Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Esterházy a könyvszalonon

A kiadók egymás után jelentkeznek, és a szervezők néha már azt sem tudják, hol helyezzék el őket. A II. Nemzetközi Győri Könyvszalon sok meglepetést tartogat a látogatóknak.
Már lehet a pénztárcákat készíteni. A kedvezményes árú könyvekből – akárcsak a kuriózumokból – lesz bőven a II. Győri Nemzetközi Könyvszalonon. A gigászi sátrat ismét a megyeszékhely főterén állítják fel a szervezők. Tóth Nándornétól, a győri kulturális iroda vezetőjétől, a szalon ötletadójától és főszervezőjétől megtudtuk, a tavalyi rendezvény olyan sikeres volt, hogy idén már mindenki tud róla.

Sőt, mindenki szeretne jelen lenni.A hagyományok kötelezik a kiadókat és azokat is, akik kulturális műsorokkal színesítik az október 25–26–27-i rendezvényt. A kicsik és nagyok is megtalálják majd a számukra érdekes előadást, bemutatót. A város számos intézménye segíti az igazi fesztiváli hangulattal kecsegtető eseménysort. Már biztos, hogy a hazai irodalmi élet színe-java ellátogat a Kisalföld szívébe. Esterházy Péter is ott lesz a szalonon, s mint a legtöbb író, találkozik majd közönségével is. A bőséges programok mindegyike az írott szó erejéről, szépségéről vall majd. Idén egyébként, köszönhetően a támogatóknak, minden rendezvény ingyenes lesz.

Lapunk, a Kisalföld idén is ott lesz a szalonon. Egy nyomdagépen korhű oklevelet nyomtatunk mindazoknak, akik erre igényt tartanak. A könyvszalonról, annak programjáról október 20-án mellékletet jelentet meg újságunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjszakai fegyveres rablás Győrött

Forgótáras pisztollyal kényszerítették a rablók a bevétel átadására az egyik éjjel-nappal nyitva… Tovább olvasom