki ügyfeleit, a sorszámkijelzőket az épületben sok helyen felszereltük, így bevásárlás közben vagy az élményparkban is tudhatják a várakozók, mikor érdemes visszamenniük az irodához. A tájékoztató rendszer egy-két héten belül indulhat – mondta el Bolla Gábor létesítményigazgató.
Az eddiginél sokkal egyszerűbben, egy helyen, kulturált környezetben intézhetik szolgáltatási vagy hivatalos ügyeiket a megyeszékhely és környéke lakói – emelte ki Simon Róbert Balázs alpolgármester.

Információs pont: Az iroda három szolgáltató információit nyújtja modern, ügyfélbarát környezetben. Fotó: Bertleff András
Információs pont: Az iroda három szolgáltató információit nyújtja modern, ügyfélbarát környezetben. Fotó: Bertleff András


Példaként említette, hogy a szükséges csekkbefizetés vagy bélyegvásárlás néhány lépéssel megoldható, és a szülőknek nagy segítség lesz majd a szombat-vasárnapi okmányirodai nyitva tartás és a gyermekjátszóház.

Az új gyárvárosi postáról Gulyás Ernő, a Magyar Posta nyugat-magyarországi területi igazgatója elmondta: a régi gyárvárosi postához képest eggyel több ügyfélpult és egy új munkahely is létesült. Örömmel értékelte, hogy a város nagy fiókjainak felújítása után ismét egy korszerű létesítményt adhattak át Győrött. A posta mindennap 10 órakor nyit, hétközben este 6-kor, szombaton délután 4-kor, vasárnap délután kettőkor zár.

Az Inszol Zrt. vezérigazgatója, Sági Géza az „Én, Te, Győr" Információs Pontot a jövő beruházásának nevezte, nemcsak modern felszerelése és ügyfélbarát kialakítása, de a hamarosan létrejövő Győr-Szol Zrt. miatt is. A holding keretében tervezik a jóval egyszerűbb „egyablakos" ügyintézés bevezetését is. Az iroda munkanapokon 10–18 óra között várja az ügyfeleket.

Az ETO Park előnye, hogy elkerülhető a belvárosi csúcsforgalom és kétezer ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre.

Olvasóink írták

 • 3. galamblelkü 2010. június 03. 20:15
  „Én örülök ennek.Könnyen és ingyen lehet parkolni.A szolgáltatás bövitése az ügyfeleknek jó.”
 • 2. gerlachnegycs 2010. június 03. 08:59
  „AKI CIKKET ÍR ,AZ TÁJÉKOZÓDJON!
  A POSTAFIÓK NEM AZT JELENTI ,MINT A BANKFIÓK.
  NEM HISZEN HOGY 3 PULTOS POSTAFIÓK NYÍLT,MERT A POSTAFIÓK AZT A KIS FAKKOT JELENTI, AHONNAN AZ ÜGYFÉL KULCCSAL KIVESZI A KÜLDEMÉNYEIT”
 • 1. urbaniastapista 2010. június 02. 14:35
  „Azért talán nem a város pénzén kellene életjeleket lehelni az ETO Park nevű szellemhodályba.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nyári monszun a jövőben is lecsap megyénkre?

Tovább olvasom