Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

Erotikus tánc családanyáknak Pirner Almától Győrben

Győr – Nem kell fekete fehérnemű, gyertyafüsttől homályos szoba és a kiegészítő piros szívecskék. Egy erotikus tánc önmagában elég lehet a munkából hazatérő férj felvidítására. A sztriptíz világbajnok Pirner Alma legalább is ezt állítja. Az azonban tuti: a sztriptíz-aerobik órákon, melyeket ő és követői Győrött tartanak számos férfi elbűvölhető!
A fiatal hölgyek, háziasszonyok figyelmét az elmúlt hetekben nem véletlenül hívta fel magára egy győri fitness szalon, a nemrégiben megnyílt tanszálló udvarán. Neves táncosnő érkezik hétről-hétre Győrbe oktatni. Azok, akik vállalják, hogy vele együtt mozognak, Pirner Almától tanulhatják meg a sztriptíz-aerobik minden csínját-bínját.

Nem vetkőzni, mozogni akarnak

A sztriptíz-aerobik nyolc éve indult el Amerikából. Az USA mellett, Európában már több edzőteremben is szerepel a lányok számára összeállított órarendben. Sokaknak a vetkőzés jut eszébe az elnevezésről, hisz a sztriptíz szó valóban ezt sugallja. A valóság azonban egy kicsit árnyaltabb.

"Nem arról szólnak az órák, hogy dobáljuk a melltartóinkat, sokkal inkább azért hívják sztriptíz-aerobiknak, mert az aerobik alapjaira épül, s a mozdulatok közben egy-egy erotikus tánclépés is felbukkan" – kezdte beszélgetésünket Pirner Alma, a műfaj világbajnoka, hiszen versenyeket is rendeznek ebben a "szakágban".

Galéria - Pirner Alma


Alma négy éve honosította meg ezt az irányzatot Magyarországon, ekkor alapította meg Budapesten első tánciskoláját, ahol a sztriptíz-aerobik mellett szerepel az órarendben az erotikus tánc, a Moulin Rouge-os mozgás, s a hagyományos fitness is.

"Ezzel a nő az erotikus mozgásstílust választja"

Az első felmérések szerint a legtöbb nő, legyen szó fiatalról, vagy idősebbről egyáltalán nem azért jelentkezik Alma óráira, mert szeretne otthon lejteni egy erotikus táncot, vagy legalább is ezt nem vallja be. Sokkal inkább alakjukat szeretnék formálni egy újabb módszerrel.

"Azért választják a nők ezt a tevékenységet, mert egyrészt jobban érzik magukat a bőrükben edzés után, másrészt pedig így erősítik a nőies oldalukat. Ezzel a nő az erotikus mozgásstílust választja, és nem marad meg férfias mozgásnál" – mesélte a szőke sztár.

Almának a sztriptíz világbajnoki cím megnyerése hozta el s sikert, illetve a rengeteg utazás, turné, mellyel a világ szinte majdnem minden országában lépett már föl. Három-négy hónapokat turnézott Amerikában, bejárta Kanadát, Ausztráliát, Új-Zélandot.

A külföldi tanfolyamoknak köszönhetően pedig Magyarországra is behozta az új mozgásstílust, így a lányok olyasmibe is belekóstolhatnak, ami eddig csak a tengerentúlon volt megtanulható.

Segít az önbizalomban, s a gátlások levetkőzésében

A táncosnő szerint a lányoknál a mozgásigény van meg legelőször, hisz a nők szeretnek olyan dolgokkal foglalkozni, ami a nőies vonalukat erősíti. Ráadásul a nők szeretnek a középpontban lenni, nem jó nekik, ha van ötven beosztottjuk, vagy ott ülnek a bankban, és csak a számokat látják egész nap.

A tanfolyam alatt megjöhet az önbizalmuk, láthatják magukat a tükörben, és elfogadják magukat, ami egyébként egyáltalán nem olyan egyszerű a lányok szemszögéből.

Galéria - Pirner Alma


"Csak egy táncról van szó, ami az erotikus oldalukat domborítja ki. Általában a huszonöt és negyvenöt év közötti hölgyek jönnek az órákra, ez nem csak a tini és a fiatalok műfaja, háziasszonyok, és multicégek vezetői, ügyvédek, orvosok is érdeklődnek. A nőknek annyira szögletesnek kell lenniük a munkájukban, hogy teljesen elférfiasodnak, és nem jut idő arra, hogy magukkal foglalkozzanak" – magyarázta Alma.

