Kisalföld logö

2015. 10. 13. kedd - Kálmán, Ede 1°C | 10°C

Enesei lány a Miss Középiskola Szépségverseny 2012 győztese - képgaléria

Az idei tanévben a Palace Dance Club adott otthont a Miss Középiskola Szépségverseny döntőjének. Az első helyet az enesei Szalai Evelin szerezte meg.
A döntős lányok felkészülését, próbáját a döntőre egy váratlan vendég szakította meg, Dukai Regina. A lányok természetesen rögtön kihasználták az alkalmat egy pár közös kép készítésére.

Fotók: Lippai Gyula Krisztián

A szépségverseny vendégeit Éliás Gyula sr köszöntötte, bemutatva a két műsorvezetőt Pantinchin Beáta, Gere Barbara valamint a zsűri tagjait: Éliás Gyula sr.- műsorvezető, dee-jay, és több más szépségverseny szervezője, Dr.Sas György - plasztikai sebész, Víg Aurél - profi kerékpárversenyző, Lippai Gyula Krisztián - Miss Középiskola Szépségverseny versenyigazgatója, CMA Modellügynökség tulajdonosa, Lassu Attila - divattervező, stylíst, Strázsi Bianka - Miss Középiskola 2011, Czagány Ildikó – sminkes.

Az első három helyezett. Fotó: Lippai Gyula Krisztián.
Az első három helyezett. Fotó: Lippai Gyula Krisztián.

A lányok két castingon vettek részt a Budapesten a Symbolban és a szentendrei Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontban ahol a felkészítő nap is volt. A döntős lányok fotózáson vettek részt ahol Lippai Gyula Krisztián készítette a fotókat.

A döntős lányok:

1. (501) Hajner Vivien: Mezőkövesdről érkezett, 5 évig karatézott, szeret sakkozni és nyelvet tanulni.
2. (502) Van den Bosch Sydney: Halásztelekről érkezett, imádja a latintáncot, balettet, néptáncot.
3. (503) Benedek Zsuzsanna: Piliscsabáról érkezett, elmondása szerint ambiciózus, jószívű lány, de magával szemben kritikus.
4. (504) Szalai Evelin: Eneséről érkezett és sportiskolába jár.
5. (505) Balázs Alexandra: Tatabányáról érkezett. Egy nagyon sportos lány, mert rendszeresen úszik, fut, imád táncolni. Az egyik legfiatalabb versenyző.
6. (506) Kárpáti Rebeka: Budapesti lány. Életvidám, kiskora óta táncol, lovagolt, szinkronúszó volt, RG-zett.
7. (507) Nagypál Krisztina: Budapestről érkezett, akrobatikus rock and roll kedvelője és 3 éve verseny táncol
8. (508) Hauk Jennifer: Győrből érkezett, imád táncolni, rendszeresen fittnessezik, önfejűnek tartja magát.
9. (509) Lajter Elvira: Harkakötönyből érkezett, érdekli a színjátszás a modellkedés, több versenyen részt vett nagy sikerrel.
10. (510) Hettinger Vivien: Moháról érkezett, több évig szinkronúszó volt, maximalistának tartja magát.
11. (511) Kristó Nagy Andrea: Budapestről érkezett, imádja a rock and rollt. Bulizós jókedvű közvetlen lánynak tartja magát.
12. (512) Csőre Cintia: Besenyőtelekről érkezett, szereti az izgalmas könyveket, és imádja a kiskutyáját, akit most otthon hagyott.
13. (413) Gerencsér Fanni: Budapestről érkezett hobbija a röplabda és a tánc, bár még nagyon fiatal a modellkedést komolyan veszi.

A lányok először a hétköznapi viseletben, egyforma ruhában próbáltak természetes kisugárzásukkal mély benyomást tenni a zsűrire és a vendégekre. Ezt követően a legizgalmasabb rész a lányok fürdőruhás felvonulása következett. A lányok a Mánia Fehérnemű és Fürdőruha egyen fürdőruhájában léptek fel a színpadra. Végül koktél ruhában vonultak végig a közönség és a zsűri előtt.

Amíg a lányok a bevonulások között átöltöztek a közönséget a Grease musical oszlopos tagjai Bányoczky Nóri és Hoffann Richárd előadásában hallgathatták meg a musical slágereit.

A zsűri pontjai alapján került ki az 5 lány akik közül kiderül ki lesz Miss Középiskola 2012. Minden zsűritag kapott egy gyűrűt amit oda adott az 5 lány közül annak akinek a fejére szeretné a koronát, és ki lesz a két udvarhölgy.

Akik a legtöbb gyűrűt kapták:

1. helyezett: Szalai Evelin
2. helyezett: Nagypál Krisztina
3. helyezett: Balázs Alexandra

Közönségdíjas: Benedek Zsuzsanna

A helyezettek nyereményei wellness hétvégék 2 fő részére, portfoliókészítést, ajándékutalványok.

Különdíjak:
A Zoom models képviselője lehetőséget ad arra, hogy az ügynökségnél részt vehessen egy tesztfotózáson és kipróbálhassa magát a nemzetközi divatvilágban, a díjat Gerencsér Fanni kapta.
Lassú Attila által felajánlott portfólió fotózáson pedig Kristó Nagy Andrea vehet részt.

Christian Models Agency által felajánlott modellszerződés és tesztfotózást Csőre Cintia kapta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Népszerűbbek a szerdai piacnapok a Városréten Győrben - képgaléria

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!