Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Érvényes maradt a pályázat

Győr - Az Adeptus Mérnöki, Építőipari és Kereskedelmi Zrt. visszavonta a győri önkormányzat által az új Mosoni-Duna-híd tervezésére és kivitelezésére kiírt közbeszerzési pályázat ellen benyújtott beadványát – tudta meg a Kisalföld a Közbeszerzési Döntőbizottságtól.
Az ügy ezzel lezárult, a tender érvényes maradt. A miskolci székhelyű cég vezérigazgatója, Komáromi Gyula kérdésünkre nem kívánta indokolni a visszakozást. Ahogy arról szeptember 9-én beszámoltunk, az Adeptus azért fordult a döntőbizottsághoz, mert úgy vélte, a kiírásnak több olyan – tartalmi és a bírálati szempontokat érintő – eleme van, ami a közbeszerzési törvénnyel ellentétes.

Lapunk úgy tudja, hogy a tenderen végül egy konzorcium indult el, amelyet a jövő héten kérnek fel ajánlattételre.

A győri közgyűlés júniusban döntött arról, hogy új, kétszer egysávos, járdával és kerékpárúttal rendelkező közúti hidat épít a kis Erzsébetnek „becézett" Vásárhelyi Pál gyaloghíd helyére, a Mosoni-Duna fölé. A műtárgy Szigetet és Révfalut kötné össze, de lényegében a Belvárost tehermentesítené. A beruházás költségei várhatóan meghaladják a négymilliárd forintot.

Olvasóink írták

  • 1. Börönd Ödön 2008. szeptember 19. 23:49
    „Kis Bözs´ke a neve az Erzsébet a becézett. Örülök, hogy a híd előbb lesz kész!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Picasso esete a brókerrel

Győr - A hamis Picassóval (is) üzletelő P. Tamás ügyében az az Sz. Zsolt tanúskodott, akit a Nemzeti Nyomozó Iroda kétmilliárdos biztosítási csalás miatt tartóztatott le. Tovább olvasom