Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Erdélyi körúton jártak az evezősök

Győr - A hagyományokhoz híven erdélyi körúton jártak a győri evezősök. A hatnapos túrán azok vehettek részt, akik az országos bajnokságon eredményt értek el.
A 108. alkalommal megrendezett szegedi országos bajnokságon nagyon jól szerepeltek a győriek, több országos bajnokot nevelt ki az edző, Székely István, aki büszke a gyerekekre. Szegeden 30 versenyzőt nevezett az edző, közülük 18-an bajnokok lettek, de ezenkívül második és harmadik helyekkel is büszkélkedhet a sportegyesület.

Székely István edző és felesége, Márta Erdélyből származnak (Marosvásárhelyről), s ők indították el a hagyományt, hogy a jól szereplő gyerekek jutalomkiránduláson vehessenek részt Erdélyben. A sportban sikeres gyerekek: Kaszás Kornél, Gelencsér Dominik, Lacsik Péter, Szakáll Márk, Pintér Ádám, Fábián Richárd, Rippert András, Albert Krisztián, Bagó Bálint, Bedecs Ádám, Szigeti Roland, Máté Dániel, Varga Péter, Lovas Petra, Nagy Bernadett, Takács Rita, Gelencsér Antónia, Gilice Fanni, Tóth Kamilla.

A gyerekek jártak Parajdon (Sóbányában), Szovátán (fürödtek a Medve-tóban), a Gyilkos-tón (csónakáztak), gyalog lementek a Békás-szorosig; majd Fehéregyházán és Marosvásárhelyen a kultúrpalotában is megfordultak.

Olvasóink írták

  • 1. evrenetreor 2007. november 18. 13:49
    „Jó volt bárki bármit mondhat”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendkívüli fórum válaszok nélkül - lesz-e összevonás?

Győr - Rendkívüli fórumon találkoztak a győri Gárdonyi-iskola pedagógusai, a szülők képviselői és a… Tovább olvasom