Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Emlékezés és díjátadás a sajtónapon

A szabad sajtó napja, március 15., s az 1848–49-es szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett ünnepséget a Győri Médiaklub tegnap.
A sajtónapi megemlékezés a Rát Mátyás-emlékmű koszorúzásával kezdődött, majd az azt követő ünnepség méltó helyszíne a
Leier City Center nagyterme volt. Mielőtt a Tulipános Általános Iskola tanulói előadták a szabad sajtó napjára készített műsorukat, a vendéglátó házigazda, Mártonné dr. Baj Mária, a Leier Hungária ügyvezető igazgatója köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően Simon Róbert Balázs alpolgármester mondott köszöntőt, s ismertette, hogy az önkormányzat ez évben Szigethy Teodórának, a Győr+ újságírójának és Szeitz Tibornak, a Kisalföld sportújságírójának ítélte oda a város sajtódíját.

A kitüntetettek: Kárpát Zsolt, Kiss Szimóna, Kocsis Tünde, Takács Árpád. Fotó: Mészáros Mátyás
A kitüntetettek: Kárpát Zsolt, Kiss Szimóna, Kocsis Tünde, Takács Árpád. Fotó: Mészáros Mátyás

A médiaklub főtámogatója, az E.ON is kiosztotta kitüntetését: a Minőségi Újságírásért díjat Kárpát Zsolt, az Oxigén Média munkatársa vehette át Patay Lászlótól, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. igazgatóságának elnökétől.

A megyei közgyűlés alelnöke, Kara Ákos országgyűlési képviselő köszöntőjét követően a Média 2003 Alapítvány a Magyar Rádió egykori riporterét, sportújságírót, Takács Árpádot részesítette elismerésben, a fiatal tehetségnek járó díjat pedig Kiss Szimónának, a Kisalföld újságírójának adta át az alapítvány elnöke, Jancsó Péter. A Győri Médiaklub idén Kocsis Tündének, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének ítélte oda a Média Mentor Díjat a sajtóban dolgozók munkájának korrekt és hathatós segítéséért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A John Deere ismét a Rábát választotta

Több mint egy évtizedes együttműködést követően a John Deere ismét a Rábát bízta meg egyik… Tovább olvasom