Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Erősen fékezett a busz Győrben, négy utas megsérült

Rendőrök zárták le kedden fél hét után a Jereváni úti körforgalom környékén a közlekedést helyszínelés miatt, mivel a Kisalföld Volán helyi járatán erősen fékezett, ezért négyen könnyebben megsérültek a buszon utazók közül.
Rendőrök zárták le kedden fél hét után a Jereváni úti körforgalom környékén a közlekedést helyszínelés miatt, mivel a Kisalföld Volán helyi járatán erősen fékezett, ezért négyen könnyebben megsérültek a buszon utazók közül.

Olvasóink írták

46 hozzászólás
 • 46. koponya1 2011. május 26. 19:11
  „Lehet hasonlítani kedves szakértő hozzászólók!
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/motoros_halalos_balesete_szabadhegyen_nem_adta_meg_az_elsobbseget_az_autos/2221565/
  Egy gyakorlatlan vezető hibájának eredménye és még hozzá sem lehet szólni a cikk-hez!”
 • 45. igazszó 2011. május 26. 08:45
  „Azt is nézzék meg az illetékesek, hogy a busz ajtajának nyitásakor olyan hangos sipló hang van, hogy az éles erőteljes hang hosszú másodparcakig tartó elviselése, és minden megállónál egészségre is ártalmas!Jó lenne, ha nemcsak a viteldijat emelnék, hanem a jogosan elvárható szolgáltatás minőségét is, mert katasztrofális. Arról nem is beszélve, hogy a buszok sem járnak időre, kimaradnak, pedig ez is a megbizható szolgáltatás része lenne, nemcsak a viteldij emelése!”
 • 44. vitez_laszlo 2011. május 25. 15:48
  „43. Bugyortudor

  Ha ide vesszük az Újlak - Szt. Isván utca sarkán, a villanyrendőrön lengedező fekete szalagot, sem sok.”
 • 43. bugyortudor 2011. május 25. 15:03
  „Madarász!
  Rendben, ez egy eset. Szemben az évi sok ezerrel az utakon, amihez köze nincs autóbuszoknak.
  Országos Statisztika:
  A tavalyi 16308 személyi sérüléssel járó közúti balesetből 270 egyéb kategóriájú jármű okozott balesetet (feltételezhetően ezek között vannak az autóbuszok, vonatok is talán, mivel minden más kategória külön van).
  Szóval azt kell levonnom ebből, hogy még mindig jóval biztonságosabban vezetnek a sofőreink, mint az autósok.
  B.”
 • 42. annobon 2011. május 25. 14:25
  „Már második napja virít a főcímben, hogy "fékezett a busz". Komolyan mondom, Győrben feltalálták az unmanned autóbuszt /szabad fordításban: sofőr nélküli/. A kijavítása kábé 3 mp-et venne igénybe, de hagyjuk is...”
 • 41. Madarász 2011. május 25. 09:55
  „bugyortudor!

  A busz meglehetősen nagy jármű, egy személyautó esélytelen vele szemben. Pár éve a 37-es járat kihajtott egy autó elé a gyirmóti kereszteződésnél, a buszon csak horpadás lett, az utasoknak nem sérültek, viszont az autó vétlen vezetője, akinek járműve többszörös pördülés után berepült a szemben lévő mély árokba, súlyosan megsérült.”
 • 40. Julianusz 2011. május 25. 09:50
  „Hát ez megint a semmihajtás. Döbbenetes! 10-es hozászóló leírta tanuként, szenvedő alanyként a részleteket, erre néhányan, akiknek gőze nincs az esetről, megcáfolja, saját feltételezéseit, fantazmagóriájit közli. Komolyan az az érzésem ezekről a full okos, világmegváltó emberekről, hogy ezt a mindent elsöprő egó-t, önbizalmat csak a saját butaságukból merítik.”
 • 39. annobon 2011. május 25. 09:49
  „Akkor sorry, átsiklottam felette. Remélem ott már helyesen fogalmaztak... :-)”
 • 38. megbízható 2011. május 25. 09:29
  „37.-nek, benne van a mai Kisalföldben, 4.oldal!”
 • 37. annobon 2011. május 25. 08:38
  „Ha nem képesek kijavítani a nyelvtanilag (is) helytelen fogalmazást, akkor inkább töröljék az egész cikket a hozzászólásaival egyetemben. Ha olyan nagy hír lenne, akkor a mai Kisalföld újságban miért nem említik? Ennyi...”
 • 36. cinu975 2011. május 25. 08:34
  „Egyébként szemtanúként csak annyit, hogy a ZEBRA után pár méterrel fékezett nagyot a busz!!! Ez egy kicsit furcsa nem?”
 • 35. Hunicum 2011. május 25. 08:33
  „Éppen látta a párom és megkérdezte, hogy írnak-e róla valamit. Felolvastam neki a cikket és annyit fűzött hozzá, hogy tanuljak meg olvasni. Elsőre nem hitte el, hogy bizony az van oda írva amit hallott!”
 • 34. Hunicum 2011. május 25. 08:31
  „T. Cikkíró!

