Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Eltúlzott reprezentáció? - az LMP nyílt levele a győri önkormányzathoz

A Lehet Más a Politika területi szervezete aránytalannak találja, hogy Győr város önkormányzata hét Audiból álló autóflottát bérel 666 ezer forint plusz áfáért havonta.

A Lehet Más a Politika területi szervezete aránytalannak találja, hogy Győr város önkormányzata hét Audiból álló autóflottát bérel 666 ezer forint plusz áfáért havonta. Kérjük az illetékeseket, hozzák nyilvánosságra azokat az adatokat, amelyek bebizonyíthatják, hogy az önkormányzat költségei hosszútávon valóban csökkennek a Porsche Hungáriával kötött szerződés révén, vagy pedig esetleg lehetne ennek a pénznek megfelelőbb helyet találni!

Nem tartjuk meggyőző információnak azt, hogy egy Audi bérlésének piaci ára jóval meghaladja a szerződésben foglaltakat akkor, amikor esetleg egy kevésbé - vagy inkább máshogy reprezentatív, például környezetbarátabb márka bérlése, illetve vásárlása hosszútávon megtakarítást jelentene a városnak, különösen gazdasági megszorító intézkedések idején.

S hamár Audi, idézzük az Audi Hungaria termelésért felelős ügyvezető igazgatóját, Achim Heinflinget, aki a tarjánpusztai dombvidéken két hete elültetett tölgyfacsemetékkel, valamint a tiszteletreméltó "Szén-dioxid elnyelő tölgyerdő" projekttel kapcsolatban a következőket mondta:

"A fenntarthatóság jegyében alapvető célunk a környezeti terhelés csökkentése. Hozzá akarunk járulni ahhoz, hogy a következő generációknak egy élhető világot hagyjunk hátra".

LMP Győr-Moson-Sopron megyei területi szervezete

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

No Thanks Erik a Drogmentes Maraton győri rendezvényén

Öt iskola részvételével drogellenes programot tartottak pénteken délelőtt a győri Széchenyi téren,… Tovább olvasom