"Voltak igaz szélsőséges esetek is. Legidősebb tanítványom hetven éves volt, és a párjának készült a műsorral, a legfiatalabb pedig mindössze tizennégy éves, aki édesanyjával jött el az oktatásra. A tanfolyam pedig jól befolyásolta a tinikorát, elég korán észrevettük rajta, hogy egyre csinosabb a lány, egyre bátrabban öltözködik, és nőiesedik a mozgása" – folytatta a szexi szőkeség.

Nők, oké. És a férfiak is?

A nők mellett talán a férfiak azok, akik leginkább örülnek egy-egy elejtett erotikus táncnak. Ezért nem véletlen, miszerint akadt olyan jelentkező, akit párja fizetett be a tréningre, hogy kedvese szexisebb, magabiztosabb legyen.

És ha már a szélsőségeket említettük, akadt már olyan férfi jelentkező is, aki saját magát akarta befizetni egy alapos felkészülésre...
Kérdésünkre Pirner Alma azonban megerősítette: ezek a tanfolyamok, mozgásformák csakis nők számára ajánlottak.

A győri tanfolyamon a hölgyek a kezdő bemelegítés után az alapmozdulatokat tanulhatják meg, a nőies sétát, karmozdulatokat. Később kisebb koreográfia betanulásával lehet elvégezni a tanfolyamot, valamint továbblépni középhaladó, haladó szintre.

Olvasóink írták

 • 14. zsanimano18 2011. szeptember 02. 17:50
  „És ez Győrben helyileg hol található? :), Galaxy.?”
 • 13. Cloé 2008. november 26. 18:45
  „Én szerencsére bejutottam erre az órára. Tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon jó! Nem is gondolná az ember, hogy mennyire igénybe veszi az izmokat ez a mozgás forma.
  A férjemnek pedig amikor előadtam az órán tanultakat, háát volt sikere! Nem is kicsi! Feldobta a kapcsolatunkat a kis mutatványom és azóta azt se tudja hogy kedveskedjen nekem cserébe. Hozzá tenném hogy én sem a modell alkat vagyok, és lehet nem is volt tökéletes a showm, de a végeredmény felül múlt mindent. Ha meg a saját párja előtt szégyenlős vki, arra inkább nem irok semmit. Akármilyen hihetetlen de igen, az órákon több a családanya, a fiatalabbak pedig biztatják és tisztelik őket/minket amiért mi legalább próbálunk a házaságunkba vmi újat és különlegesset cserkészni, amire szerintem mindig szükség van! Nagyon jó csapat jött össze, és már alig várom a folytatást!

  Kedves BUMI!
  Az árak! 1 óra 200 ft-al drágább egy rendes hagyományos aerobik óránál, úgyhogy egyáltalán nem drága!

  Én ajánlom minden nőnek, mert a megcsalásokért NÉHA mi tehetünk, mert megszokottakká, egyhangúvá válunk.”
 • 12. andy 2008. november 25. 19:18
  „Én csupán azon gondolkodom el, miért is első számú, s legfontosabb dolognak van a test beállítva?? Számtalan ennél fontosabb dolog van, mi valós értéket képvisel! A szépség, a test vonzalma az bizony az évek alatt átalakul... Valóban meg lehet etetni az emberekkel, hogy az erotika képviseli párunk s férfiak érdekeit a legjobban? Ez csupán egy kis szelete az életnek.”
 • 11. PrettyWoman 2008. november 25. 16:07
  „Tricse! Nem tetszik, ahogy magadról írsz. Igenis, legyen önbizalmad. A párodnak biztos Te vagy a legszebb nő!”
 • 10. elemér 2008. november 24. 17:11
  „Persze hogy büszke lehet magára, és aki erotikus az pedig arra is büszke lehet. ;)”
 • 9. Judytka 2008. november 24. 15:28
  „Lehet,hogy tévedek,de nem hiszem,hogy az erotikus tánctól lesz magabiztos,és szexi egy nő...És nem értem azt a kijelentést,hogy"ezzel a nő az erotikus mozgásstílust választja, és nem marad meg férfias mozgásnál"
  Aki nem jár táncórára az férfias??
  Takács Tamás hozzászólásában sok igazság van!
  Egy nő lehet attól jó,hogy az élet minden területén(család,munka,barátok..stb) helytáll,a legjobb tudása szerint elvégzi a ráháruló feladatokat.Ha vannak céljai,tervei,hisz bennük, és harmoniában van önmagával,a környezetével.(akkor már büszke lehet magára..--talán tánc nélkül is--és szerintem a párja is :))”
 • 8. elemér 2008. november 24. 15:06
  „Ezt ajánlom a háziasszonyoknak, itt lehet kezdeni és gyakorolni. Adjanak férjüknek valami értelmet az életben, mikor megérkezik a munkábol.