  Rendőrök zárták le kedden fél hét után a Jereváni úti körforgalom környékét helyszínelés miatt, mivel a Kisalföld Volán helyi járata erősen fékezett. Négyen könnyebben megsérültek a buszon utazók közül.”
 • 33. bugyortudor 2011. május 25. 08:03
  „Kedves Kisalföld!
  Könyörgöm, ezt a cikket tegnap este óta ki lehetett volna már javítani. Azon kívül, hogy nevetséges, szomorú, hogy ilyet megengednek maguknak.
  B.”
 • 32. bugyortudor 2011. május 25. 08:01
  „győr5
  Ez így van, igazat adok neked. Ugyanakkor meg lehet nézni, hogy a városi és vidéki buszokon hányan haltak meg, vagy sérültek meg a buszsofőr hibájából, és azt is, hogy hányan haltak meg autóbalesetben, mondjuk úgy, hogy szállították a hozzátartozókat vagy a barátokat. Ők nem tartoznak felelősséggel mások élete iránt? Vagy csak úgy egyáltalán aki autóba ül. Pl. az, aki tegnap kikanyarodott a busz elé. Nem gondolta, hogy a busznak sokkal nehezebb megállni, mint egy autónak? Minden közlekedő, még a gyalogos is felelős más emberek életéért is.
  B.”
 • 31. bugyortudor 2011. május 25. 07:57
  „Zoltee
  Csak neked gyanús.
  Én ennél a cégnél dolgozom. Képzeld itt is emberek dolgoznak, olyanok, mint pl. Te is. A cég vezetése pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a megmaradt ezer párszáz dolgozóját meg tudja tartani. Nem könnyű úgy bejárni évek óta dolgozni, hogy Damoklész kardja ott lóg a fejed fölött, márpedig itt mindenkinek, még a vezérigazgatónak is bizonytalan a munkahelye. Akármilyen kormány jön, mindegyik elég dilettáns módon akarja azonnal megreformálni a közlekedést. A pénzt persze a MÁV és a BKV kapja, a vidéki Volán társaságok pedig semmit. Az összes Volán közül még mi vagyunk leginkább tűrhető helyzetben, a többieket el sem tudom képzelni, hogy élik a mindennapjaikat.
  Igen, körbe vesznek minket irigy emberek, sajnos politikusok is, akik politikai álbotrányokkal akarnak rosszat a cégnek, de sajnos ők sem gondolnak bele, hogy itt ezernél is több ember dolgozik megye szerte, és a mi munkánkat próbálják meg ellehetetleníteni. Sajnos a cég nem tud válogatni a jobbnál jobb, sok diplomás, autóbuszvezetőnek jelentkező jelöltekből. Talán ha a kritizálók közül páran megtennék, hogy jelentkeznek, javulhatna az arány, bár a hozzászólások stílusából sokszor arra következtetek, hogy ők sem lennének a jelenlegieknél különbek, sőt. Ők még nem edzőtek olyan sztorikon, mint a mi sofőrjeink, valószínűleg sokkal kevesebbet tűrnének el az utasoktól. Na azt hiszem akkor kapnánk csak sok panaszos levelet.
  Bárkinek a munkahelyén lehet találni rossz dolgokat, lehet ócsárolni, hiszen nem lehet mindenkinek megfelelni.
  Üdv: B.”
 • 30. győr5 2011. május 25. 07:47
  „Sajnos vannak olyan söfőrök, akik sportpályának használják az utakat. Olyan gyorsan veszika a kanyarokat, hogy az utasok ide-oda csapódnak. Csoda, hogy még nem borult fel egy busz sem ebben az eszeveszett száguldásban. Tudatosítani kellene a sofőrökkel, hogy felelősek az utasok biztonságáért. Tudom, hogy nem leányálom ezekez a buszokat vezetni, de valahol mindenkinek nehéz a munkája, és nekik még felelősségük is van.”
 • 29. zoltee 2011. május 25. 03:20
  „Csak Nekem gyanús, hogy mostanában egyre több negatív tényeket tartalmazó információ jelenik meg a Kisalföld Volánról? Nem ítélkezem, elképzelhető, hogy itt nem a cég vagy a sofőr volt a hibás, de az gyanús, hogy egyre többször emlegetik ezt a szerintem megbízhatatlan és "nemtörődöm" típusú vállalatot!”
 • 28. buszsofőr 2011. május 24. 23:39
  „Kezdő volt a sofőr, egy öreg csak lassít (a csattanásig) ;-D”
 • 27. zakarias3 2011. május 24. 23:34
  „Nem tartom magam okoskának,csak a kötekedő okostojásokat nehezen viselem el!Részemről a témát lezártam.”
46 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bontják a kockaköveket a Móricz Zsigmond rakparton

A Magyar Aszfalt Kft győri területi igazgatóság dolgozói elkezdték a Dunakapu tér alsó rakparti… Tovább olvasom