Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Elszállt a trágyaszag

Király Péter öttevényi polgármester megkeresésünkre elmondta: valóban volt a közelmúltban két olyan nap is, amikor falujában is érezni lehetett a földekre frissen kihordott trágya szagát a légáramlások miatt, de csak pár órán át, míg be nem szántották.

A polgármesternél emiatt nem is panaszkodott, nem tett bejelentést senki. Tájékoztatása alapján az ilyen trágyázás se tiltott tevékenység. Az is igaz elmondása szerint, hogy ez minden évben így szokott lenni, minden év hasonló időszakában érezni hasonló szagot, de falusi környezetben, ha nem állandó hatásról van szó, akkor türelemmel szokták viselni a lakosok, hiszen nem szükségtelen zavarásról van szó.


Olvasónk kérdezte

Éjszaka fél 1 van. Már megint áramlik be a bűz a nyitott ablakon. Hetek óta, sőt, évek óta minden augusztusban ˝élvezzük˝ a szagát a kunszigeti Ady utca mögötti öttevényi földekre kieresztett tyúkganénak. Van erre engedélye annak, aki ezt teszi, vagy a talajt fertőzi?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A ˝kisdologból˝ szabálysértés lehet

A szabadban végzett tartós munka esetén – ha szükséges – közeli lakóval, intézménnyel, vendéglátóhellyel kell megegyezni a mosdóhasználatról vagy mobil vécét kell bérelnie a vállalkozásnak.
Tovább olvasom