Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

És Te, izgulsz már? - Hallgatói Napok az Apáczain – 2011. április 11-12-13.

A Hallgatói Napok az év egyik legjobban várt és legnagyobb sikernek örvendő rendezvénye, amikor végre csakis a hallgatóké a főszerep.

Mindenki tartogatja a megengedett hiányzásait (egyesek a meg nem engedetteket), az előadók kiürülnek, az I. épület és a Bridge birtokba vétele pedig megalapozza a jó kedélyállapotot. Bogrács-parti, sztárvendégek, vetélkedők és pirkadatig tartó zenés – táncos mulatságok jellemzik ezt a három napot.

Idén igazi különlegességeknek lehetünk majd tanúi – „többek között ellátogat hozzánk az Animal Cannibals, Ganxsta Zolee, Ludmilla, a Fresh, Josh és Jutta, Sikztah, de zenélni fog Golyó, illetve a Scage is" – árulja el érdeklődésünkre Nagy Lívia, a Hallgatói Önkormányzat elnöke. Ezen felül humorral és iróniával szórakoztat majd bennünket „a Showder Klubból ismert Felméri Péter, illetve lesz aerobik óra Czanik Balázzsal és az egyik délutánon élőben fog dübörögni a Rádió1", hogy igazi mai slágerek fessék alá a standok közötti nem akármilyen hangulatot.

Az előző években a legtöbb résztvevői panasz a zenék homogenitása okán fogalmazódott meg, ezt elkerülendő igyekszik idén a HÖK erre kiemelten odafigyelni. „Próbáltunk minél több zenei stílust felvonultatni, hogy mindenki megtalálja azt, amit/akit szeret."- jelenti ki Lívia, majd hozzáteszi: „Ezért döntöttünk úgy, hogy idén a 3 napos non-stop szórakozásért, a hallgatónak egy csekély összeget kell fizetniük, ezzel a pénzzel is támogatva a színvonalasabb fellépőket. Apáczaisoknak 1000Ft, külsősöknek 1500Ft lesz a 3 napos karszalag ára."

Nagyításhoz katt a táblázatra
Nagyításhoz katt a fotóra


És valóban, a programtervet végignézve, nem attól kell majd tartanunk, hogy időben ide – vagy oda érünk-e, hanem, hogy melyik koncertről/programról mondjunk le a másik kedvéért. Igazi fesztiválhangulat várható, s csakugyan, ezért cserébe kétség sem fér hozzá, hogy parányi összeggel kell támogatnunk a megvalósulást.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már alig várom, hogy a tavaszi napsugarak simogassák arcom és közben egy jó sörrel a kezemben felfedezzem a hallgatói lét aggodalmaktól mentes, igazi aranyoldalát, amikor nem kell a holnapi előadásokra, szemináriumokra és leadandókra gondolnom, nem kell a szakdolgozatíráson görcsölnöm, csupán csak azon, hogy biztosan nem hagytam-e el egyik barátomat sem az előző koncerten. Vagy az aerobicon, vagy a standok sorai között tévelyedve nem ragadtak-e le valahol.

Tényleg alig várom, hogy az legyen az egyetlen zavaró tényező egy egész napig, hogy a bográcsok füstje marja a szemem!
Remélem meggyőztelek, Kedves Olvasó, és azt is, hogy az elsők között csapsz majd le a karszalagok valamelyikére, hiszen ismered a mondásnak álcázott szójátékot: aki lemarad, az bizony kimarad!


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minél nagyobb táv, kevesebb üzemanyaggal: győri csapat is indul a versenyen

Európa-szerte több mint 3000 diák és tanár számos középiskolából, egyetemről és főiskoláról már… Tovább olvasom