  http://www.youtube.com/watch?v=OAnSWQ0z_g4

  You Can Leave Your Hat On -by Joe Cocker (1986)

  Baby, take off your coat...real slow
  Baby, take off your shoes...,
  I´ll take your shoes
  Baby, take off your dress
  Yes, yes, yes

  CHORUS

  You can leave your hat on
  You can leave your hat on
  You can leave your hat on

  Go on over there and turn on the light...no, all the lights
  Now come back here and stand on a chair... yes, that´s right
  Raise your arms up in to the air... and shake ´em

  You give me a reason to live
  You give me a reason to live
  You give me a reason to live
  You give me a reason to live

  Sit down there

  CHORUS

  Suspicious minds are talking
  They try to tear us apart
  They say that my love is wrong

  They don´t know what love is
  They don´t know what love is
  They don´t know what love is
  They don´t know what love is

  I know what love is

  CHORUS”
 • 7. Bumi 2008. november 24. 12:33
  „Én jónak találom a lehetőséget.
  Nyilván olyan óradíjak vannak, melyeket a háziasszonyok többsége nem tud megfizetni, így nem is nekik szól. Ez ismét valami, ami nem nekünk, átlag anyukáknak szól.
  Az önbizalomnövelés tekintetében nem értek egyet. Szerintem aki a párja előtt szégyenlős, az nem fog "kitárulkozni" x idegen nő előtt.
  De mint említettem a lehetőséget nem tartom rossznak, kár hogy kevés konkrét információt kaptunk.”
 • 6. elemér 2008. november 23. 21:32
  „Igen egy ilyen alma megmozgatja csigojákat. Nemkell se öregpark vagy séta, mert ez jobb.”
 • 5. TakácsTamás 2008. november 23. 20:48
  „Én úgy hiszem, a mai családanyák - köszönhetően az állandó megélhetési problémáknak - a családfőhöz hasonlóan egész nap dolgoznak, hullafáradtan hazarogynak, ellátják még a háztartást és a gyerekeket is, főznek, mosnak, takarítanak, este pedig azon gondolkoznak, miből vesznek másnap ebédre valót. Nincs idejük a seggüket riszálni, mint a képeken látható lotyónak, akinek láthatóan nincsenek egzisztenciális nyűgjei, a hétköznapi családanyák 80 %-ától eltérően. És nekem mégis ezek, a sokat dolgozó, fáradt és hétköznapi családanyák a vonzóbbak, a tisztábbak, az önzetlenebbek, mint ez a kirúzsozott, agyonplasztikázott rihonya.”
 • 4. Korrekt5 2008. november 23. 20:16
  „....gyerekek én nem vagyok elfogúlt, de valami itt nincs rendben.

  Miért kell csak az asszonynak fogadni igy fiatalosan-jó-alakkal-sexisen várni az embert.
  Ugyanakkor, a férfi dagadt-ápolatlan és figyelmetlen, persze tisztelet a kivételnek.

  Föleg nyáron megyek a Baros-uton, vagy az usziba, ott vannak a csinos -gyönyörü nök és a nagy zsirfejü-pókhasu hapsi meg csak ugy villog.
  Csak azt nem veszi észre, hogy egy millimére van attól, hogy az asszony félre lépjen vagy ott haggya.
  Valamit már illene föjlödi, ugyan annyi oda mint vissza.

  Egyébként egy nagy marhaság az egész kitalálmány, de ez a kis ALMA nem rossz:)”
 • 3. N.G 2008. november 23. 19:40
  „Hát mit ne mondjak én is beleharapnék egy ilyen egészséges Almába. :)”
 • 2. pancser 2008. november 23. 19:23
  „Családanyák erotikus táncot lejtenek. A családanyák nem ettől családanyák és jó feleségek, némileg más követelményeket támaszt egy rendes férj a mellette e megtisztelő címet viselő nők számára. Hülyítésnek, persze jó, vannak akik el is hiszik hogy ettől a férjük nem csalja meg egy másik erotikus táncolóval.”
 • 1. tricse 2008. november 23. 13:22
  „na igen

  ha ez az Alma vetkőzne erotikus tánclépésekkel a párom előtt annak biztos frenetikus hatása lenne

  na de ha én,az bizony röhögésbe fulladna mindkettőnk számára

  :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Virág Zsolt - lélekben már rég talpon

Győr - Ágyban fekve, félig lebénulva, mégis optimistán az érettségijére készül Virág Zsolt. A fiatal… Tovább olvasom