Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Énekeld be magad a rekorderek közé! Karaokee 2007.

Aki szeretne részt venni a Karaokee Team szervezésében meghirdetett Guinness-rekord megdöntésében, annak jó lesz felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel – korábbi írásunk óta is sokan jelentkeztek a négynapos rendezvényre.

Profi feltételek és körülmények várják mind a 130 rekordert és a rendezvényre látogató közönséget. A professzionális technikai háttér és a folyamatos szakmai jelenlét, teljes komfortérzetet biztosít a fellépőknek (akik dal-igényeiket előre egyeztethetik a szervezőkkel), bár maga a vendéglátás is túlmutat egy hagyományos karaokee rendezvényen.

Két, egyenként 17 méteres limuzin lesz kiállítva a 4 nap során, melyeket ki is próbálhatnak az érdeklődők – a Karaokee Team a szakmai felügyeleten kívül a hangulatért is felelősséget vállal, a 7 tagú, szintén szakmabeliekből álló zsűri pedig egy szerencsés, de elsősorban tehetséges fellépőt ki fog választani a fődíjra, ami egy hétvégét jelent, teljes ellátással a Hédervári kastélyszállóban. 

További nyeremények is gazdára találnak a rendezvény alatt, ahol a technikai személyzeten kívül folyamatos orvosi felügyelet is biztosított lesz, egy biztonsági cég pedig mindenre és mindannyiunkra vigyázni fog. A résztvevőknek üdítő-, ásványvíz- és pizzautánpótlás ad majd erőt a rendezvényen.


Jelentkezés és dal igények egyeztetése:
06-70-51-66-504
Karaokee Team
Helyszín: Győr, Matáv Klub

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzeti park: bizalmat kapott a szakmai munka

Sarród–Budapest - A korábbi igazgató, dr. Kárpáti László maradt további hat évre a… Tovább olvasom